folik asit kullanıpta etkisini gören varmı????

slm arkadaşlar ben gebelik öncesi başladım Folbiolle sonra hamile kalınca devam ettim şu anda 25 haftalık hamileyim ve doktorum halen kullandırıyor sadece ilacımı değiştirdi Elevit kullanıyorum bana dediği doğumdan sonrada emzirme döneminde çok faydası olduğu.belki inanmayacaksınız ama ben çok sık AFT çıkartırdım aldığım folik asitle çok şükür bitti.bebeğimin çok şükür omuriliği çok iyi gelişmiş her doktorun görüşü farklı demekki yazdıklarınızı okuyunca öyle gösteriyor.hepimize sağlıklı doğumlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Kizlar bebek düşünüyorum.ama doktora haftaya gideceğim ,
fakat hamile olma itimalim de var.
Yani korunmayi biraktik.
Artik her an her şey olabilir.
Doktor bana bebek düşündüğündne 2 ay önce gel tahlil felan yapalim demişti.
Ama ben doktora haftya gitmeye karar veridm fakat , yumurtlama gününü felan takip ediyorum ve çocuk olmasi için bir kaç teşebbüste bulundum belli olmaz belki hamileyimdir.
çok büyük sorun mu folik asit yada başka ilaç kullanmadan acaba bebek yapmak
yaş zaten 34 yani bilmiyorum
büyük bir riski göze almiyorum değil mi yardım lütfen

canım öncelikle inşallah bebiş vardır hayırlı olsun.kafana öyle şeyler takma yumurtlama günü ilaç falan bunlar boş işler allah hayırlısıyla nasip etsin yeterki.evet ben hamile kalmadan önce başladım halende devam ediyorum her dr görüşü farklı benimki içeceksin diyor bizde içiyoruz valla napalım.sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun inşallah bitanem:))

canım öncelikle inşallah bebiş vardır hayırlı olsun.kafana öyle şeyler takma yumurtlama günü ilaç falan bunlar boş işler allah hayırlısıyla nasip etsin yeterki.evet ben hamile kalmadan önce başladım halende devam ediyorum her dr görüşü farklı benimki içeceksin diyor bizde içiyoruz valla napalım.sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun inşallah bitanem:))

ya çok sağol.ortam o kadar sağlıksız ki yediğimiz içtiğimiz felan yani
herhalde durmadan vucuda destek sağlamak zorunda kalıyorlar
yoksa insan vucudu mükemmle bir mekanizma .allah ın bizlere bahşettişği mucizeler.
ya canım içim rahatladı.
kimbilir belki de hamileyim yada daha sonra hamile kalacağım.
kısmet herşeyin hayırlısı
ben yaştna doalyı korkuoyorum hep.başka bir şey değil.
allah her şeyin en güzleini nasip etisn bzielre
yani sağlıklı hayırlıu bebişlerrrrrrr ve büyütüp ,mürüvvetlerini görmek nasip etisn.
sabah sabah çoştum yaaaaaaaaaaaa

amin bitanem yaşından hiç korkma bende çok genç anne adayı sayılmam 37 yaşındayım ve sağlıklı bir dönem geçiriyorum bebiş 6 aylık karnımda rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin bitanem yaşından hiç korkma bende çok genç anne adayı sayılmam 37 yaşındayım ve sağlıklı bir dönem geçiriyorum bebiş 6 aylık karnımda rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin canım sağolasın.
allah seni de bebeğini de koruusnç
moral buldum sabah sabah canım sağolasın

kızlar bende folik plus kullanmaya başladım bu diğerlerine göre kilo aldırmıyormuş sanırım kkda bi topikde okudum ama şimdi o topiği bulamıyorum her nednse o topikde folik plus daha önde geliyordu ve bende gttim bu ilacı aldım yaklaşık 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı bklm bebiş allah ne zman kısmet edrse şimdiden depolayım dedim vitaminleri:)

:))bende yenı kullanmaya başladım sağlıklı bi bebek için kilo aldırısada üzülmem çünkü kiloyada ıhtıyacım var bakalım hayırlısı herşey sağlık için allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)))

Back
X