Flört meselesi

2 aydir haftada 1-2 defa haberlesmek epey az ve bu acidan dusundurucu.

Birbirimizden cekinecek evreyi gectik cumlesini neyin uzerine sarf etti?
Artık birbirimizin yanında rahat rahat gaz çıkartabiliriz demek istemiştir belki 🤷🏻‍♀️😅

Erkekte önem verdiğin fiziksel yerler neresi diye sordu. Ben de utanan maymun atıp hoşlandığım yeri söyledim. O da öyle söyledi.

bu bana flörtten ziyade amaca odaklanmış erkek konuşması gibi geldi. muhtemelen başka bir kızla her gün görüşüyor, sizi de birşeyler yaşanma (cinsel) ihtimali için diri tutmaya çalışıyor.

Üniversiteden tanıdığım bir çocukla son 2 aydır konuşuyoruz ama haftada bir ve ya iki kez. Flört olup olmadigimi tam anlayamıyorum. Açıkçası hani acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ve net bir şey söylemeden hemen benden hoşlanıyor demek de istemiyorum daha sonrasında hayal kırıklığı olmasın diye. Ama uzun zamandır konuşuyoruz ve ilk defa canım dedi. Ve artık birbirimizden çekinecek evreyi geçtik bence dedi. Sizce anlam yüklemeli mıyım. ben biraz bu konularda tecrubesizim o yüzden soruyorum.
Akışına bırak bence

bu tip erkeklerle yaklaşık 3 sene savaş verdim :) o dönem mıknatıs gibi çekerdim bunları.
2 ay benle böyle konuşup istediklerini alamayınca 3. ay ilişkilerinin 6. ayından merhaba diyen fotoğraflar paylaşırlardı :)
Yaa muhtemelen öyle gibi gerçekten teşekkür ederim uyariniz için. Ben hiç ümit bağlamayım en iyisi. Sagolun

Yaa muhtemelen öyle gibi gerçekten teşekkür ederim uyariniz için. Ben hiç ümit bağlamayım en iyisi. Sagolun

açıkçası ben takılmak amaçlı kimseyi istemediğimden uzak kalmıştım. siz belki o tarzda bir ilişki istersiniz bilemem diye net yazmak istemedim hani görüşmeyin vs şeklinde.
isteğiniz ciddi bir ilişki ise bana pek olacak gibi gelmedi malesef :(

açıkçası ben takılmak amaçlı kimseyi istemediğimden uzak kalmıştım. siz belki o tarzda bir ilişki istersiniz bilemem diye net yazmak istemedim hani görüşmeyin vs şeklinde.
isteğiniz ciddi bir ilişki ise bana pek olacak gibi gelmedi malesef :KK43:
Bilemiyorum ben çok evlilik hayali kurmuyorum kimseyle en başlarda sadece tanıma amaclı ama eğer hiç evlilik vs düşünmezse uzak durur zaten ben emin olana dek akışına bırakacağım. Tesekkurler

isteğiniz ciddi bir ilişki ise bana pek olacak gibi gelmedi malesef :KK43:
ay çekmekten nası kurtuldun beni de çok buluyo...

Back
X