Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDINNNNNopuyorumnanaktaninşallahkorkmana gerek yok. hepi topu vitamin...bende folbiol kullanıyorum..gebelik planlama aşamasındayım...bir tane içiyorum günde..takma ama doktoruna git sor için rahat ersin en azından ya da tel. et...bana haber ver...:)):teselli:
Merhaba arkadaşlar. Ben de folik asit plus kullanıorum. 3 ay boyunca günde 3 ay kullandım. Şu an gebe deilim ama gebe kalabilirim bu ay. Yani ne zaman gebe kalabileceğimizi bilmioruz ya biliosunuz yumurtlama dönemi oluo adet olcam mı gebe miyim yoksa derken günler geçio. Şimdi ben ne yapayım devam edeyim mi? Ara mı vereyim. Doktorua böle bişi danışan oldu mu? Ya da herhengi bir bilgisi olan var mı? A ydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar..
3 ay boyunca günde 3 tane içtim folik asit plusı ve dün bitti. Yani 15 Mart-15 Haziran arası! 26 Haziran adet tarihim. Buna göre yorumlayabilir misiniz. Adet olacaksam o zamana kadar da kullansam da o zaman ara vereceksem mi versem 3 ayı biraz daha uzatsam bi sakıncası olur mu. ne kadar uzatabilirim gebelikten önce böle bi zaman,kıstas var mı?
arkadaşım folik asit içren ilaçlar (folbiol, folic Plus) hamile kalıncaya kadar kullanılıyor..hatta hamileykende ilk 3 ay veriyor doktor.. kullanımında bi kısıtlama yok 3 ay 5 ay gibi.. devam yani...
meraba canım hayır folik asit hamile kalmak için kullanılmıyor 2-3 ay önceden başlamak eğer hamile kalırsan bebek için daha faydalı olduğu için kullanılıyor zaten hamileliğin 3.ayı bitene kadarda kullanılıyor.arkadaşlar 1 yıllık evliyim bebiş düşünüyoruz geçen hafta dr gittim doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve folbiol verdi günde 1 tane al dedi benim merak ettiğim şu folikasit kullanmak hamile kalmak için mi erkenden alınıyor birde folicplus mı kilo yapıyor yoksa folibiol cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
meraba canım hayır folik asit hamile kalmak için kullanılmıyor 2-3 ay önceden başlamak eğer hamile kalırsan bebek için daha faydalı olduğu için kullanılıyor zaten hamileliğin 3.ayı bitene kadarda kullanılıyor.
Folikplusta folbiolda aynı şey bildiğim kadarıyla ama folikplus farklı vitaminlerde içeriyor ama folbiol sadece folik asit içeriyor ikiside iştah açıyor malesef :1no2:
Evet canım hamileyim darısı senin başına :1hug:ben ilk 2 ay filan folicplus vermişti doktorum sonra bulamadım ben bunu pek bulunmuyor zaten folbiol içtim sonra 1 ay. Folicplus bana daha mantıklı geliyor diğer vitaminlerdende olduğu için içinde ama onu günde 3 kere içiyosun her doktor değişk değişk veriyor bilmiyorum.Doktoruna danışarak hareket et istersencanım cevap verdiğin için teşekkür ederim acaba ilacımı değiştirsem mi diye düşünmeye başladım herkes folikplus kullanıyor kafam karıştı
sende hamilemisin ?:)
Evet canım hamileyim darısı senin başına :1hug:ben ilk 2 ay filan folicplus vermişti doktorum sonra bulamadım ben bunu pek bulunmuyor zaten folbiol içtim sonra 1 ay. Folicplus bana daha mantıklı geliyor diğer vitaminlerdende olduğu için içinde ama onu günde 3 kere içiyosun her doktor değişk değişk veriyor bilmiyorum.Doktoruna danışarak hareket et istersen
AMİN CANIM İNŞALLAHCanım Rabbim karnındakini hayırlısıyla kucağına versin...hayırlısıyla benim başıma da olur inşallah
Ben bu konuyu doktoruma sorayım en iyisi sende kilo yaptı mı bu ilaçlar ben kilo yapar korkusuyla içemiyorum aldım ilaçlarımı 2 gündür öylece duruyor kafamda karışık....
AMİN CANIM İNŞALLAH
ben hamileliğmde ilk 3 ayda filan çok kilo aldım onunda folik asitten kaynaklandığını düşünüyorum çünkü daha sonralarda fazla kilo almadım ama sen bence kiloyu düşünme iştah açar açmaz diye düşünme olursa inşallah bebeğine vereceği faydayı düşün kilolar sonrada halledilir kaydirigubbakcemile5