Merhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?
Olta atmis. Yani hala duruyormusun sen yaz diye. Sonra bakacak profiline falan. Seni yazdırmak için. Sen yazarsan ama biz ayrıldık falan filan yapacak. Yazmazsan yazacak. Ama sen önce yaz da egosu doysun diye açmış. Oltayı atmis bekliyor işte. Yazma o yazacak iki haftayaMerhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?
Akrep burçları gelgit akıllı mı olur bilmiyordum. Yakın arkadaşımın da flortu aktepti o çocukta kavga edip silmişti kızı ama aylar oldu yazmadiAkrep burçlarının bazen retro dolunay zamanlarında gel gitleri oluyor. Ama keşke sen de olumlu adımlar atsaymışsın. Sana sevgisi olmasa o engeli kaldırmazdı. Belki sana bir işaret göndermek istemiştir. Ona böyle adım atıp, sevgini gösterirsen, seni kucaklayabilir.
Akrepler çok sabit fikirlidir. Kolay kolay geri adım atmaz. Atıyorsa ya intikam almak içindir ya da vicdanını rahatsız eden bir şey vardır.Akrep burçları gelgit akıllı mı olur bilmiyordum. Yakın arkadaşımın da flortu aktepti o çocukta kavga edip silmişti kızı ama aylar oldu yazmadi
Bence bunun bir önemi yok ama yazayım. Hala yerinde duruyor musun diye bakmak istemiş. Muhtemelen biraz boş vakti var eğer düşersen azıcık eğlenecek... Sen sen ol düşme.Merhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?
Yalnız kalmış canı sıkılıyor. Yazmayın.Merhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?
Engelleyerek intikamını aldığını düsünüyorum amaAkrepler çok sabit fikirlidir. Kolay kolay geri adım atmaz. Atıyorsa ya intikam almak içindir ya da vicdanını rahatsız eden bir şey vardır.
Yetmemiş demek kiEngelleyerek intikamını aldığını düsünüyorum ama
Yazmayın bence sanki boşta kalmista engeli açmış gibi geldi banaMerhaba bir flörtüm vardı kendisinden çok hoşlanıyordum sonrasında bi davranısını yanlıs anladım engelledim onu ama dayanamadım actım sonradan sordum mantıklı acıklamasını yaptı ama cok soguk konustu baya tartıstık ağır konustu konusmayı kestik ama her yerden paylasmlarıma bakıodu neden bakıyosun dedim o beni engelledi aylar olmuştu şimdi actı engeli sizce neden açmış olabilir yine aklıma girdi yazsam mı yazmasam mı diye dusunuyorum yine tartısırız diye çekiniyorum napıcam bilmiyorum burclardan pek anlamam ama kendisi akrep burcu kininden engellemiş olanilir diyolar ama neden simdi kaldırdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?