Flortlesme 101 😄

busbusra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
20
10
86
Ankara
Kızlar iyi aksamlar. Şimdi baştan söylüyorum flört severim ama bazen küçük hareketleri algılayamıyorum ve karşı tarafla flortlesmekte geç kalabiliyorum. Ben biraz önce sosyal medyada hikaye paylaştım. Bu hikayemi attıktan sonra 2 sene önce mezun olduğum okuldan uzaktan tanıdığım bir arkadaşım 6 ay önceki fotoğraflarımı beğendi. Eğer bunu bir işaret olarak yaptıysa ben de onun fotoğrafını beğenerek veya merhaba yazarak karşılık vermeyi düşünüyorum. Ama eğer hayır bu işaret değil derseniz de bir şey yapmayacağım.
Güncelleme: Arkadaşlar kesinlikle kadın olarak ne hissediyorsak o çıkıyor. Pek bir emare olmamasına rağmen kendisinin benden hoşlandığını düşünüyordum. Hatta hic emare olmadığı için benden hoşlanmış olabileceğini yakın arkadaşlarıma söyleyemedim buraya yazdım. Iki gün önce hikayeme yanıt verdi ve şuan flortlesmeye başladık bile 👌 gizlerinize güvenin. Çünkü kadınların hissettiği erkeklerin bilgisinden daha gerçektir 😂

Son düzenleme:
Sadece bu hareket işaret olamaz bence. Ben de okul arkadaşlarım napıyo diye bazen merak edip profillerine bakıyorum ve yanlışlıkla yüzyıl önceki fotolarını beğeniyorum 😬 he bunu sürekli yaparsa dikkatini çekmeye çalışıyor diyebiliriz ama şu an bence böyle bir şey denemez. Zaten böyle bir niyeti varsa başka adımlar da atar

Siz begeniyor muydunuz ki bu kisiyi yoksa ilgisi varsa bir degerlendireyim mi diyorsunuz? Acikcasi nasil baglanti kurdunuz bilmiyorum ama sadece sosyal medyada fotografinizi begenmis, hepimiz kimlerin fotografini begeniyoruz zaten sosyal medyanin amaci bu sekilde bir etkilesim kurmak degil mi?

Sadece bu hareket işaret olamaz bence. Ben de okul arkadaşlarım napıyo diye bazen merak edip profillerine bakıyorum ve yanlışlıkla yüzyıl önceki fotolarını beğeniyorum 😬 he bunu sürekli yaparsa dikkatini çekmeye çalışıyor diyebiliriz ama şu an bence böyle bir şey denemez. Zaten böyle bir niyeti varsa başka adımlar da atar
Az daha selam dese nikah tarihi alacak gibisin, bence farklı bir hamle gelmesini beklemelisin :KK8:
Ahahaha Önceden konuşmadığım birisi ve 2 fotoğrafımı da beğenmiş. Ben küçük belirtileri flört olarak algılamıyorum bazen ve arkadaşlarım bunu da anlarsın ama falan diyor. O yüzden acaba dedim. Ben de başlatabilirim flörtü aslında ama eril enerji vermeyim diyorum 😅

Siz begeniyor muydunuz ki bu kisiyi yoksa ilgisi varsa bir degerlendireyim mi diyorsunuz? Acikcasi nasil baglanti kurdunuz bilmiyorum ama sadece sosyal medyada fotografinizi begenmis, hepimiz kimlerin fotografini begeniyoruz zaten sosyal medyanin amaci bu sekilde bir etkilesim kurmak degil mi?
Ben beğeniyordum evet belki o sinyali almıştır bilmiyorum. Yanı 6 Ay önceki 1 yıl önceki fotoğrafları beğeniyor musunuz? Ben beğenmiyorum belki bana flört gibi geldi.

Ben beğeniyordum evet belki o sinyali almıştır bilmiyorum. Yanı 6 Ay önceki 1 yıl önceki fotoğrafları beğeniyor musunuz? Ben beğenmiyorum belki bana flört gibi geldi.

Mesela gecen gun universiteden bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, instagramda fotograflarina baktim, ilk hamileligini paylastigi, bebegin cinsiyetini paylastigi, 20.hafta yolu yariladik diye paylastigi fotograflari begendim tek tek cok tatliydi cunku :)

Mesela gecen gun universiteden bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, instagramda fotograflarina baktim, ilk hamileligini paylastigi, bebegin cinsiyetini paylastigi, 20.hafta yolu yariladik diye paylastigi fotograflari begendim tek tek cok tatliydi cunku :)
Karşı cinsin fotoğraflarını beğendiniz mi hiç sadece bikac kez selamlastiginiz birini?

Bu sorudan muafim ben esimle tanisali baya oldu o zaman DM`den yurume yeni yeni baslamisti, begeninin flortlesme adimi olarak dusunulmesine yetisemedim :))
Bu tarz şeyleri yaşıtlarım flört olarak görüyor ben de mi görmeliyim diye yazdım ki çocuktan hoşlandığım için her hareketini önemsiyorum. Belki ben ilk adımı atarım bakalım:))

Yani o sizi beğendi diye sizde onu beğenip ilişkiye kapı mı aralıyorsunuz?

Sizin duygularınız her an herkese göre mi yön buluyor?

Bence seçen taraf olmak daha sağlıklı.

Eğer bu kişiye karşı bir beğeni, hoşlanma veya aramızda bişey olabilir ya neden olmasın tarzı hisleriniz varsa mesaj atmayın ama 1 2 fotoğraf beğenin eskilerden. Zaten bi niyeti varsa mesaj atar. Ama yok bi hoşlanma bi ilişki niyeti düşünmüyorum diyorsanız hic umursamayın

Yani o sizi beğendi diye sizde onu beğenip ilişkiye kapı mı aralıyorsunuz?

Sizin duygularınız her an herkese göre mi yön buluyor?

Bence seçen taraf olmak daha sağlıklı.
Ben ondan hoşlanıyordum zaten ama ondan herhangi bir şey görmediğim için kendimi geri çektim hep. Bu tarz şeylere büyük anlamlar yüklemiyorum ama beni merak edip bakması bile hoş benim için. Ben ilk adımı atma konusunda çekingen değilim. Ama eğer anlam yüklenirse yükleyeyim ben de adim atayim diye düşündüm 😅

Eğer bu kişiye karşı bir beğeni, hoşlanma veya aramızda bişey olabilir ya neden olmasın tarzı hisleriniz varsa mesaj atmayın ama 1 2 fotoğraf beğenin eskilerden. Zaten bi niyeti varsa mesaj atar. Ama yok bi hoşlanma bi ilişki niyeti düşünmüyorum diyorsanız hic umursamayın
Yooo kendisinden hoşlanıyorum ve denk olduğumuzu düşünüyorum 😁 yoksa umursamaz geçerdim zaten 😄 kendisi belki hissetmiştir hoşlandığımi hatta bilmiyorum.

Yooo kendisinden hoşlanıyorum ve denk olduğumuzu düşünüyorum 😁 yoksa umursamaz geçerdim zaten 😄 kendisi belki hissetmiştir hoşlandığımi hatta bilmiyorum.
Direkt mesaj atmayın bence sizde fotoğraf beğenin. Bir adıma bir adım. Niyeti varsa mesaj atar zaten o size.

Back
X