- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Kabadır yani karşıdaki kiz niye böyle bir yalan söylesin.Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi
İşi doğru. Fotoğraf atiyoruz anlik olarakİşi konusunda doğru mu söylüyor acabasağlıklı bi ilişki değil bence yol yakınken dön görmeden konuşmadan seni seviyorumlar yapmacık geliyor
Bu forumda da vardı öyle bir kız. 2 kere görerek evlendi. Sonra evlenip konu açtı kocam zorla cinsel ilişkiye giriyor ve dövüyor diye.Ya nasıl instadan konuşmaya başlıyorsunuz anlamıyorum. Bu gidişle bir hesap açıcam:))Bir Eylul Aksami şaşırma, birbrini görmeden evlenmeye karar veren bir çifti biliyorum. Doğru mu? Değil.
Çalışma konusunda ben eğitim aldigim alanda özelde de olsa calismak jstedigimden ve ailemin beni zorlukla okuttuğundan onlara karşı da borcumu yerine getirmem gerektiğinden soz ettim.Ne ara aşık oldunuz da aşkım demeye başladınız ki? Lafın gelişi diyorsunuz nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi. O yüzden büyük bi ilişki varmış gibi düşünmeyin.
Daha çok erken. Söylediği şey bana sert gelmedi, ha seviyorum demesi boş geldi ama sert gelmedi. Cümleleri siz daha iyi biliyorsunuz belki öyledir ya da size öyle gelmiş olabilir.
Ben çalışma ve giyinme konusunda hak verdim kendisine, yani istediği buymuş ve söylemiş, sonrasında söylemesi daha sıkıntı olurdu. Ama siz çalışma konusuna ne dediniz onu anlamadım. Kabul mu ettiniz? Zaten öyle mi istiyorsunuz yoksa hadi bi ilişkiye başladık gönlünü hoş edeyim diye mi kabul ettiniz?
Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.İki haftada sadece konuşulmuş, görüşülmemiş bile, ve buna rağmen adam çalışma diyor tamam diyosun, açık giyinme diyor tamam diyosun. Senin kendi fikirlerin yok mu? Uzun yıllık ilişkide bile kendine karıştırmaman gerekirken daha canlı görmediğin adama kul köle oluyosun. Bazı kızları gerçekten anlamıyorum. Bu kadar mı hayatınızı yönetemiyosunuz?
Neyse siz sadece iki haftadır mesajlaşıp daha yüzünü görmediğiniz insana aşkım demeye devam…
E belki askerlik görevini yapıyor daha.İşi doğru. Fotoğraf atiyoruz anlik olarak
Karşı çıktım veya olumsuz yanıt verdim de dememişsiniz. Sessiz kalıp razı gelmişsiniz gibi anlaşılıyor. Ben de zaten açık giyinmem tasdik oluyor ayrıca sükut ikrardan gelir denir.Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?