Folic Plus kullananlar.....

murgizcim dün folbiolu aldığım eczaneye sordum.1 tane alınması gerekiyor dedi ama fazlasından birşey olmazmış.ama kutunun üstüne günde 3 tane yazdığını söyleyince reçetede yazıyor dedi.eve gelince baktım gerçektende öyle yazıyordu.folbiolu fazla almamı gerektirecek bir durumum yok ama neden öyle yazdı bilmiyorum.şimdi 1 tane içicem artık.ve dün test yaptım ama 1 hafta geçmesine rağmen 2.çizgi yok ve dala regl olmadım.zaten hiç umudum yoktu.

canım sağlık olsun ,inş gelecek ay olur gerçi çıkmayan candan umut kesilmez belki de hamişsin,,,,,,,demekki dr yanlış yazmış demekki aklı folic plusa kaymış bari bundan sonra bi tane at canım

merhaba arkadaslar benımde arkadasım kulandı folıc plus ve hamıle 5 aylık sızce neden bu ılac yok artık dogrusu merak etım ama ben su an folbıol kulanıyorum ve cok yaralı gelıtor arkadas llar folbıol kulanıp hamıle kalan varmı acba benı aydınlatımısınız lutfen

folikasit hamile kalmanı sağlayacak bişey değilki
hamile kalırsan bebeğin omuriliğinin iyi gelişmesiyle alakalı

folik asit gebelik öncesi ve sonrası önemli ancak gebelikte ilk iki aydan sonra pek bi faydası yokmuş.yani önemli olan ilk iki ay kullanımı.sonra fındık,ceviz falan yeterli olur bence ama yinede doktorum "elevit" multivitamin ve mineral verdi, kullanıyorum.

Merhaba Arkadaşlar;

Bende geçen ay düşük yaptım, erken düşükmüş galiba.sonrasında doktor kullanmam için Folik Plus verdi ama bizde eczanelerde bulamadık.Sonra Folbiol var onu kullanabilirmiyiz dedik doktora ve günde 1 adet içebileceğimi söyledi.Diğeri ithal bi hapmış yurt dışından geliyormuş .Folbiol ise yerli, burada üretiliyormuş.

ama bana arkadasım dedıkı ben bu ılacla hamıle kaldım ve bende yarın bu ılacla ılgılı dr danısacaktım bana yardım oln kımse yokmu

Folik asit yada folik plas veya folbiol bunların içerikleri aynıdır yan etkileri varmı?
Bu B vitamini ilacı nın fazlasınıu vücut atar gebelik öncesinden başlayıp gebeliğin ilk iki ayına kadar alınması çok faydalıdır doğucak çocuklların zekasında faydalıdır. kansızlığada faydalıdır.

merhaba.. bende ocak ayından sonra hamilelik düşünüyorum ve bir hafta önce folic plus kullanmaya başladım..günde bir tane alıyorum şimdilik..eczacının tavsiyesi üzerine..
aslında günde 3 adet alınması gerekiyormuş fakat eczacı bana şimdilik bir adet yeterli dedi.
kullanan varsa bu konudaki önerilerinizi iletebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:

canım ben dün folik plus aldım ve içmeye başladım ilk gittiğim czanede vardı şansmı acaba:jeyyar:

bende folic plus kullanıyorum kalsiyum ve d vitamin katkılısından.. azcık şişkinlik yapio o kadar ama sinir stres kalmadı şükür çok memnunum bu ilaçtan ??

arkadaşlar bende erken düşük yapmışım o yüzden ve bebek düşündüğüm için verdi doktor bu ilacı...bunu kullanırsak düşüğü engelliyor mu?yada bebeğin erken olmasını?şimdi ramazan olduğu için malüm sahur ve iftarda olmak üzere 2 tane alsam olur mu?

bende folbiol kullanıyorum hamileyken verdi doktorum ama düşük yaptım bebek istediğim için kullanmaya devam et dedi bende sahurda bir tane içiyorum

Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:

canım banada doktorum folıc plas verdi ve üç gündür kullanıyorum yani yeni başaldım ve rahatlıkla buldum piyasadan kalktıgınıu düşünmüyorum olmazsa başka semtlerde arAa.sa.sa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…