Folic Plus kullananlar.....

kızlar ben evde vardı kullanmıyordum polikistik over sendromu var bende günde 3 defa mı alıyorduk folic plusı 2mi ne olur banada yardımcı olurmusunuz

kızlar ebn hep folbiol kullandım..bu sferki drum folicpula verdi..eczacıdan folbiol istedim nie onu istiyosun folicplus daha iyi dedi..oysa ben hep folicasit daha iyi diye duymuştum....ikisini de aldım..sizce hangisini kullanayım??????????????

canım bana bi dr folbiol kullan dedi ben sonra kendi druma gittim sordum ben folic plıus öneriyorum vitamin mineral calsiyum varmıs onda ama folbiolde sadece folic asit mevcutmuş eczacıyada sorduk hangisi daha ii die folic asdit dedi artık bende ona başlıycam bugun gunde 1 tablet kullanıcam hayırlısı :dance: tombik olmıyım da amannn

Bende folbiol kullanıyordum, doktorum,folbiolün içeriğinin ağır olduğunu ve folic plus kullanmamın daha uygun olacağına söyledi. 2 haftadır folic plus kullanıyorum günde 3 defa yemeklerle beraber alınıyor.

bende 2 aydır kullanıyorum folic plus benim tanıdık eczacım var doktor bana folbiol yazmıştı ama eczacı tanıdıgım folic plus hamileliğe hazırlıkta daha iyi demişti ben onu kullanıyorum o yüzden

folic plus verdi dr. bana bugün...
,hapın yan etkisi vs. var mı? ve bir defada 3 tane mi içiyorsunuz?

doğum kontrol hapıyla beraber içiyorum. henüz hamile değilim.düşünüyoruz dedim dr. şimdiden başlayalım 3-4 ay önce başlanması iy iolur dedi...

arkadaşlar reçetede 1*3 yazıyor. bir kerede 3 tanesini içtim bu akşam siz neler yapıyorsunuz?

bana da dr folbiol önermişti ama bulamıyorum...folbiol günde 1tane alınıyordu kızlar,folic plus 3 tane mi?

arkadaşlar reçetede 1*3 yazıyor. bir kerede 3 tanesini içtim bu akşam siz neler yapıyorsunuz?

doktor tarafından başka şekilde önerilmedikçe günde 3 tane alınıyor. sabah - öğle - akşam yemeklerle yahut tok karnına. üçünün birlikte alınması konusunda bir bilgim yok maalesefkaydirigubbakcemile3

ya uff.. banada garip geldi.. birkerede ağır gelmiş gibi de hissediyorum midem bulanıyor.
yarın 3 defada içeyim bari...

teşekür ederim ilginizea.s.

ben de hamile değilim,tüp bebek öncesi doktorum kullanmamı önerdiği için kullanıyorum...bu arada bugün doktora sordum folic plus günde 2 tane alabilirsin,ama solgarın folici günde 1 tane yeterli dedi..

bu gün doktordan geldim.ara kanamalarım ve lekelenmelerim oluyor şikayetiyle gittim .alttan muayene etti rahim ağzı temiz dedi.banada folic plus yazdı ve reçetede 1*3 yazıyor ve sabah kahvaltısında 3 tane alacasın dedi..sadece bunu yazdı..fisfisfis.buda ara kanama ve lekenmeleri kesiyormu bunuda anlamış değilim..bilmiyorumkismile

Merhabalar
Folic Asit kullanıyordum bitti elemanı eczaneye yolladım folic asit adı altında folic plus vermiş.. nasıl kullanmam gerekiyor bunuı günde 3 tane mi anlamadım bir türlü?

arkadaşlar bende geçen ay doktora genel muayene için gittim,bi sorun çıkmadı..hamile kalmak istediğimi söyledim.hep folic asidi duymuştum çevremden hamilelikten önce ilk 3 ay kullanılıyor diye..doktorum folic asid konusu çok abartıldı ben hamile kaldıktan sonra öneriyorum hastalarıma dedi,bende kullanmadım.daha sonra başka doktora gittim o da önermedi..
şimdi tereddütlüyüm bu konuda..korunmayıda bıraktım son bir aydır..hamile olma olasılığım da var...
acaba eczaneden alıp kullansam mı bilemedim..riske atmakta istemiyorum..
bi fikir verebilir misiniz?

bence kullanmaya başla planlı gebeliklerdfe en aaz 3 ay öncesi folic asid kullanmaka gerek

ilk gebeliğim önceside 3 ay kullandım
2 bebeği düşünüyorum gene başladım folic asid e günde 1 tane alıyorummmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…