Flörtüm ile ilk datemiz

siyahkelebekben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2024
16
6
6
26
Merhabalar hanımlar,
Berke ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Tanıştığımız sıralar benim bir sevgilim olduğu için herhangi bir yakınlaşma olmadı. Sonra ben sevgilimden ayrıldım aradan 6 ay geçti ve Berke ile arkadaş ortamındayken bir çekim oldu konuşmaya başladık. Buraya kadar herşey güzel. Sorun buradan sonrası maalesef. Berke, benim kız kardeşimin sevgilisinin en yakın arkadaşı. Bizim ilk datemiz de oldukça güzel sakin ve her zaman takılmadığımız bir yere gittik. O sırada kardeşimin sevgilisi Berkeyi aradı ve ne yaptığını sordu. Berke bana baktı anladım ve benimle olduğunu söylememesini işaret ettim. Çünkü henüz çok yeniydi, benim eski ilişkim çok toksikti aynı hatalari yapmak istemiyordum ve arkadaş ortamında tanıştık yani kimseye malzeme vermek istemedim. Önce ben taniyıp karar verip ona göre hareket etmek istedim ve bu benim en doğal hakkım olarak düşündüm. Şans ya arkadaş ile denk geldik hemen oo maşallah falan demeye başladı. Arkadaş görünce mecbur eve gelip kız kardeşimle paylaşmak zorunda kaldım ancak olaylar istemediğim bir hal aldı. Kardeşimin sevgilisi berkenin kendisinden izin almasını bunu yapmıyorsa bile date çıkmadan önce paylaşması gerektiğini arkadan iş çevirdiğimizi falan söyledi. Kardeşim de aynı fikirdeydi. Off bilmiyorum yani biraz sınırlarım ihlal ediliyor gibi hissetmem normal mi? Yani kardeşimin sevgilisi berkenin ve benim saygısızlık yaptığımızı düşünüyor. Bana bu konuda düşüncelerinizi iletirseniz çok sevinirim

Yani saklamak istedigin ilişkinin buluşmasını da herzaman bulusulan kafede yapmazsin yahu. Ama kardeşim ve sevgilisi saçmalamış ne alaka yahu

Kardeşinizin sevgilisi kim ki sizinle görüşmek isteyen insan ondan izin alacak?
Gerçekten 26 yaşında mısınız?
Kardeşiniz kaç yaşında, 15 mi?
Hayır canım kardeşim aslında ikizim ve evet 26 yaşındayım. Bende ona şaşırdım yani erkeklik raconu diye birşey varmış yaşımız küçük olsa anlayacağım da bu adamlar 27 28 yasindalar...

Erkekler arasında raconu bozuyormuş canım
Ahahha hiç güleceğim yoktu.
Ayy çenin raconun mu var çenin deseydiniz kardeşinizin sevgilisine.
Oyu kıyamisu çen büyüdün de racon mu kesiyon çen,ayy çen dışta kaldın da kırıldın mı çen bebee deyip anladığı dilden konuşsaydınız keşke

Hayır canım kardeşim aslında ikizim ve evet 26 yaşındayım. Bende ona şaşırdım yani erkeklik raconu diye birşey varmış yaşımız küçük olsa anlayacağım da bu adamlar 27 28 yasindalar...

Ay ne raconu ya, salak salak işler.
Kardeşinizin sevgilisi sizin bir şeyiniz değil zaten ama eşi de olsa onu ilgilendiren bir durum olmazdı.
Haddini bilsin.

Oraya da yazdığım gibi her zaman takılmadığımız bir yere gittik. Yani kimse bizi orada görmez diye düşünmüştük.
Hee yanlış gormuşum..şahsen akışına bırakın. Normalde kardeşimiz ve sevgilisine Ergen misiniz deyip ciddi bir konuşma yapın derim ama şuan o kadra ortamı vermeye gerek yok. Zamanla duruma bakarsınız bir sindirsinler. Ama cidden sacmalamislar daha siz bile ilişkinin adını koymamissiniz onlar bu Dursun allasen

Haspama bak sen, o kimmiş de ondan izin alıcakmışsınız?

Kız kardesiniz de haksız. Tamam, “benimle niye paylaşmadın” diye bozulabilir ama sevgilisine hak vermek, izin almalıydın demek de ne demek?

Bu sizin özel hayatınız. Herşeyi, hemen onlara anlatmak istememek de en doğal hakkınız. Hadlerini bildirin, özellikle o racon diye maval okuyan andavala.

Konuda hiçbir şey normal değil ki ben aynı evde olmadığım kardeşim bile su içse bilirim niye kardeşinizden sakladınız o haklı erkek de şöyle bir şey olabilir berke sağlam ayak değil insanları kullanıyor çocuk da uçan kuşa bile yaptın da benimkinin kardeşi ne alaka beni rezil etceksin diye kavga etmiştir bunu da sana böyle anlatcak halleri yok ancak böyle gelmiş bu laf sana haliyle de mantıksız duruyor

flörtünüz,kardeşinizin sevgilisinden neden izin alsın ne alaka ama haber vermesi daha iyiydi tabi

Yaşlar kaç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…