- 10 Mayıs 2025
- 63
- 40
- 3
- Konu Sahibi Mehlikabyb
-
Flört demek yanlış oldu evet özür dilerimHiç bir yıl süren bir flört duymamıştım.
Flörtten bu kadar hediye kabul etmek de doğru değil. Zorla nasıl verebilir ki? Sizin gerçekten rahatsız olduğunuzu düşünse teklif dahi etmez.
Sevgiliniz ise, karşılıklı hediyeleşilen, ısmarlaşılan normal bir ilişki ise ve sonradan harcadığının lafını ediyorsa o zaman da sorun var demektir.
Önceden beraber hallediyorduk şuan o hallediyor hesap işini, bazen söylüyor evet evde yeseydik hem daha güzel hem ucuz olurdu gibi hatta sonra diyor ki yanlış anlama paradan da değil ama evde daha güzeli olurduyapmak zorunda değil ama size destek olmus bu iyi bir sey.
Mesela dısarı cıktınız yemek yediniz kahve falan ictiniz. Davranısı nasıl ? Burası da cok pahalı diyor mu yani ya da su kadar tutmus ne kadar pahalıymıs vs ?
Yok ben sürekli yapacaksın diye hissettirmem ki işim olduğu sürece ondan daha iyisini de yapıyordum, işsiz kalınca dengeler bozuldu birazŞu cümleniz beni onun açısından düşünmeye itti
Cimri insandan hiç haz etmem o ayrı
Ama görüyorum ki son zamanlarda bir “erkeklere para harcatın” modası var
Evet erkek para harcamalı
Ama sizin karşıdan asalak gibi görünmemeniz şartıyla
Ben şöyle hissettim; sevgiliniz size para harcamaya hazır, ilişkiniz mükemmel fakat siz o kadar “yapacaksın tabi, bu senin görevin” modunda takılmışsınız ki bıkmış
Bu duyguyu veren sizsiniz
Adam mecbur değil
İşsizseniz de aileniz var, size para versinler bi zahmet. Elin çocuğuna aç gibi, ailede hiçbir şey görmemiş gibi sürekli bir şeyler ödetirseniz asalak gibi görünürsünüz
Şunun gibi, bir arkadaşınızla buluştuğunuzda bile bir denge vardır, hediyeleşmede bile bir denge vardır
Mesela ben sürekli arabanla beni al, beni bırak diyen biri olduğunda sinir oluyorum. Bu insan ben yokken nasıl bir yerden bir yere gidiyor diye düşünüyorum.
Bütün ilişkilerde, aşkta, arkadaşlıkta denge önemlidir
Kendi hareketlerinizi bi sorgulayın
1. Asla mutlu olmamKendinize şu 3 soruyu sorun ve samimiyetle cevap verin;
1) Sizi eşinize benzetseler ve para harcama konusunda aynı ona benziyorsun deseler mutlu olur musunuz?
2) Çok ciddi bir kavganız oldu ve ayrıldınız size aldığı şeyleri ister mi?
3) Evlendiniz diyelim ayrılırken mal mülk kavgası nasıl olur?
Büyük meblağlar değil aslaErkeklere bakıyorum, o kayık tipleriyle kadınların ayağından a*ının rengine kadar kriter koyuyorlar. Bir de kadınlara bakıyorum, adam biraz ilgi gösteriyorsa hemen 10/10 oluyor. Sevgiliniz 10/10 falan değil.
Şu anda 1 yıllık sevgilisiniz, bu kadar para hesabı yapan bir adam size evlenince aynı şekilde davranmayacak. Örneklerini de bu sitede bolca görebilirsiniz.
Ayrıca ben sizde de hata gördüm. Şahsen ben 1 yıldır tanıdığım birinden büyük maddi yardımlar almam, büyük hediyeler kabul etmem, bence doğru değil. Zorla diye bir şey de yok, kimse kimseye zorla para veremez yani. Hele ki lafını ediyorsa bir daha hiçbir şeyini kabul etmem zaten.
Siz neden size sürekli şaka adı altında size çok para harcadığından bahseden, aldığı hediyeleri ve fiyatını not tutup bir de bunu size ezbere söyleyen bir adamdan para, hediye kabul ediyorsunuz ki? Hele ki 2. Yapışında alıp o hediyelerini suratına çarpardım ben.
Yanlış anlamayın ama bana kötü hissetmek uğruna da olsa gayet de bilerek isteyerek para harcatıyorsunuz, para harcaması hoşunuza gidiyor gibi geldi. Gerçekten bunu dert eden biri bu kadar hediye para kabul etmezdi diye düşünüyorum.
bazen söylüyor evet evde yeseydik hem daha güzel hem ucuz olurdu gibi hatta sonra diyor ki yanlış anlama paradan da değil ama evde daha güzeli olurdu
Bu konu haricinde o kadar iyiyiz kiBasına kakacaksa almasın bir şey eksin olsun ya bu nedir
Sİz en iyisi bu adamla ciddi bir şekilde konuşun. Onun bu tavrından rahatsız olduğunuz ve böyle devam edecekse hiç bir hediye yada yardımını kabul etmeyeceğinizi dile getirin.Ben 28 o 30 yaşında
Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)
Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.
Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyorÖrnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.
Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.
Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.
Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Önceden beraber hallediyorduk şuan o hallediyor hesap işini, bazen söylüyor evet evde yeseydik hem daha güzel hem ucuz olurdu gibi hatta sonra diyor ki yanlış anlama paradan da değil ama evde daha güzeli olurdu
Ayrildiginizda arkanizdan parami yedi diyecek, hazir olun.Para konusundan önce zaten aklıma yatmayan şeyler vardı, ben malıma düşkünüm arabanın en lüksüne binmem lazım, ben 2 ev değil daha fazlasını hak ediyorum gibi şeyler söylemesi
O zaman ailenizden alacaksınızYok ben sürekli yapacaksın diye hissettirmem ki işim olduğu sürece ondan daha iyisini de yapıyordum, işsiz kalınca dengeler bozuldu biraz
Kurs parası ne kadardıSonra ben işsiz kalınca haliyle bunalıma girdim ilk olarak kurs konusundan konuştuk n'olacak şimdi dedi bende bilmiyorum bakacağım zaten üzgünüm gibi şeyler söyledim o taksiti ödemeyi teklif etti önce yok desem de yalan yok işime geldi ve kabul ettim.
Ya yazmadan duramadım. Bu sonsuz çok anlamına geliyor matematikte. Yani adam sonsuz iyi bir partner demiş oluyorsunuz. 0/10 doğrusu.10/0 ...
Size harcama yaparak egosunu tatmin ediyor.aman ne büyük adamım gibi.sizinle pek alakası yok gibi.Merhabalar, 3-5 dakika önce üye oldum. Sürekli uzaktan takip ettiğim bir siteydi iş başa düştü fikirlerinize ihtiyacım var:)
Evet çok tatlı, anlayışlı, işinde gücünde yaklaşık 1 yıllık flörtüm var. Beni çok seviyor ve değer veriyor bunu maddi manevi her anlamda gösteriyor.
Ama bir sorunu var, parasına aşırı düşkün. Bunu sık sık kendisi de dile getiriyor, ben parama, malıma düşkünüm hep fazlasını isterim gibi. Bu beni çok düşündürüyorÖrnek verecek olursam benim istediğim, gördüğüm şeylerde yada ağzımdan en ufak ''ay şu çok güzelmiş'' çıkıyorsa anında benim oluyor, olduruyor. Her zaman diyor sana ne istersen alırım, istemesen de alırım. Ama sonrasında paranın lafını yapıyor şakaya getirip kıymetini bil param benim için çok değerli bak sana harcıyorum gibi şeyler söylüyor
Şuan işsiz olduğum için maddi olarak bazen destek oluyor bana, (genelde bunu zorla yapıyor) sonra ben mahcup olunca işe girince zaten ödeyeceksin takma diyor. Aramızda bu bir sorun değil sanıyordum aslında çalışıyorken bende ona fazlasıyla aldım verdim.
Sonra bir gün bana aldığı hediyelerin fiyatını söyledi, konu açıldı daha doğrusu küsuruna kadar söyledi. Ben şok oldum not tuttuğunu bilmiyordum dedim güldü takılıyorum ben sana 10 katı feda olsun diye konuyu dağıttı. Onun dışında her şeyiyle tam hayalimdeki erkek. İlgisi, sevgisi, konuşması, gülüşü.
Ama yok ben bu konuyu aşamıyorum, hemen evlenmek istiyor ama ben iş bulamazsam sonuçta ev hanımı olmak zorundayım bir sürede olsa. Evlendiğimizde de böyle her şeyde şuna şu kadar para harcadım dese çok zoruma gider.
Aslında bana her şeyin en iyisini yapmak istiyor ama bir yandan üzülüyor mu parasına diye düşünüyorum.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?