Flörtün anlaşılamayan davranışları

Sanem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
185
72
18
Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?

Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?
Boşluk doldurmak için, öylesine sizinle konuşuyor izlenimi aldım. Ciddi düşünseydi bir açıklama yapardı. Siz de öyle arada konuşmak istiyorsanız cevap verin bence ama ben beklentiye girerim diyorsanız kesin konuşmayı. Konuştuğu birkaç kişi de olabilir.

Son mesajıma cevap vermemişken şimdi bu yaptığın ne? Deseydin ya
Sen birşey olmamış gibi cevap vermişsin hala orda durduğunu görmüş kafanı karıştırmayı başarmış

Karantinada canı sıkılmış bence. Ciddiye almayın

Sizin gibi kızlar akıllanmaz, burnunuz sürtülüp sizin adama atamadınız tekmeyi o size atınca aklınız başınıza gelir.
Ya ben konuşmayı kestim zaten, hiçbir şekilde yazmıyor aramıyorum. Ama o benim görüşmek istememe mesajıma tepkisiz kalıp saçma sapan davranıyor.

Boşluk doldurmak için, öylesine sizinle konuşuyor izlenimi aldım. Ciddi düşünseydi bir açıklama yapardı. Siz de öyle arada konuşmak istiyorsanız cevap verin bence ama ben beklentiye girerim diyorsanız kesin konuşmayı. Konuştuğu birkaç kişi de olabilir.
Hımm, öylesine konuşuyor yani peki. Haklısınız belki de görmek istemiyorum

Bu çok saçma bişey. Ben görüşmek istemediğimi söyledim ona
İlişkinize önem vermemiş, siz görüşmek istemediğinizi söylemişsiniz ona cevap bile vermemiş. Sizin ona karşı olan duygularınıza güvenip canının istediği zaman gelebileceğini düşünüyor. Her yerden engelleyin gitsin

Bu çok saçma bişey. Ben görüşmek istemediğimi söyledim ona
Ama sonra mesaj attığında hiçbir şey olmamış gibi cevap vermişsiniz.

Bu da karşı tarafa demek ki istediğim gibi davranabilirim mesajı veriyor. Kararınızın arkasında durun bence

Ama sonra mesaj attığında hiçbir şey olmamış gibi cevap vermişsiniz.

Bu da karşı tarafa demek ki istediğim gibi davranabilirim mesajı veriyor. Kararınızın arkasında durun bence
Yani ben tamamen düşmanca davranmamak adına attığı şeye bi yanıt verdim. Yoksa ondan bir beklentim olduğundan dolayı değil. Üstelik cevap vermemek onun saygısızlığı, bu yönden ona tolerans sağladığımı da düşünmüyorum. Neyse yeterince hoşlanmamış demek ki benden, öyle olsaydı bir gayreti olurdu herhalde. Daha fazla sorgulayıp durmayacağım

Başlığı düzeltmişsiniz flört yapmışsınız 😌

Formül basit: tutarlı adam istiyorsanız tutarlı davranacaksınız.

Başlığı düzeltmişsiniz flört yapmışsınız 😌

Formül basit: tutarlı adam istiyorsanız tutarlı davranacaksınız.
:D evet sanırım daha mantıklı bakabiliyorum olaya artık. Başından beri flörtmüş yani ben fazla anlam yüklemişim. Hayırlısı olsun, ben tutarsız biri değilim ne istediğimi de bilirim. Artık bi daha yazarsa söylerim böyle istemiyorum diye.

Adam sizi yedekte görüyor bence yüz vermeyin. Ilk fırsatta yine kaçar zaten:(

Back
X