B Bibibella ♈🖤 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2010 Mesajlar 52.049 Emoji Skoru 217.083 Puanlar 1.223 Yaş 45 29 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenyasemin #41 office .!.: evet seni anlıyorum.. bende karanlık, böcek değil ama Trypophobia var öyle böyle değil hem de evlerden ırak rabbim Genişletmek için tıkla... Sen yazınca baktımda o görüntüler şopmuş dedim bune et yiyen bakterimi ne oluyot mesela canım delikmi göremiyor her delik dahil mi
office .!.: evet seni anlıyorum.. bende karanlık, böcek değil ama Trypophobia var öyle böyle değil hem de evlerden ırak rabbim Genişletmek için tıkla... Sen yazınca baktımda o görüntüler şopmuş dedim bune et yiyen bakterimi ne oluyot mesela canım delikmi göremiyor her delik dahil mi
office Ben sizden değilim... Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2007 Mesajlar 21.426 Emoji Skoru 66.450 Puanlar 1.123 29 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenyasemin #42 bibibella .!.: Sen yazınca baktımda o görüntüler şopmuş dedim bune et yiyen bakterimi ne oluyot mesela canım delikmi göremiyor her delik dahil mi Genişletmek için tıkla... ayçiçeği mesela, delik delik ya öyle düşün simetrik delikler dengemi bozuyor benim
bibibella .!.: Sen yazınca baktımda o görüntüler şopmuş dedim bune et yiyen bakterimi ne oluyot mesela canım delikmi göremiyor her delik dahil mi Genişletmek için tıkla... ayçiçeği mesela, delik delik ya öyle düşün simetrik delikler dengemi bozuyor benim
Clara Enistein Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 14 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 39 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenyasemin #43 nedenyasemin .!.: Merhaba! Cevap için teşekkürler yalnız psikolog yada psikiyatriye gittiğimi belirtmemiştim. Psikolojik tedavi görmeyi düşündüğümü söylemiştim. Devlet hastanelerinde psikologa rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Devlet hastanelerinde psikiyatr doktorların yönlendirdiği psikologlar bulunuyor.Doktoruna bu isteğini belirtmelisin.Özel de para vermene gerek kalmaz.
nedenyasemin .!.: Merhaba! Cevap için teşekkürler yalnız psikolog yada psikiyatriye gittiğimi belirtmemiştim. Psikolojik tedavi görmeyi düşündüğümü söylemiştim. Devlet hastanelerinde psikologa rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Devlet hastanelerinde psikiyatr doktorların yönlendirdiği psikologlar bulunuyor.Doktoruna bu isteğini belirtmelisin.Özel de para vermene gerek kalmaz.