folik asit kullanmak..

Sana çok fazla vermiş korunma süresini peki nasıl oldu yani kalp atılı mı durdu kaç haftalıktı
Su 3 ayda cektiyimi anlatsam bitmez, 7 haftaya kadar hersey normaldi, sonra nasil olduysa butun belirtilerim kayboldu, gogus hasasiyeti bulanti acikmak hersey normal sanki hic hamile degildim bi qariplik oldugunu hissettim ama olur diye cok ustunde durmadim, 4 hafta sonra doktora gittigimde doktor bakti.. bakti.. Sakin bi sekilde bi qariplik hiss ettinmi dedi son haftalarda, evet belirtilerim kayboldu dedim, doktor bebegin gelisimi geri kalmis dedi tabi o an ben varmiydim yokmuydum anlamadim, megerse 7 ci haftada gelisimi geri kalmis butun belirtilerde bu yuzden kaybolmus

Hamile olanlara tavsiyem belirtilerin hepsi kayboldugunda mutlaka doktora gidin, korkutmak istemem ama ters giden biseyler ola bilir

Benimde aynı şekilde olmuştu bulantım geçmişti ama ben 3 aya grym normal diye aldırış etmemiştim bide çalışıyordum felan herkes yüzün sapsarı diyip duruyodu bende erken kalkıym diyedr diyodum hep en son 8. Haftada gitmiştim herşey iyiydi 12. Hfata gttim tarama testine fakat kalbi 9. Hafta durmuş tu yıkılmıştım o an allah kimseye yaşatmasın

Evet insan yeni diye aldırış etmiyor sonra pişman oluyor neden gitmedim neden şunu yapmadım neden bunu yapmadım diye, insan suçu kendisinde görüyo

Evliliginin kacinci ayinda hamile kalmistin?
Evlendim 3. Ayında kalmıştım banada ole diyolardı bende çalışıyodm bide en büyük hatamız hemen insanlara duyurduk ve biz çok nazar alıyrz eşimle kesin tekrar ole oldu diye düşünüyrz bide çok stresli bi zaman geçirmiştim kaynanamla problemlerim vardı çok ağlayıp yıpranmıştım zaten o dönemde ölmüşmbebeğim allahım tekrar verirse zaten hemen sölemicem herkese ve ne olursa olsn hiç bişeyi takmıcam kafama

Bende kocama kesin nazara geldik dedim

Canim bebek istorsaniz hergun calishmak bebek olma sansini dusuruyor, 3 , 4 gun ara verib yapinca sperm daha kuvvetli oluyor shans artiyor bebek icin, sende yumutlama gunune denk getir birlikteliginizi, olduktan sonrada yastik koy kalcanin altina yarim saat kalsin sonra al yastigi, ve kalkma uyumaya calis

Ovulasyon testi kullandım yumutrlama gününü değerlendrdm ilişkide ayakarım dik bi şekilde kaldırdım eşimle birlikte keçiboynuzu pekmezi sabahları aç karnına aldık ve damak gece çikolatalrı varya onların iyi geldiğini duydum onlardan yedim allah günah yazmasın ama gece ilişkiye grdiğimde hemen duş almadım ölece uyuyup sabah hemen duşa grdim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…