Kızlar iyi aksamlar. Şimdi baştan söylüyorum flört severim ama bazen küçük hareketleri algılayamıyorum ve karşı tarafla flortlesmekte geç kalabiliyorum. Ben biraz önce sosyal medyada hikaye paylaştım. Bu hikayemi attıktan sonra 2 sene önce mezun olduğum okuldan uzaktan tanıdığım bir arkadaşım 6 ay önceki fotoğraflarımı beğendi. Eğer bunu bir işaret olarak yaptıysa ben de onun fotoğrafını beğenerek veya merhaba yazarak karşılık vermeyi düşünüyorum. Ama eğer hayır bu işaret değil derseniz de bir şey yapmayacağım.
Güncelleme: Arkadaşlar kesinlikle kadın olarak ne hissediyorsak o çıkıyor. Pek bir emare olmamasına rağmen kendisinin benden hoşlandığını düşünüyordum. Hatta hic emare olmadığı için benden hoşlanmış olabileceğini yakın arkadaşlarıma söyleyemedim buraya yazdım. Iki gün önce hikayeme yanıt verdi ve şuan flortlesmeye başladık bile
gizlerinize güvenin. Çünkü kadınların hissettiği erkeklerin bilgisinden daha gerçektir 
Güncelleme: Arkadaşlar kesinlikle kadın olarak ne hissediyorsak o çıkıyor. Pek bir emare olmamasına rağmen kendisinin benden hoşlandığını düşünüyordum. Hatta hic emare olmadığı için benden hoşlanmış olabileceğini yakın arkadaşlarıma söyleyemedim buraya yazdım. Iki gün önce hikayeme yanıt verdi ve şuan flortlesmeye başladık bile

Son düzenleme: