- 1 Mayıs 2020
- 97
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
Bebegin tutunması ve gelişimi için çok önemli hamilelikten 3 ay önce ve hamileligin 3. Ayına kadar kullanılmalıdır.Merhabalar hamileliğimi 5. Haftamda öğrendim ve öncesinde folik asit kullanmıyordum şimdide kullanmıyorum doktorum testler sonucu gerek duyarsak yazarız dedi ama internette biraz endişeye kapıldım bu folik asit konusunda annelerden yorum alabilirmiyim lütfen
Herşeyin içinde bulunduğu vitaminde zaten folik asit de vardır benim folik asidimde de birçok vitamin var sizde kullanmışsınız farkında degilsinizBende hamileliğimin öncesnde kullanmadm blmiyorduk doktoruma gittim folik asit vermedi herşeyi içinde barndıran vitamin verdi.. Bebeğim şmdi yanımda bir sorunumuz da yok çok şükür..
KatılıyorumNasıl gerek duyarsakmis folik Asit hamile kalmadan 3 ay önce baslanmali hadi baslamadin gebe kaldığını öğrenir öğrenmez kullanmalısın. Zaten folik asitin fazlasını vücut atabiliyor o yüzden bütün gebeliklerde kullanmak çok önemli başka bı doktora gidin derim.
Ben ek olarak verilmedi demek istedim belki konu sahibine vitamin verdiyse orda vardr anlamında söyledim..Herşeyin içinde bulunduğu vitaminde zaten folik asit de vardır benim folik asidimde de birçok vitamin var sizde kullanmışsınız farkında degilsiniz
Hiçbirşey için geç değildir hem daha yeni öğrenmişsin. Ben öncesinde tedavi gördüğüm için kullandım yoksa bende bilmicektim hamile kaldıgımda doktora gidince öğrencektim. Daha fazla geç olmadan kullanmalısın canım 3 ay özellikle..Perşembe günü kan testiyle 5haftalık hamile olduğumu öğrendim öncesinde hiç folik asit kullanmadım. Doktorumda pazartesi- salı gelirsin kan değerlerine bakar öyle yazarız folik asiti dedi ama geç mi kaldım kullanmak için diye korkuyorum açıkcasıı
Merhabalar hamileliğimi 5. Haftamda öğrendim ve öncesinde folik asit kullanmıyordum şimdide kullanmıyorum doktorum testler sonucu gerek duyarsak yazarız dedi ama internette biraz endişeye kapıldım bu folik asit konusunda annelerden yorum alabilirmiyim lütfen
Gebe kalınca ilk 3 ay da kullandırıyorlar ben 3 aylık oldum ve bıraktırdı doktorYurtdışında yaşıyorum 7 haftalık hamileyim doktor bana da gerek yok dedi şimdi kendim alsam kullansam geç mi kalmış oldum? Faydası olmaz mı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?