Flört

🥺 ay ben yine bi cuval inciri berbat ettim.
Sabah saatlerinde yazdı bu arada, dün birbirimizi yanlıs mı anladık, kırdım mı seni diye. Bi şey demedim henüz
Yani bilemiyorum. Senin isini kolaylastirayim mi derken ne demek istedi acaba, yine konusmayi kesmekten bahsettiyse bu da hos degil surekli bak giderem haa modunda olması.
Ama ne kastettigini bilemiyoruz, su anda da sorulmaz artik.
O yuzden eger bir tur daha deneyeyeyim derseniz evet yazi dili soguk, jest yok mimik yok, olabilir yanlis anlasilmalar falan deyip akisina birakin madem.

Siz öz güven eksikliğiniz var gibi davranmışsınız. Benle dalga geçemezsin, listenden başkalarına bak onlarla dalga geç ben o tiplerden değilim fln, hemen ciddi sert tavırlar. Bir şey de dememiş üstelik, dalga geçme gibi bir şey göremedim ben. Bence yürümez bunda, siz fazla atarlı giderlisiniz, o da.

Yaaaa bu ne saçma sapan bir trip olmuş. Bence adam çok güzel cevap vermiş. Sırf kadınla konuşuyor diye eğilip bükülüp böyle imaları, ithamları yutmamış:)
Sevdim ben bu çocuğu,yürümeye devam et bence. Ama az daha sakin:süslü:

Yani bilemiyorum. Senin isini kolaylastirayim mi derken ne demek istedi acaba, yine konusmayi kesmekten bahsettiyse bu da hos degil surekli bak giderem haa modunda olması.
Ama ne kastettigini bilemiyoruz, su anda da sorulmaz artik.
O yuzden eger bir tur daha deneyeyeyim derseniz evet yazi dili soguk, jest yok mimik yok, olabilir yanlis anlasilmalar falan deyip akisina birakin madem.
sanırım ıkımızde gunumuzde degıldık ıletısım bozuklugumuzda vardı dedım. sonra ıse donmelıyım konusuruz olur mu dedım kayboldum ortadan. kolay gelsın demıs o da o kadar. bı ıkı tur daha gıdeyım ben

Yaaaa bu ne saçma sapan bir trip olmuş. Bence adam çok güzel cevap vermiş. Sırf kadınla konuşuyor diye eğilip bükülüp böyle imaları, ithamları yutmamış:)
Sevdim ben bu çocuğu,yürümeye devam et bence. Ama az daha sakin:süslü:
sabah yazdı bana
dun bırbırımızı yanlıs mı anladık bız dıye
sanırım gunumuzde degıldık ıletısım bozuklugu oldu dedım
kırdım mı senı dedı
yanı bırden parlayıp sılerım numarını demen hos olmadı sadece dedım
o da kırmısım :( dedı
bende ıse donmek zorundayım bu konuyu kapatmalıyız artık dedım
sımdılııkkk bu kadar ben bı ıkı tur daha gıdecegım galıba:KK30:

Back
X