• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört, jöh, garip hissetme

Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.

Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.
Şimdi sana bu yazıdaki falsoları yazıcam.
1) eski ilişkisinden bahsetmesi(hele de eskiye b.k atarak bahsetmesi)
2)Daha iki haftadır tanıdığı birinin kıyafetine,hayatina karışmaya çalışması
3)Görüşmeden sevgili olunması
4)İki hafta,(14),on dört gündeee, birine SENİ SEVİYORUM demekk
Al sen bunlarla şimdi napıyosan yap,sanaldan ilişki yürümez hele bu hızlandırılmiş aşk programcisıyla ilişki hiç olmaz.

İnstagram üzerinden tanisilmis.
Sevgili olunmuş..
Ve bu adam hemen kıyafetlere ve ise güce mi karışmaya başlamış ?
Üstelik 2 hafta içersinde.
Ne saçma sapan şeyler bunlar.
Yahu elin adamı 10 yıllık karısına boyle diklenemiyor siz 2 hafta içeriden nasıl bu kıvama geldiniz ?
Bana kalırsa bu adam kontrol hastası.
Belli ki senden öncekini de boğdu,darladi iyiden iyiye.

çocuklarınızın ismi nolucak🤔
görmeden bi şey paylaşmadan en aşkı bacım
bu sosyal medya cidden bizim gençlerin zekasını sildi süpürdü
gerçi eskiden de telefonda konuştuğu adama kaçanlar vardı
ay ayyy
Ahahahahahahahah ya hiç degilse onlar sesten falan etkileniyodu bi de ciddi ilişki adamıydi o eskilerin hepsi,konustuguyla evleniyolardı😂

Çok erken iyice düşünüp karar verin henüz yüz yüze bile gelmemissiniz bir birinizi tanımıyorsunuz bile

Adam mantıklı konuşmuş cidden neyini kabul ettin. Adam belki JÖH bile değil.

Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.

Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.
Herif leşşşş. Ama siz de hiç normal değilsiniz. Daha 2 hafta yazıştığınız adam sizin hayatınız hakkınızda benim 2 çocuğumun babasının bile haddi olmadığı ölçüde önemli kararlar veriyor ve sizin sadece kafanız karışıyor. Daha önceki ilişkisinin neden bittiği de aşikar, beyefendi "net" sevdiği için. Net sevmiyor o , net ayı. Onun kararları tabi değişmez, bir tane saftirik bulup eve tıkıp doğurtmanın peşinde.

jöh asker mi demek🙄
bu askerlerde çok var zaten çalışmanı istemem vs. birşey olamayan asker oluyor bu memlekette.
Onu da geçtim,ne kadar sahtekar,yalancı,net üzerinden kızları kandırmaya calisan tip varsa ; ya asker oluyor,ya polis.
Trafik polisi olmuyor ama.
Ya terörle mücadele oluyor.
Ya sivil oluyor.
Ya da bunun gibi jandarma özel harekat oluyor.
Yani hiç düz er diyen yok.
Piyade diyen yok.
Hep tehlikeli işlerle uğraşan cevval,haşin kolluk kuvvetleri bu arkadaşlar 🤣

Onu da geçtim,ne kadar sahtekar,yalancı,net üzerinden kızları kandırmaya calisan tip varsa ya asker oluyor,ya polis.
Trafik polisi olmuyor ama.
Ya terörle mücadele oluyor.
Ya sivil oluyor.
Ya da bunun gibi jandarma özel harekat oluyor.
Yani hiç düz er diyen yok.
Piyade diyen yok.
Hep tehlikeli işlerle uğraşan cevval,haşin kolluk kuvvetleri bu arkadaşlar 🤣
Çünkü üniforma fetişi 😎

Eşim eski joh sert mizaçlı oluyor askerler genelde bana ilişkimizin başında iş kiyafet bilmem ne diye ağzını açacak gibi oldu hemen ananın bulduğu kızla evlen o zaman dedim simdi ne işime karışır ne giydigime hatta iyiki çalışıyorsun der. Kendimden asla taviz vermedim bunun artisini çok gördüm. Bu konularda çok sıkıştırıyorsa seni ayrılman en dogrusu

Çalıştığına emin misiniz? Birbirinizi görmeden sadece 2 haftada 'seni seviyorum' demesi garip değil mi sizcede? Elini tutarsın, gözlerinin içine bakarsın bi çekim olur vakit geçirdikçe seni seviyorum veya aşık oldum dersin ama sevgi bu kadar basit değil ya
Açık giyinme, çalışma mezvusuna girmiyorum bile.

Mesleğinden bile emin olamazsınız bu kadar kısa sürede. Saka misiniz acaba ? Genç erkekler arasında jöh pöh olma hevesi cok fazla siz nasıl hemen ikna oldunuz anlamak mümkün değil.
Kapalı giyinme tamam
Özelde çalışma tamam

Ananız babanız dese burada 50 kez şikayet edersiniz elin adamı diyince akan sular nasıl duruyor

İki haftada aşkım demek için erken değil mi ya? Hele bi yüz yüze gelin. Sanalda devam eden ilişkide aşkım demek bana yokluktaymış hissi veriyor.

Ayrıca 2 haftada bile giyimine karışırım diyen, siz üniversite mezunu iken kendisi lise mezunu olan biriyle yapamazdım sanırım. Hayata bakış açınız farklı olur. Kaldı ki şimdiden kıyafetten girmiş, işten çıkmış. Daha iki haftalık adama ne sizin nerde çalışacağınızdan.

Ekleme: Umarım adam kendine yara bandı yapmaz

İnternet ortamından tanışma konusu sıkıntı. Reel hayata geçin. Kafanız rahat olur. Eleman madem jöh onun çevresinde evlenebileceği kişi çoktur. Demek ki asosyal biri. Önceki kız kaba demişse vardır bir bildiği...

Back
X