Ne yazık ki umursanmıyor, oysa yabancı doktorlar altını çizerek folat diyor. Sen hamile misin canım yoksa hazırlık mı ?Folat içeriğe sahipti yanılmıyorsam benim içtiğim. Az buçuk daha sağlıklı olduğunu duyduğum için biraz araştırıp almıştım ama doktorlar çok umursamıyor. Folik asit kullanıyorum diyorum marka soran yok yani enteresan
HAngi marka canım ?Ben de metil formunda folic acid kullaniyorum.
Ben b12 yi ayri aliyorum. O da metil formu new life in. Dil alti tablet olarak aliyorum onu.Ben osende 2m kullanıyorum metilfolat ve metilkobalamin (b12 aktif hali) içeriyor. Senin kullandığını da duymuştum ama bir makalede folikasidin mutlaka b12 ile birlikte alınması gerektiğini okuduğum için osende ti tercih ettim
Gebelik var mı canım ?Ben b12 yi ayri aliyorum. O da metil formu new life in. Dil alti tablet olarak aliyorum onu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet ben 27 haftalik gebeyim. Ama
Bu destekleri gebelik oncesi De kullaniyordum.
Aslinda doktorum I mom, oceans mom gibi hepsinin bir arada oldugu bir destek onerdi tek tek ugrasma diye ama onlardaki b12 ve folik asit formu istedigim gibi degildi bir De omega 3 miktari Cok azdi. Iceriklerine baktim folik asit miktari su anki aldigim miktar ile ayni ben De devam ettim bu sekilde.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺☺ Doktorun kullanmaya devam etmeni tavsiye ediyor öyleyse çünkü bazı doktorlar 12.haftadan sonra bıraktırıyor.
Me kadar omega 3 alıyorsunuz? Önemli olan DHA oranı deniyor. Ben esas koenzim q 10 almak amacıyla Nutraxin Omega 3 + Co Q-10 ürününü kullanıyorum ama bu bittikten sonra daha fazla dha içeren bir ürüne mi geçsem diyorum.Aslinda doktorum I mom, oceans mom gibi hepsinin bir arada oldugu bir destek onerdi tek tek ugrasma diye ama onlardaki b12 ve folik asit formu istedigim gibi degildi bir De omega 3 miktari Cok azdi. Iceriklerine baktim folik asit miktari su anki aldigim miktar ile ayni ben De devam ettim bu sekilde.
Ben su an new life Efa One kullaniyorum. 580 mg epa, 390 mg dha var. total omega 3, 1020 mg diyor. Gebelik oncesinde de efa daily ve s1200 kullanmistim. Aslinda artik dha si daha yuksek bir destege gecsem iyi olacak.Me kadar omega 3 alıyorsunuz? Önemli olan DHA oranı deniyor. Ben esas koenzim q 10 almak amacıyla Nutraxin Omega 3 + Co Q-10 ürününü kullanıyorum ama bu bittikten sonra daha fazla dha içeren bir ürüne mi geçsem diyorum.
Ben de folik asit kullanmaya Solgar Folate ile başladım. Sonra Nature's Bounty Folic Acid kullandım. Folik asit seviyem iyi çıktı 3 hafta önce yaptırdığım testte ama yeniden Solgar'a dönmeyi düşünüyorum.
Ben hamileyim canım. Öncesinde 3 ay kullandım hala devam ediyorum folidays e. Şimdi de multivitamin arayışındayım. Belli bir zamandan sonra sıra ona geliyordu sanki öyle hatırlıyorum. İçeriğinde omega olanlar da var ya bakalımNe yazık ki umursanmıyor, oysa yabancı doktorlar altını çizerek folat diyor. Sen hamile misin canım yoksa hazırlık mı ?
Merhaba bende Temmuz'un 5 inde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ilk düşüğüm olduğu için doktor genetik testi gerek görmedi 3 ay sonra tekrar gebelik düşündüğüm için şuan folidoce kullanıyorum benim bildiğim bütün folik asitler aynı konu hakkında yardımcı olabilir misin bana ?doktordan doktora buna gosterilen onem azalsa da bu bahsekonu farkin onemsizliginden degil, bu farklarin cok yeni ortaya konulmasindan kaynaklaniyor, yani henuz kesin soyledir boyledir diyebilecekleri net kaynak olmadigi icin ister istemez mevcut programi takip ediyorlar.
mesela ben solgar in folate ini, nature's made in metilkobalaminini, bir de baska yabanci bir markainin ubiquinol unu kullaniyorum, bu soyledigim de coenzimq10 in aktif formu, aktfi formu kullanmayi tercih edenler bunu da arastirabilir.
benim kullanma sebebim ilk yaptigim dusuk sonrasi bana genetik test yapildi ve mthfr enziminde mutasyon cikti, bu durumda benim vucudum folik asit gibi sentetik besin desteklerini kendi basina aktif forma ceviremedigi icin zaten mecburen aktif formu olan folat kullanmam gerekiyor, yani diger bir adiyla dogal formu oluyor bu.
bu konularla ilgili daha fazla haberlesmek isteyen olursa ben hep acigim, birbirimize makaleler gosterebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?