Flortlesme 101 😄

Valla flört benim uzmanlik alanım ama böyle şeyler bana göre değil ya. Beğenmiş,netten yazmış falan.
Sen de onun eski bir fotosunu beğen geç. Senden hoşlanan adım atsın bir cesaret. Niye işini kolaylastiriyorsun?

Çok eril enerjileyim sanırım haklısınız. Ben fotoğraflarını baya çok beğenmişim beğenmeyeceğim o yüzden paşa gönlü bilir artık

Fotoğraf beğenmekle sinyal olsaydı ohoo…
Küçük ufacık bir sinyal ahahah. Haklısınız da hani belki benim hoslandigimi anladi güzellik yapmak istedi düşündüm. Ben onun çok fotoğrafını beğenmişim beğenmeyeceğim şuan isterse daha büyük bir adım atsın artık

Erkekler 100 adım gitse sen taş çatlasa 50 adım gideceksin bacım başka türlü kendilerini bulunmaz bursa kumaşı zannediyolar

Adam bir tane foto begendi diye hemen karsilik verip merhaba yazmaya gerek yok bence. Siz yazabiliyorsaniz o kişi de merhaba yazabilir gayet.

İnsanlar sadece meraktan bakabiliyorlar fotograflara illa flort olmuyor bu, yanlislikla begenmiş bile olabilir.

Yanlışlıkla 2 tane fotoğraf ard arda beğenilmez ama. Flört olmasa bile ufak bir sinyal olabilir benim hoslandigimi anlamis olması yüksek ihtimal zaten ben bodoslama atlıyorum tüm ilişkilerimde herhalde fazla özgüvenin zararları sanırım.

Son düzenleme:

Hoşlandiysa da merhaba yaziversin.
Fazla ozguveniniz olsa hoşlandiginizi belli etmek icin siz de foto begenmezdiniz iletişim kurardiniz direkt oradan devam ederdi. Bilmiyorum ben de evliyim sahalardan uzaktayim yillardir ama böyle sinyallerle uğraşmadim hiç. Sevdiysem gidip öptüğüm de oldu.

Direkt iletişim kurduğum da oldu. Gidip tanıştığım sevgilim de oldu şuan kendimi frenlemeye çalıştığım bir dönem çünkü bu yaptıklarım eril enerjide olduğumu gösteriyormuş. Ben de biraz dişil hissedeyim değil mi :)

Tövbe yarabbi foto begenmek ne zamandır flört işareti oldu

Bence yapmayin bisey.karsi taraf olarak basima geldi.inanilmaz rahatsiz olmustum ben.

Tövbe yarabbi foto begenmek ne zamandır flört işareti oldu
Eski fotoğraflar ama çok yanlış anlamışsınız. Is yoğunluğu arasında kimin profiline girip eski fotoğraflarını begenirsiniz. En azından merak ettiğiniz birisinin. Merak etmek de bir ilgi göstergesi ve karşı cins genelde beğenildiği için merak edilir bu gizli bir durum değil. Ben aşık oldu kesin sevgili olacağız demedim. Acaba ufak da olsa bir ilgisi var mı diye düşündüm.

Fotograflarini beğenebilirsiniz sakınca yok ama mesaj atmayın bence.
Story atmaya devam edin yazacak olan onu bahane edip yazıyor mutlaka hiç bir şey bulamazlarsa alakalı alakasız her şeye alev atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…