- 10 Temmuz 2007
- 269
- 2
- 116
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
murgizcim dün folbiolu aldığım eczaneye sordum.1 tane alınması gerekiyor dedi ama fazlasından birşey olmazmış.ama kutunun üstüne günde 3 tane yazdığını söyleyince reçetede yazıyor dedi.eve gelince baktım gerçektende öyle yazıyordu.folbiolu fazla almamı gerektirecek bir durumum yok ama neden öyle yazdı bilmiyorum.şimdi 1 tane içicem artık.ve dün test yaptım ama 1 hafta geçmesine rağmen 2.çizgi yok ve dala regl olmadım.zaten hiç umudum yoktu.
merhaba arkadaslar benımde arkadasım kulandı folıc plus ve hamıle 5 aylık sızce neden bu ılac yok artık dogrusu merak etım ama ben su an folbıol kulanıyorum ve cok yaralı gelıtor arkadas llar folbıol kulanıp hamıle kalan varmı acba benı aydınlatımısınız lutfen
ama bana arkadasım dedıkı ben bu ılacla hamıle kaldım ve bende yarın bu ılacla ılgılı dr danısacaktım bana yardım oln kımse yokmu
Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:
Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?