• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtüm bana sinirlendi

Fake konu acmak icin daha zekice bisi bulamadin mi? Hayir bunlar bile zekamizi belli ediyor ya hani?😂
Varsayayim ki gerceksin, bu daha da facia.

Yahu gobeginiz bitisik mi,kim ne istiyorsa izlesin..
Netfelix party var,es zamanli olarak izleyin o halde..
Yani gun gectikce,gariplesiyorsunuz..
Sevgilisi 1 bolum fazla izledigi icin soguyan cocugu da gordum ya pess :)
Neyse ki habersiz film izlememissin,allah mufaza bir daha yuzune bakmazdi.

Son cümle şahane. 😀😀😀

ahahahhahahah Allah size akıl versin ne var bunda kendini salak gibi hissedecek 🤣🤣

tüm büyüyü bozmuşsun, adam ne guzel romantik romantik dizi izliyormuş oturup 3 5 bölüm daha izlemek nedir.
evli olsan boşanma sebebi zinhar bensiz bir bolumun fragmanini bile izleyemez kimse 😟

Cidden bu birlikte izleme şeyini biz de 16-17 yaşlarında yapardık. Çok sıkıcı bir şey. 😬

Eşimle farklı şehirlerde okuyunca hasret kalırdık birlikte bir şeyler yapmaya. Aynı anda açardık sesi bile aynı salisede devam ederdi telefonu açardık birlikte izliyormuş havası verirdik :D ay ne günlerdi. Aynı eve girdik film izlemeye vakit bulamaz olduk.

beraber bir dizi izlemeye başladık ikimizde ayrı yerlerdeydik ama aynı anda açıp izliyorduk. ilk izlediğimiz gün 1 bölümle kalmak istemedim ve bir bölüm daha izlemek istedim o da tamam 2 bölüm izleriz o zaman dedi. bende bundan sonra her gün 2 bölüm izleyeceğiz zannettim ve ben öyle yapmaya devam ettim ama kendisi 1 bölüm tek izliyormuş. bugüne kadar fark etmedik bunu çünkü dediğim gibi yan yana izlemiyorduk. bugün fark ettik ve kendimi çok kötü hissettim. çünkü amacımız beraber izlemekti ve ben bozdum bunu. salak gibi hissediyorum kendimi ve bana da beraber izleme olayını biraz bozdun dedi ve bundan sonra dedikleri de soğuktu ve kendimi kötü hissettim. daha önce başıma böyle bir şey gelmedi, bu 3-4 ayrıca biraz soğuktu sebebini bilmiyorum. bu da üstüne gelince durum hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum. çocukça gelebilir ama konuşacak birisi yok ve sizin fikirlerinizi merak ediyorum. sizce düzelir mi veya ben ne yapmalıyım
Ne minnoş bir sorun kıskandım :)

beraber bir dizi izlemeye başladık ikimizde ayrı yerlerdeydik ama aynı anda açıp izliyorduk. ilk izlediğimiz gün 1 bölümle kalmak istemedim ve bir bölüm daha izlemek istedim o da tamam 2 bölüm izleriz o zaman dedi. bende bundan sonra her gün 2 bölüm izleyeceğiz zannettim ve ben öyle yapmaya devam ettim ama kendisi 1 bölüm tek izliyormuş. bugüne kadar fark etmedik bunu çünkü dediğim gibi yan yana izlemiyorduk. bugün fark ettik ve kendimi çok kötü hissettim. çünkü amacımız beraber izlemekti ve ben bozdum bunu. salak gibi hissediyorum kendimi ve bana da beraber izleme olayını biraz bozdun dedi ve bundan sonra dedikleri de soğuktu ve kendimi kötü hissettim. daha önce başıma böyle bir şey gelmedi, bu 3-4 ayrıca biraz soğuktu sebebini bilmiyorum. bu da üstüne gelince durum hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum. çocukça gelebilir ama konuşacak birisi yok ve sizin fikirlerinizi merak ediyorum. sizce düzelir mi veya ben ne yapmalıyım
Yaslar 10-11 mi?

Back
X