Flört, jöh, garip hissetme

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.

Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.

İki haftada sadece konuşulmuş, görüşülmemiş bile, ve buna rağmen adam çalışma diyor tamam diyosun, açık giyinme diyor tamam diyosun. Senin kendi fikirlerin yok mu? Uzun yıllık ilişkide bile kendine karıştırmaman gerekirken daha canlı görmediğin adama kul köle oluyosun. Bazı kızları gerçekten anlamıyorum. Bu kadar mı hayatınızı yönetemiyosunuz?

Neyse siz sadece iki haftadır mesajlaşıp daha yüzünü görmediğiniz insana aşkım demeye devam…

Ne ara aşık oldunuz da aşkım demeye başladınız ki? Lafın gelişi diyorsunuz nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi. O yüzden büyük bi ilişki varmış gibi düşünmeyin.

Daha çok erken. Söylediği şey bana sert gelmedi, ha seviyorum demesi boş geldi ama sert gelmedi. Cümleleri siz daha iyi biliyorsunuz belki öyledir ya da size öyle gelmiş olabilir.

Ben çalışma ve giyinme konusunda hak verdim kendisine, yani istediği buymuş ve söylemiş, sonrasında söylemesi daha sıkıntı olurdu. Ama siz çalışma konusuna ne dediniz onu anlamadım. Kabul mu ettiniz? Zaten öyle mi istiyorsunuz yoksa hadi bi ilişkiye başladık gönlünü hoş edeyim diye mi kabul ettiniz?

Kaç yaşındasınız? Neden lise öğrencisi gibi davranıyorsunuz çok merak ediyorum henüz yüz yüze görüşmediğiniz 2 haftadır tanıdığınız bir adam ne derse onu yapmaya hazırsınız.
Seni seviyorum ben netim demiş 2 haftada ne tanıdın da ne sevdin diyemediniz mi?
Belki kokuyor adam, ağzı kokuyor, ter kokuyor.
Hemen ne ara evlenince çalışma açık giyinme meselesine geldiniz.

Ya nasıl instadan konuşmaya başlıyorsunuz anlamıyorum. Bu gidişle bir hesap açıcam:)) Bir Eylul Aksami şaşırma, birbrini görmeden evlenmeye karar veren bir çifti biliyorum. Doğru mu? Değil.
Bu forumda da vardı öyle bir kız. 2 kere görerek evlendi. Sonra evlenip konu açtı kocam zorla cinsel ilişkiye giriyor ve dövüyor diye.

Çalışma konusunda ben eğitim aldigim alanda özelde de olsa calismak jstedigimden ve ailemin beni zorlukla okuttuğundan onlara karşı da borcumu yerine getirmem gerektiğinden soz ettim.

Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.

askim askim askim askim baslicam askiniza
Bu ask değil ki, yok onu giyme bunu giyme calisma! Ortada daha bir sey yokken nasıl olurda size direktifler verebilir, kendi doğrularını dayatabilir? Ve en tuhafi siz buna nasil olur da izin verirsiniz? Hic mi kendinize sayginiz yok? Baktiniz ki ilk konusmalarda size bunlari söylüyor yuru git ulan sigir demeliydiniz.

İşi doğru. Fotoğraf atiyoruz anlik olarak
E belki askerlik görevini yapıyor daha.
Bir de neden yani herkes gibi ben de sorayım.
İşine karışırmış giyimine karışırmış. Ben netim benim fikrim değişmez ama seninki değişebilir demiş. Bu cümleden bütün karakterini anlayabilirsiniz zaten.
Ön yargılı, düşğnmeden kendi kafasındaki kalıplara göre yaşayan zerzavatın biri işte.
Geçiniz.

Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.
Karşı çıktım veya olumsuz yanıt verdim de dememişsiniz. Sessiz kalıp razı gelmişsiniz gibi anlaşılıyor. Ben de zaten açık giyinmem tasdik oluyor ayrıca sükut ikrardan gelir denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…