Boydan yok yandan atayım deseydinBiriyle konuşuyorum mesela daha ikinci cümlesi foto atsana. Dedim herhalde normal birine fotomu yolladim cevap olarak "boydan yok mi" yazmış sinirlendim. Artık biriyle konuşursam yine aynısı olacak diye içimden geliniyor kimseyle konuşmak. Bu durumu kabullenmeliyim sanırım. Ama insan hayatında biri olsun istiyor. Bu erkekler niye böyle hiç mi ilişki istemiyorlar soğudum artık. Benim gibi olan var mı? Varsa ne düşünüyor.
İlişki isteyen düzgün erkeklerin başı bağlı bacımBiriyle konuşuyorum mesela daha ikinci cümlesi foto atsana. Dedim herhalde normal birine fotomu yolladim cevap olarak "boydan yok mi" yazmış sinirlendim. Artık biriyle konuşursam yine aynısı olacak diye içimden geliniyor kimseyle konuşmak. Bu durumu kabullenmeliyim sanırım. Ama insan hayatında biri olsun istiyor. Bu erkekler niye böyle hiç mi ilişki istemiyorlar soğudum artık. Benim gibi olan var mı? Varsa ne düşünüyor.
bu düşünce beni kahrediyorİlişki isteyen düzgün erkeklerin başı bağlı bacım
Bana da ya. Bu kültürlü, anlayışlı, karşısındakini sevecek erkekler nerede ya neredeeebu düşünce beni kahrediyorbütün düzgün erkekler kapıldı hissi geliyo bazen çok kötü
foto atsana diyen adamdan bi cacık olmaz bence onlarla hiç vakit kaybetme ciddi ilişki istiyorsanBana da ya. Bu kültürlü, anlayışlı, karşısındakini sevecek erkekler nerede ya neredeeeAyrıca erkekleri tek bir cümleyle anlat deseler “foto atsana” olurdu
Yok şu an görüştüğüm birileri yok zaten, genel olarak erkekler böyle diye dedimfoto atsana diyen adamdan bi cacık olmaz bence onlarla hiç vakit kaybetme ciddi ilişki istiyorsan
Boydan yok yandan atayım deseydin
bu ne
bir bize mi kalmadı bu ciddi ilişki isteyen erkeklerYok şu an görüştüğüm birileri yok zaten, genel olarak erkekler böyle diye dedimCiddi ilişki yaşayacak erkek kalmadı gibi.
Düzgün erkekler karaborsabu düşünce beni kahrediyorbütün düzgün erkekler kapıldı hissi geliyo bazen çok kötü
Bana da öyle gelirdi ta ki kapılmamış bir tanesini bulunca dedim aha varmış bir yerlerde birileribu düşünce beni kahrediyorbütün düzgün erkekler kapıldı hissi geliyo bazen çok kötü
Darısı bana yazayım da belki şansın bulaşır falanBana da öyle gelirdi ta ki kapılmamış bir tanesini bulunca dedim aha varmış bir yerlerde birileri
bana da bulaşır umarım.Darısı bana yazayım da belki şansın bulaşır falan
Darısı bana yazayım da belki şansın bulaşır falan
bana da bulaşır umarım.
Bana yorum yapmış ama darısı bana yani sen araya kaynamaDarısı bana yazayım da belki şansın bulaşır falan
Umarım aynı hissi yaşarım. Düzgün birisi varmış şu dünyada diyeceğim biri çıksınBana da öyle gelirdi ta ki kapılmamış bir tanesini bulunca dedim aha varmış bir yerlerde birileri
Neeee ahahashshdjasj ben daha beklerim önce sen evlen lütfenBana yorum yapmış ama darısı bana yani sen araya kaynama
Haha şaka yaptım ya ben evlilik düşünmüyorumNeeee ahahashshdjasj ben daha beklerim önce sen evlen lütfen
Seni eklemeyi unutmuşumUmarım aynı hissi yaşarım. Düzgün birisi varmış şu dünyada diyeceğim biri çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?