Flörtün ilk evresinde kıskançlık anormal mi?

Benimde 1 arkadaşım var Tinder dan evlenen. :) Bi de acayip uyumlular, (maşallah nazar değmesin).

Bu arada, ben şöyle düşünüyorum: çok fazla kızla eşleşiyorlar, çünkü kızlar instagramda ekleşmek istiyor ama amaçları konuşmak falan değil. 3-5 gün konuşmadıktan sonra kız takipten çıkıyor, erkek orada sadece takipçi oluyor. Sonra kız profilinin etkileşimini yükseltiyor anlayacağınız. Bide bunu çoğunlukla güzel kızlar yapıyor. Erkeklerde o kızla eşleşebildiği ve hatta instagramda ekleşebildiği için bir tarafı kalkıyor, bu sisteme devam ediyor. Bunu bir arkadaşım söylemişti aslında Tinder ın nasıl biryer olduğunu açıklarken :). Çok eşleşiyormuş hemde çok güzel havalı kızlarla ama arkası fos dedi, instagramda ekleşene kadar konuşuyor kız sonra bırakıyor. Sonra bir bakmışsın, o kızların instagram takipçileri beğenileri falan binlerce olmuş

Ben bunu benim bu flörtümde de gözlemledim. Normalde 25 kişiyi takip ediyordu, (o yüzden stalklamak kolay oldu :KK70: ), bi gün bir kız ekleniyor, öbür gün başka kız, sonra o kız geri siliniyor, yenisi geliyor, sonra öbür gün o kız siliniyor. Bi eklenen 2 gün yaşıyordu. (benim tinder hesabı olma ihtimalinden huylanmam burdanda geldi) . Bide kızlar çok güzel falan 😳 Bikinili, channel çantalı artistik fotoğraflar.

Dediklerin büyük ölçüde doğru ama
O zaman kızla konuşmak yetiyo yani ilişki peşinde değil kimse one night stand bile kovalamıyo yani :)

Sonrası fos herkes de bunu bilerek kullanıyor sanırım.

Benim de oldu evlenen arkadaşım :) Ben de okcupid den tanıştım şu anki sevgilimle.
Valla o yedek klüp yapanlar oraya çok yoğun mesai harcayanlar oluyor genelde.
Mesela ben bazen uygulamayı siliyodum aylarca girmiyodum sonra tekrar giriyordum gene aynı adamlar pusu kurmuş oluyodu ve hep aktiflerdi :)
Abicim hiç mi işiniz gücünüz yok diyodum hatta içimden.
Ben bı 50 kurbağayla filan uğraştım galiba ama pişman değilim ya o yüzden vazgeçmeyin diyorum :)
Ben de pandemi dönemi indirdim bir ara silip silip yükledim birkaç kez hep aynı tipler vardı diyorum ya bağımlı onlar bence de.

Dediklerin büyük ölçüde doğru ama
O zaman kızla konuşmak yetiyo yani ilişki peşinde değil kimse one night stand bile kovalamıyo yani :)

Sonrası fos herkes de bunu bilerek kullanıyor sanırım.
Öyle sanki, one night stand bile çok nadir çıkar olmuş sanırım. Artık instagram takipçisi kazanmak amacı ile kızlar tarafından kullanılıyor, erkeklerde sanıyor ki o tipte ve popülerlikteki bir kız onlarla herhangi bişey yaşayacak

Back
X