• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtöz Kızlar Yardımlarınıza İhtiyacım Var

Iciniz den nasıl geliyorsa öyle yapın. Mesaj atmak geliyorsa atın. Beklemek istiyorsanız bekleyin. Tamamen doğal haliniz ve samimi duygularınızı yansıtın ki sevecekse sizi sevsin. Taktiklerle oluşan siz olmayan kadını değil.

Attım gitti valla. Ne kadar zorlasam da yapamıyorum taktik. Bugün anlarım tavrını zaten artık yazmam.

Şöyle söyleyeyim ufak bir örnek sadece.
Kardeşimin öğretmeni bi sosyal hesaptan ulaşıp tanışmak istediğini söylemişti bende o an yuz yuze çok sık geliyoruz diye tabi demiştim hayır diyememistim,bi iki konuşmadan sonra kendimi çekmeye başladım çünkü hoşlanıyormuş benden haberim yok basit tanışma diye düşünmüştüm. Geri çektikçe üstüme düştü tanışmaya evet dedin neden böylesin vs diye.
Yani şöyle diyim hevesi isteği olsa kendi sohbetin devamını açar getirir. Direk hayır demiş olmamak için de evet demiş olabilir. Tabi bu bayağı yanlış yaptıktan sonra anladım.

Şimdi ben yanlışlıkla attığım mesajda biraz pot kırdım. Ondan hoşlandığını belli edecek bişey. Çok net anladı. Sonra dedim istersen tanışalım. O da kabul etti.

Back
X