folik asidi ne zaman kullanmaya başladınız?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar ben eşeklik ettim folik asidi 5. haftanın başında kullanmaya başladım. arada unuttuğum da oldu.:18: şimdi bazı konularda folik asit eksikliği yüzünden bebeklerin gelişemediğini vs. okudum.. acaba bu gelişemeyenler hiç kullanmayanlar mı yoksa benim gibi geç başlayanlar mı :14:

canım benim doktorum ben hamile kalmadan 2 ay önce başlatmıştı. gerçi o zamanlar çok düzenli kullnanamadım ama kullanmıştım yine. hamile kaldıktan sonra ise ilk üç ay kullandım.
senin için de bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. sen düzenli kullan da ilk 3 ayına kadar Allah'ın izniyle bebişini sağlıkcakla kucağına alırsın..

bende hamile kalınca başlarım diyordum sonra herkes dedi önceden başla faydası olur diye başladım zaten o an 2 haftalık felan hamileymişim şimdi 13 haftalığım doktor bırakabilirsin dedi.

ben de 5.haftada öğrendim hamile olduğumu ve o gün kullanmaya başladım iki hafta sonra ikili test için gideceğim o zamana kadar kullan biterse yenisini alma dedi doktor,vitamin başlayacakmış
ama ilk çocuğumda gittiğim doktor ben söylediğim halde gerek yok diyerek vermemişti ve kullanmamıştım zaten o hamileliğimi de kan testi yaptırabileceğimi bilmediğimden geç öğrenmiştim ya
çok şükür kızımda hiçbir sorun çıkmadı

Back
X