Yaklaşık 2-3 haftadır biri ile görüşüyordum. Baya sıkı fıkı flört etmeye başlamıştık. Çokta iyi gidiyordu, enerjimiz aşırı uyumluydu, 30 yaşındayım ama ergenliğe geri dönmüştüm resmen saatlerce telefonda onla konuşacak gülüşecek şeyler buluyorduk. Ama daha ciddi bişey yoktu erkendi tabi sadece konuşuyorduk, buluşuyorduk. İki gün önce akşam mesaj atmıştım, ilk defa anında cevap vermedi hatta ertesi gün 'Cevap vermemen ne anlama geliyor?' yazdım. Pardon atlamışım annemle alışverişe çıkmıştık falan filan dedi. Neyse, sonra huy geldi bana, dating app ler de var mı acaba diye bakmak istedim, tinder açtım, hemen ikinci profilde onu gördüm, hatta daha iki gün önce 'bu fotom iyi mi sence?' diye sorduğu yeni bir fotoğrafı vardı orada.
Sinir oldum.
Bende mesaj attım Tinder profilinin ekran görüntüsünü alıp. 'Bide bana daha iki gün önce iyi mi diye sorduğun fotoğrafı koymuşsun, ne kadar aktifsin Tinder da, en azından benle olup olmadığına bakıp ondan sonra aramalarına devam etseydin niye aynı anda oradasın dedim. Bi daha onla görüşmeyeceğimi ve konuşmayacağımı bunun bana ters olduğunu söyledim. O da bana 'Ciddi bir ilişki içerisine girmiş olsaydık bu söylediğini anlardım ama daha iki kez buluştuk, ve kimyamız birbirine çok uyuyor ve bu başlangıç için çok iyi ama bunları söylemek için erken değil mi, ayrıca belliki seninde Tinder profilin var beni gördüğüne göre, ki ben ilişkimizin şu aşamasında sana bir şey diyebilme hakkını kendimde görmüyorum. Seninle görüşmeye devam etmeyi çok istiyorum ama başkasından hoşlanıp zaten görüşmeye başladıysan o başka, o zaman ısrar etmem tabi' falan dedi. Neyse büyük harflerle istemiyorum yazdım, tepem çok atıktı. O da kabul etti artık.
Acaba tepkim fazla mı? Erken miydi? Uff inşallah pişman olmam. Sanki 10 yıllık kocam beni aldatmış tepkisi mi vermişim?