- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
ben hamile olmadan 2.5 ay önce folic plus kullandım günde 1 tane olmak üzere şimdide 8 9 tane kaldı içinde onlarıda bitir dedi doktorum bu ilacı gebelikten önce kullanmak bebeğin sağlıpı kemikleri ve sinir sistemi için çok iimiş gönül rahatlığıyla kullanın arkadaşlarmerhaba.. bende ocak ayından sonra hamilelik düşünüyorum ve bir hafta önce folic plus kullanmaya başladım..günde bir tane alıyorum şimdilik..eczacının tavsiyesi üzerine..
aslında günde 3 adet alınması gerekiyormuş fakat eczacı bana şimdilik bir adet yeterli dedi.
kullanan varsa bu konudaki önerilerinizi iletebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler...
Kızlar benim doktorum FOLBİOL adlı ilacın daha iyi olduğunu söyledi.Doktorum profösör,daha iyi biliyordur heralde.Bende kullanıyorum.
evet canım dogru bebekle anne var resimde..
saol canim bi sey daha sorcam bu hapin hic bir yan etkisi yok degilmi bide gebe kalmaya yardim ediyomu
merhaba arkadaşlar bende folic plus kullanıyorum günde 3 kere tok karnına alıyorum. bu ikinci kutum 3 kutu mu bitirmemiz gerekiyo. ilk kutuyu doktorum yamıştı daha sonra tekrar ben aldım beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler..kafamçokkarıştı
canım onu hamıleleıgın 12.haftasına kadar kullanacaksın bana ole demıstı doktor:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?