folik asidi ne zaman kullanmaya başladınız?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar ben eşeklik ettim folik asidi 5. haftanın başında kullanmaya başladım. arada unuttuğum da oldu.:18: şimdi bazı konularda folik asit eksikliği yüzünden bebeklerin gelişemediğini vs. okudum.. acaba bu gelişemeyenler hiç kullanmayanlar mı yoksa benim gibi geç başlayanlar mı

canım benim doktorum ben hamile kalmadan 2 ay önce başlatmıştı. gerçi o zamanlar çok düzenli kullnanamadım ama kullanmıştım yine. hamile kaldıktan sonra ise ilk üç ay kullandım.
senin için de bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. sen düzenli kullan da ilk 3 ayına kadar Allah'ın izniyle bebişini sağlıkcakla kucağına alırsın..

bende hamile kalınca başlarım diyordum sonra herkes dedi önceden başla faydası olur diye başladım zaten o an 2 haftalık felan hamileymişim şimdi 13 haftalığım doktor bırakabilirsin dedi.

ben de 5.haftada öğrendim hamile olduğumu ve o gün kullanmaya başladım iki hafta sonra ikili test için gideceğim o zamana kadar kullan biterse yenisini alma dedi doktor,vitamin başlayacakmış
ama ilk çocuğumda gittiğim doktor ben söylediğim halde gerek yok diyerek vermemişti ve kullanmamıştım zaten o hamileliğimi de kan testi yaptırabileceğimi bilmediğimden geç öğrenmiştim ya
çok şükür kızımda hiçbir sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…