- 29 Mayıs 2021
- 14.291
- 93.037
- 548
- 36
- Konu Sahibi Mehlikabyb
-
Erkek arkadaşınız ve siz kaç yaşındasınız ?Kimse ödemeyecekti iptal edecektim yada almayacaktım. Harçlık gibi değil yani para ver harcayayım demedim hiç kendisi işsiz kaldığımda destek olmak istedi , cekette hediyeydi, yani beğendiğin için sana hediyem bu zaten düşünüyordum lütfen kabul et gibi şeylerle kabul ettirdi. Tek hatam kurs ücreti o kursu da çok istiyordumBen çalışıyorken aynı şekilde ona davrandım hediyeler, beğendiği şeyi söylemeden alma gibi. Ama farkımız bu sanırım ben o bir şeyi beğeniyorsa ona söylemeden alıp sürpriz yapıyordum
Erkeklere bakıyorum, o kayık tipleriyle kadınların ayağından a*ının rengine kadar kriter koyuyorlar. Bir de kadınlara bakıyorum, adam biraz ilgi gösteriyorsa hemen 10/10 oluyor. Sevgiliniz 10/10 falan değil.Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)
Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.
Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyorÖrnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.
Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.
Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.
Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Adamda ayrıldıkları an içtikleri kahveye kadar faturaları atıp parasını isteyecek tip var zaten. Küsüratına kadar not tuttuğuna göre bir amacı vardırPara lafını yapan bir erkek benim gözümde tatlı olamaz anlayışlı olamaz ve ''beni seviyor'' hiçççç diyemem. İleride çalıştığınız zaman sizden istemek için not tutuyor bile olabilir. Ayrılırsanız da isteyecek size harcadıklarını.
Şu cümleniz beni onun açısından düşünmeye ittiYa aslında para kısmı olmasa gerçekten mükemmelizhayatımda bu kadar anlayışlı bir insan tanımadım daha önce ama konu paraya gelince şok oluyorum
yapmak zorunda değil ama size destek olmus bu iyi bir sey.Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor)
Mesela dısarı cıktınız yemek yediniz kahve falan ictiniz. Davranısı nasıl ? Burası da cok pahalı diyor mu yani ya da su kadar tutmus ne kadar pahalıymıs vs ?Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Bende soğuyorum açıkçası mesela diyor ki ben araba alsam en lüks olanı almak isterim, evim mesela çok olsun dursun kenarda, malıma da parama da aşırı düşkünüm vs. Onun dışında bir sorunumuz yok olmuyor çünkü aşırı pozitif birisi kavga etmek isterim bazen ona bile müsaade etmez. Acaba kendisini maddi olarak bana bir şeyler almak zorunda mı hissediyor? Bir kere öyle saçma sapan bir şey söyledi -Şuan işsiz olduğun için sana sormadan maddi destek olmak istiyorum ama bu sefer bu adam beni parasıyla elinde tutmaya çalışıyor diye düşünürsün sanıyorum- gibi saçma sapan
Öyk mide bulandırıcı.Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)
Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.
Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyorÖrnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.
Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.
Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.
Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Konustunuz mu bu konuyu? Acikca soyleyin bu halinden hoslanmadiginizi. Devam ederse cekilecek biri degil malesef. Ayrilmayi dusunenilirsiniz.Ya aslında para kısmı olmasa gerçekten mükemmelizhayatımda bu kadar anlayışlı bir insan tanımadım daha önce ama konu paraya gelince şok oluyorum
Zorla kısmını şöyle açıklayayım ben, misal ceket. Beğendin ben sana bunu alacağım, lütfen kabul et zaten ben sana hediye bakıyordum, iyi oldu böyle gibi cümlelerle kabul ettiriyor. Yoksa aldım giy değilSevgiliniz parasıyla üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışan biri gibi geldi bana.
İncelikler, hediyeler güzeldir ama 1 yıllık ilişkide bunlar dışında para akışının olması beni rahatsız ederdi. Ciddi anlamda zor durumda kalınması gibi şeyler es geçiyorum tabi.
Sevgiliniz yapsa da onu da rahatsız ediyor aslında ve sizde buna rağmen kabul ediyorsunuz. Zorla kısmı cok akla yatmıyor zaten.
Evlenirseniz her kavgada ben sana şu kadar para harcadım laflarına hazırsanız devam edin tabi.
Para konusundan önce zaten aklıma yatmayan şeyler vardı, ben malıma düşkünüm arabanın en lüksüne binmem lazım, ben 2 ev değil daha fazlasını hak ediyorum gibi şeyler söylemesiKonustunuz mu bu konuyu? Acikca soyleyin bu halinden hoslanmadiginizi. Devam ederse cekilecek biri degil malesef. Ayrilmayi dusunenilirsiniz.
Ben 28 o 30 yaşındaAy kaç yaşında bu adam, siz kaç yaşındasınız?
Adam iyi biri değil, iyilik yaparak sizi elinde tutmaya çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?