- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Sana çok fazla vermiş korunma süresini peki nasıl oldu yani kalp atılı mı durdu kaç haftalıktı6 ay beklicem doktorum oyle soyledi
Su 3 ayda cektiyimi anlatsam bitmez, 7 haftaya kadar hersey normaldi, sonra nasil olduysa butun belirtilerim kayboldu, gogus hasasiyeti bulanti acikmak hersey normal sanki hic hamile degildim bi qariplik oldugunu hissettim ama olur diye cok ustunde durmadim, 4 hafta sonra doktora gittigimde doktor bakti.. bakti.. Sakin bi sekilde bi qariplik hiss ettinmi dedi son haftalarda, evet belirtilerim kayboldu dedim, doktor bebegin gelisimi geri kalmis dedi tabi o an ben varmiydim yokmuydum anlamadim, megerse 7 ci haftada gelisimi geri kalmis butun belirtilerde bu yuzden kaybolmusSana çok fazla vermiş korunma süresini peki nasıl oldu yani kalp atılı mı durdu kaç haftalıktı
Kan pihtilashmasi, folik asit yetersizligi sebeb olmusSana çok fazla vermiş korunma süresini peki nasıl oldu yani kalp atılı mı durdu kaç haftalıktı
Benimde aynı şekilde olmuştu bulantım geçmişti ama ben 3 aya grym normal diye aldırış etmemiştim bide çalışıyordum felan herkes yüzün sapsarı diyip duruyodu bende erken kalkıym diyedr diyodum hep en son 8. Haftada gitmiştim herşey iyiydi 12. Hfata gttim tarama testine fakat kalbi 9. Hafta durmuş tu yıkılmıştım o an allah kimseye yaşatmasınSu 3 ayda cektiyimi anlatsam bitmez, 7 haftaya kadar hersey normaldi, sonra nasil olduysa butun belirtilerim kayboldu, gogus hasasiyeti bulanti acikmak hersey normal sanki hic hamile degildim bi qariplik oldugunu hissettim ama olur diye cok ustunde durmadim, 4 hafta sonra doktora gittigimde doktor bakti.. bakti.. Sakin bi sekilde bi qariplik hiss ettinmi dedi son haftalarda, evet belirtilerim kayboldu dedim, doktor bebegin gelisimi geri kalmis dedi tabi o an ben varmiydim yokmuydum anlamadim, megerse 7 ci haftada gelisimi geri kalmis butun belirtilerde bu yuzden kaybolmus
Amin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bu ay vardırAllah yine kısmet eder İnşallah canım herseyde bi hayır vardır
Off hayali bile muhteşem inşallah canım yaInsallah canim neden olmasin, bi bakmissin buraya BENDE HAMiLEYiMMMdiye yazmissin
Evliliginin kacinci ayinda hamile kalmistin?Off hayali bile muhteşem inşallah canım ya
Evlendim 3. Ayında kalmıştım banada ole diyolardı bende çalışıyodm bide en büyük hatamız hemen insanlara duyurduk ve biz çok nazar alıyrz eşimle kesin tekrar ole oldu diye düşünüyrz bide çok stresli bi zaman geçirmiştim kaynanamla problemlerim vardı çok ağlayıp yıpranmıştım zaten o dönemde ölmüşmbebeğim allahım tekrar verirse zaten hemen sölemicem herkese ve ne olursa olsn hiç bişeyi takmıcam kafamaEvliliginin kacinci ayinda hamile kalmistin?
Bende kocama kesin nazara geldik dedimEvlendim 3. Ayında kalmıştım banada ole diyolardı bende çalışıyodm bide en büyük hatamız hemen insanlara duyurduk ve biz çok nazar alıyrz eşimle kesin tekrar ole oldu diye düşünüyrz bide çok stresli bi zaman geçirmiştim kaynanamla problemlerim vardı çok ağlayıp yıpranmıştım zaten o dönemde ölmüşmbebeğim allahım tekrar verirse zaten hemen sölemicem herkese ve ne olursa olsn hiç bişeyi takmıcam kafama
Kizlar hamileliginizin kacinci ayinda folik asit kullandiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?