- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Çok hızlı ilerlemişsiniz sevmiyorsunuz bile. kaldı ki adam cidden kaba saba biri belli, ne demek başka tercih bulmuştur. Kişi kendinden bilirmiş işi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve her yere yazıcam bu meslek grupları genel olarak hepsi değil elbette ama çok çapkın sinirli tipler oluyor. İnstagramdan sizi öylesine eklemiştir Avcı bunlar uzak durun. Günde kaç kişiyi ekliyor bu tarz erkekler biliyor musunuz ?Çok hızlı ilerlemişsiniz sevmiyorsunuz bile. kaldı ki adam cidden kaba saba biri belli, ne demek başka tercih bulmuştur. Kişi kendinden bilirmiş işi
Böyle düşünen biriyle devam ettiğinize göre tamam demiş oluyorsunuz anlık.Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.
Tamam demediniz ya ne dediniz? Karşı çıksaydınız şu an hala konuşuyor olmazdınız zaten çünkü biz bile anladık ki adam “hayır” cevabını kabul etmeyen sığır biri. Kendinizi bu kadar niye ezdiriyosunuz dışarıda normal erkek bulmak zor mu?Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.
O oldugundan eminim. O mu diye sormadim ben buradaKarşınızdaki kişinin o olduğundan emin misiniz ? 13 yaşındaki erkek kuzenim , 27 yaşındaki kuzenimin fotoğrafını profil resmi yapıp , erkeklerle dalga geçiyormuş. Sanal dünyada atış serbest , bu kadar saf olmayın ya. Harcarlar guzum![]()
Burada sanaldan tanıştım diyen herkesin flörtü jandarma, subay, asker falan olduğundan alıştık artıkbir Allahın kulu jöh ne diye sormamış
Burada sanaldan tanıştım diyen herkesin flörtü jandarma, subay, asker falan olduğundan alıştık artıkevli erkeklerin tipik gizlenme silahıdır ben askerim demek
Bana da her gün bikaç kişi yazıyor tanışalım mı diye ama cevap verme gereği duymuyorum. Yani çok saçma sanal birinin söylediklerine inanmak. Bu kızlar nasıl bir yoklukta anlamıyorum.Ya nasıl instadan konuşmaya başlıyorsunuz anlamıyorum. Bu gidişle bir hesap açıcam:))Bir Eylul Aksami şaşırma, birbrini görmeden evlenmeye karar veren bir çifti biliyorum. Doğru mu? Değil.
Jandarma özel harekatbir Allahın kulu jöh ne diye sormamış
Jandarma özel harekat, işin tuhafı kızlarımız da hemen “olur çalışmam kocişim” modundajöh asker mi demek
bu askerlerde çok var zaten çalışmanı istemem vs. birşey olamayan asker oluyor bu memlekette.
Kimliğini gördünüz mü ? Hırsız mi , sapik mi ? Yüz yüze görüşmemissiniz , ergen gibi askimlar başlamış . Joh tür eminim hihiO oldugundan eminim. O mu diye sormadim ben burada
Bir de diyor ki “Karşımdaki seni seviyorum, çok net dedi. Ama ben öyle hissetmiyorum”. Yani ciddi ciddi görmediği etmediği, 2 haftadır mesajlaştığı adamın kendisine aşık olduğunu zannediyor. Adam da birkaç gün daha geçsin, az daha kıvama getireyim de cinsellik konularını açayım derdinde büyük ihtimal.Bana da her gün bikaç kişi yazıyor tanışalım mı diye ama cevap verme gereği duymuyorum. Yani çok saçma sanal birinin söylediklerine inanmak. Bu kızlar nasıl bir yoklukta anlamıyorum.
Hep yeni nesil var ondanbir Allahın kulu jöh ne diye sormamış
Sen bilmiyor musun yanibir Allahın kulu jöh ne diye sormamış