- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 36
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Evet benimde doktorum hamile kalmadan bir ay önce baslamami soyledi ama kanser riskini artirdigini söylüyorlar
Hmm ben bunlari bilmiyordum, Olur canini sikma doktorun ne soyluyor?Ovulasyon testi kullandım yumutrlama gününü değerlendrdm ilişkide ayakarım dik bi şekilde kaldırdım eşimle birlikte keçiboynuzu pekmezi sabahları aç karnına aldık ve damak gece çikolatalrı varya onların iyi geldiğini duydum onlardan yedim allah günah yazmasın ama gece ilişkiye grdiğimde hemen duş almadım ölece uyuyup sabah hemen duşa grdim ama yok
Hamile olmadan Kac ay once basladin ?hamile kalmadan önce de kullanıosun canım doktor veriyor ben 2 aydır felan kullanırum
Doktorum hiç bi sorun olmadığı sölüyo hatta emin olamadım bu ay başka bi doktora gttm oda aynı şeyi söledi sadece stresle başım dertte kafamı rahat bıraksam olcak belki ama zaten artık umudumda kalmadı her ay ümitlenyrm ama sonuç gene negatif yani o yüzden bu ayda kasıklarım ağrıyo ama diyorum ümitlenme yarın hastalancaksın zaten diye kendi kendme knşyrmHmm ben bunlari bilmiyordum, Olur canini sikma doktorun ne soyluyor?
Neden durmus kalbi? Onu ogrenmedimi doktorun?Kalp atışı durmuş 9. Hfata ben gittm 12 haftada tarama testine diye ama bebeğim 9, haftada kalmıştı
Hamile olmadan Kac ay once basladin ?
Kan pihtilasmasi tedavisi cokmu pahali ?Patolojiye gnderildi herhangi bi sıkıntı yok herkesin başına ilk gebelikte gelebiliyor ama emin ol yaşasaydı bebeğin sağlıklı bi bebek olmucaktı çünkü kadınların her yumurtası sağlam olmuyo ve sağlam olmayan bi yumurtan döllenmiş o yüzden fazla gelişemeden vücudtan atılmak istenmiş dedi bende kan pıhtılaşması mı var aceba felan dedim bakabilirmiyz dedm onun için çok fazla bi maliyet söz konusu ddi ve çoğu yer ilk düşükte yapmıyo dedi tekrar edilen düşüklerde yapılıyo şu an yaptrmak istersende emin ol maddi olarak seni zorlucak bişey dedim şimdi bu ay üniversitedn yaptrmaya çalışıcam tanıdık aracılığıyla inş olursa çünkü tekrr aynı şeyi yaşamak istemyrm
Ama cok istiyorsun galiba hamile olmakCanim hamile degilim suan
Bakalim benim doktorum kac ay kullanmami istycek, korunman bittikden sonra basla dediBen hamile kaldığımı öğrendiğimde, Dr yazdı. Hemen ertesi gün sabah içmeye başladım.
3 ay kullanacakmışım. Ve demir ilacına başladım.
Bakalim benim doktorum kac ay kullanmami istycek, korunman bittikden sonra basla dedi
Tedavi değil canım onun için yapılan testi ilk gebelikte düşük olduğu zaman pahalı yapıyolarmış ve her yerde yapmıyo ilk kez olduğu için özelde de çok pahalıymış ama arka arkaya olduğunda araştrma vs üniversite hastanelerinde direk yapıyolarmışKan pihtilasmasi tedavisi cokmu pahali ?
Benden olsa simdi baslarim calismalara, doktordan izin gelmiyor)))Doğrudur, zaten çalışmalara başlandığında öneriyorlarmış.
Bende tedavisi pahali zor sandim, ilk gebelikte mol dediler cok korktum sonra patoloji sonuc temiz cikti cok sukur o yuzden kurtaj pahali olduTedavi değil canım onun için yapılan testi ilk gebelikte düşük olduğu zaman pahalı yapıyolarmış ve her yerde yapmıyo ilk kez olduğu için özelde de çok pahalıymış ama arka arkaya olduğunda araştrma vs üniversite hastanelerinde direk yapıyolarmış
Şimdi folbiolün diğer folik asitlerden farkı var canımherseyin cogu zarar diye korkuyorum biraz) ama doktor ne dediyse onu yapicam sanirim
Bana mefolic yazdi doktorŞimdi folbiolün diğer folik asitlerden farkı var canım
Folbiol hamilelik öncesi uzun süreli kullanım için tasarlanmış bir vitamindir
Dikkat edersen miligramı diğer folik asitlerden düşüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?