Flörtüm o kızın numarasını neden kaydetti?

Canım bu
Bu kadar ayrıntılı düşünme bence ya sizin ilişkinize kötü yansır. Ben de kaydediyorum herkesi, ararsa falan tanımak için yanı hatta bazen açmamak için kaydediyorum tanıyıp açmayım diye. Ha dediklerin doğru olabilir mi evet ama şu kadarcık şey ile düşünme bunu. İlişkini yaşa

Kız ısrarla aradı. İş konusunda dedi. Bla bla bla…
Hmm o zaman durum değişir.
Profil fotoğrafı olayı da belki fotoğraf değiştirmek isterken vs olmuş olabilir bana olmuştu bir kere fotoğrafimi değiştirdim sanıp komple silmiştim.
Ama madem kafanıza takıldı açık açık sorun derim bunda kötü bir şey yok.

" X 2” diye bir numara kaydetmişti "
Sadece bu cumleyi okumam yetti.

Gecmis olsun, dilerim aldatildiginin farkindasindir. Tabi ki sonuna kadar inkar edecek, yeminler vs edecek, sensiz ölürüm diye ayaklarina kapanacak.

Tipik, seyi biryerinde, skor pesinde erkek davranislari....

He bu arada, tamamiyle bir iliskisi baslamamis olabilir ama hazirda tutuyordur. Ama her halde, sana sadik ve durust degil

Aldatılma yok ya, sadece çok darbe yedim diye tereddüt ettim. Başlamadan önce. Bu arada X derken mesela kızın adı Ayşe diyelim. Ayşe 2 diye kaydetmiş. Zaten kızın asıl hattı onda kayıtlı. Bir de kızın 2. Hattı varmış onu da kaydetmiş. Hayır yani kız o telefonundan iş yerini aramış sen neden iş telefonundan bakıp kend telefonuna yazıyorsun ?

"iş telefonundan bakıp kend telefonuna yazıyorsun ?"

Israrla aldatma degil, tereddut ettim diyorsan, dedigin gibi olsun....o zaman acik acik sor. Burada milyon tane komple teorisi uretip, kafani daha da bulandirmayalim

"iş telefonundan bakıp kend telefonuna yazıyorsun ?"

Israrla aldatma degil, tereddut ettim diyorsan, dedigin gibi olsun....o zaman acik acik sor. Burada milyon tane komple teorisi uretip, kafani daha da bulandirmayalim
Kızla arasında bir şey yok eminim ama benim düşüncem şu. Kızı sevgili olarak istemese de ona değer veriyor ve yanında tutmak istiyor kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…