• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört, jöh, garip hissetme

Çok hızlı ilerlemişsiniz sevmiyorsunuz bile. kaldı ki adam cidden kaba saba biri belli, ne demek başka tercih bulmuştur. Kişi kendinden bilirmiş işi
Ve her yere yazıcam bu meslek grupları genel olarak hepsi değil elbette ama çok çapkın sinirli tipler oluyor. İnstagramdan sizi öylesine eklemiştir Avcı bunlar uzak durun. Günde kaç kişiyi ekliyor bu tarz erkekler biliyor musunuz ?

Onceki mesajimda eksik yazmisim. Hayatinizdaki erkegin statüsü ne olursa olsun, sevgili, es
Size karisamaz. Bundan kastim radikal kararlar almaya zorlayamaz yani. Ornek veriyorum Tesetturlu ol diyemez, tesetturluyseniz daha sonradan buna karisamaz, calismaniza karisamaz. Bunlar olduğu zaman vinlayin ya azicik kendinize sayginiz olsun.

Çalışma ve acik giyinme konusunda tamam dedim mi diyorum ben. Cemkirmek için neden yaziyorsunuz anlamiyorum.
Tamam demediniz ya ne dediniz? Karşı çıksaydınız şu an hala konuşuyor olmazdınız zaten çünkü biz bile anladık ki adam “hayır” cevabını kabul etmeyen sığır biri. Kendinizi bu kadar niye ezdiriyosunuz dışarıda normal erkek bulmak zor mu?

Karşınızdaki kişinin o olduğundan emin misiniz ? 13 yaşındaki erkek kuzenim , 27 yaşındaki kuzenimin fotoğrafını profil resmi yapıp , erkeklerle dalga geçiyormuş. Sanal dünyada atış serbest , bu kadar saf olmayın ya. Harcarlar guzum 😕
O oldugundan eminim. O mu diye sormadim ben burada

Burada sanaldan tanıştım diyen herkesin flörtü jandarma, subay, asker falan olduğundan alıştık artık 😂😂 evli erkeklerin tipik gizlenme silahıdır ben askerim demek

jöh asker mi demek🙄
bu askerlerde çok var zaten çalışmanı istemem vs. birşey olamayan asker oluyor bu memlekette.

Ya nasıl instadan konuşmaya başlıyorsunuz anlamıyorum. Bu gidişle bir hesap açıcam:)) Bir Eylul Aksami Bir Eylul Aksami şaşırma, birbrini görmeden evlenmeye karar veren bir çifti biliyorum. Doğru mu? Değil.
Bana da her gün bikaç kişi yazıyor tanışalım mı diye ama cevap verme gereği duymuyorum. Yani çok saçma sanal birinin söylediklerine inanmak. Bu kızlar nasıl bir yoklukta anlamıyorum.

Bana da her gün bikaç kişi yazıyor tanışalım mı diye ama cevap verme gereği duymuyorum. Yani çok saçma sanal birinin söylediklerine inanmak. Bu kızlar nasıl bir yoklukta anlamıyorum.
Bir de diyor ki “Karşımdaki seni seviyorum, çok net dedi. Ama ben öyle hissetmiyorum”. Yani ciddi ciddi görmediği etmediği, 2 haftadır mesajlaştığı adamın kendisine aşık olduğunu zannediyor. Adam da birkaç gün daha geçsin, az daha kıvama getireyim de cinsellik konularını açayım derdinde büyük ihtimal.

Back
X