- 10 Eylül 2023
- 22
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi gulun dikeni
-
Benden sonra hemen birini bulup evlilik karari aldiBaşlığa yorumum sizi 2. Planda tutuyor olabilir.
İçeriğe yorumum bazı insanlar ciddi ilişki yaşamayı sorumluluğunu sevmiyorlar. Ara ara birileriyle flörtleşip iş ciddiye binince yanlış anlaşılma oldu diyebilirler.
Hangisi olduğuna siz karar verin.
hemen bulmamıştır, sizi 2. Seçenek olarak tutmuş olabilir.Benden sonra hemen birini bulup evlilik karari aldi
Hayir eminim sonradan tanistigina araştırdım. Başta ben de öyle düşündüm ama öyle değilmişhemen bulmamıştır, sizi 2. Seçenek olarak tutmuş olabilir.
EncTerbiyesizlik.
Terbiyesizl
Bence daha agir bir tabiri varTerbiyesizlik.
Bu malligi niye yaptim bilmiyorumSen niye açıldın o açılsaydı
Arkadas olarak görüyorum dediReddederken ne dedi ki?
Hayatım sen de demedin mi?Arkadas olarak görüyorum dedi
Utancimdam yerin dibine girdim. Psikolojimi bozdu şizofren oldugumu bile düşündümHayatım sen de demedin mi?
Ben hareketlerini böyle değerlendirmedim diye
Sizin utanacağınız bir durum yok onun yaptığı duygularınızla oynamak.. Arkadaşça yaklaşanı da bilirsiniz neticede duygusal yaklaşımlar olmaması adına mesafesini koyar. Ben mesela erkek arkadaşlarıma net tavrımı koyarım sevmediğim için. Buda öyle. Egosunu tatmin etmek istemiştir.Utancimdam yerin dibine girdim. Psikolojimi bozdu şizofren oldugumu bile düşündüm
Bana hic mesafe koymadı. Erkeklerle cok arkadslik yaptimSizin utanacağınız bir durum yok onun yaptığı duygularınızla oynamak.. Arkadaşça yaklaşanı da bilirsiniz neticede duygusal yaklaşımlar olmaması adına mesafesini koyar. Ben mesela erkek arkadaşlarıma net tavrımı koyarım sevmediğim için. Buda öyle. Egosunu tatmin etmek istemiştir.
Su an 40 kilonun altina düştümSizin utanacağınız bir durum yok onun yaptığı duygularınızla oynamak.. Arkadaşça yaklaşanı da bilirsiniz neticede duygusal yaklaşımlar olmaması adına mesafesini koyar. Ben mesela erkek arkadaşlarıma net tavrımı koyarım sevmediğim için. Buda öyle. Egosunu tatmin etmek istemiştir.
Nasil yaniEvlenmeden önce son bir kaçamak yapayım demiş siz işi bozmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?