Flörtüm engeli kaldırmış

lovelovc

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
28
11
8
23
Merhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?

Akrep burçlarının bazen retro dolunay zamanlarında gel gitleri oluyor. Ama keşke sen de olumlu adımlar atsaymışsın. Sana sevgisi olmasa o engeli kaldırmazdı. Belki sana bir işaret göndermek istemiştir. Ona böyle adım atıp, sevgini gösterirsen, seni kucaklayabilir.

Ne yazicaksin ya yazarsan bir erkege o yazmadan adim atmadan k.ci kalkar ben oyle düşüyorum sen bilirsin

Olta atmis. Yani hala duruyormusun sen yaz diye. Sonra bakacak profiline falan. Seni yazdırmak için. Sen yazarsan ama biz ayrıldık falan filan yapacak. Yazmazsan yazacak. Ama sen önce yaz da egosu doysun diye açmış. Oltayı atmis bekliyor işte. Yazma o yazacak iki haftaya

Akrep burçları gelgit akıllı mı olur bilmiyordum. Yakın arkadaşımın da flortu aktepti o çocukta kavga edip silmişti kızı ama aylar oldu yazmadi

Canı öyle istemiştir ve bitmiş birşey için büyük hareketler yapmanın gereksiz olduğunu düşünmüstür ben öyle yapardım bir koç ve akrep olarak

Akrep burçları gelgit akıllı mı olur bilmiyordum. Yakın arkadaşımın da flortu aktepti o çocukta kavga edip silmişti kızı ama aylar oldu yazmadi
Akrepler çok sabit fikirlidir. Kolay kolay geri adım atmaz. Atıyorsa ya intikam almak içindir ya da vicdanını rahatsız eden bir şey vardır.

Bence bunun bir önemi yok ama yazayım. Hala yerinde duruyor musun diye bakmak istemiş. Muhtemelen biraz boş vakti var eğer düşersen azıcık eğlenecek... Sen sen ol düşme.

Yalnız kalmış canı sıkılıyor. Yazmayın.

Yazmayın bence sanki boşta kalmista engeli açmış gibi geldi bana

Bosa düşmüştür,tamamen pipisiyle düşünüyor.
Yoksa seni onemsediginden değil bence.
Yahu adam 2 storye baktığı için ; senin bu kadar özel hissetmen,heyecan yapman tuhaf değil mi ?
Yani bundan bir anlam çıkartmak için çabalamak neden ?
Bazen cidden anlayamıyorum ben.
Yaş 34 olunca bazı şeyleri çözemiyorum sanırsam.

Yazsam mı diye düşündün, telaşa mı düştün gerçekten? Bazı insanlar inanılmaz.
Yazma tabii ki, çok istiyorsa çok ilgisi varsa o yazsın.

Çok istiyorsa o yazar
Bakma storylerine.
Bakma profiline
Sil gitsin.
Kızgınlıkla yapmış olsaydı bu kadar uzun surmezdi. Araya başkaları girmiş. Boşta kalmış. Şansını denemiş. Yara bandı misin sen?

Sakınnn yazma o sana yazar.
O şimdi sana olta atmış .
Yazınca da umursamaz ol eski konuları hiç açma bile aaa aklında kalmış onu çok etkilemişim imajı verme gerek yok.
Bunun akreple koçla kovayla ilgisi yok erkekler basittir aslında .
Hepsi nerdeyse aynıdır .
Ne kadar önemsendiğini hissederse gözünde değersiz olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…