- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
eşimin de maaşı olsun diye düşünüp ikilemde kalması için çoooook erken. sadece bir flört durumu var, daha 1 kez ve adamın iş yerinde görüşmüşsünüz.ikimiz de 29 yaşındayız. benim aklıma takılan şu oldu, o mesleğini elime almış biri. ben de çalışıyorum ama atamam olmadı daha. onu konuştuk, yadırgar şekilde tepki vermedi, olumsuz bişey de demedi. ama ben kafaya taktım. hoşlandığını hissettim bakışlarından da belliydi zaten bu, belki de iş durumumu düşünmüştür. malum bu zamanda erkekler eve çift maaş girsin yada eşimin işi garanti olsun diye düşünebiliyorlar. belki de o yüzden ikilemde kalmıştır. ya ben kuruntu yapıyorumdur. ama eğer benimle bir daha görüşmek istemiyorsa ileriye dönük planlar yapmazdı. izne ayrılacağını söyledi umarım benim şehrimde karşılaşırız siz de gelirsiniz dedi sonra ben başja şehre gideceğimi söyledim bu sefer de aa ben de gideceğim oraya aynı tarihler de oluruz belki dedi. bunları düşündükçe de iyice kafam karışıyor.
bugün hiç yazışmadık mesela. normali nasıl oluyor flört olaylarının onu bile unutmuşum:/
dışarıda gezip tozma, bişiler yiyip içme olmamış.
acaba farkında olmadan evliliği düşündürür birşeyler mi yazdınız ? bazen biz kadınlar düşüncemiz evlilikse ne kadar belli etmek istemesek de o sinyali çok net gönderiyoruz. böyle bir konuşma olmuşsa bundan dolayı da kendini çekmiş olabilir.