Eczaneden alıp baslayabilirsin canm hiç bir sakincasi yok asil kullanmaman sakincali olabilir bebekte oluşan bi özürlulük durumunu engellemek için folic asit alinır gebe kalmadan önce bile başlayabilirsin. Ben folic oid marka kullandim ama cok onemli degil markasida.merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
Teste gerk yok kullanilmali zaten bebeginizin omurilik açıkligi kapansin ve özurlu bi bebek olmasin diye..günluk 400 mcg oraninda alinmasi gerekiyo folbiolde bu oran cok yüksek gereksiz.bu doza yakin folic asit kullanabilirsinizKızlar dr folk astı yazarken test yaptı mı yada marka onerdım çünkü hepsinin folık astı oranı farklı oluo
Teste gerk yok kullanilmali zaten bebeginizin omurilik açıkligi kapansin ve özurlu bi bebek olmasin diye..günluk 400 mcg oraninda alinmasi gerekiyo folbiolde bu oran cok yüksek gereksiz.bu doza yakin folic asit kullanabilirsiniz
Ben eczaneye gittim istedim gebelik için mi dedi evet dedim bi tane verdi. Doktor kullanıyor musun diye sorduğunda evet dedim marka falan sormadı söylemedi devam et dedi sadece.Kızlar dr folk astı yazarken test yaptı mı yada marka onerdım çünkü hepsinin folık astı oranı farklı oluo
Hayir canim test yapmadi. Ben hamile kalmadan iki bucuk ay once basladim. Hamileliginin ucuncu ayi bitene kadar kullaniyorsun. Hepsi ayni hemen hemen . Genelde hanile kalmadan oneriyorlar.Kızlar dr folk astı yazarken test yaptı mı yada marka onerdım çünkü hepsinin folık astı oranı farklı oluo
Folbiol 5 mg=5000 mcg eder oldukca fazla 8 kati filan fazla oluyo bişey olacagndan degil ama günlük alınmasi gereken dozdan oldukca fazla gerek yok yani 7 8 katini almayaBacım bu 400 mcg, 5 mg'dan daha mı az oluyo? Folbiol zaten 5 mg çok değilki
Folbiol 5 mg=5000 mcg eder oldukca fazla 8 kati filan fazla oluyo bişey olacagndan degil ama günlük alınmasi gereken dozdan oldukca fazla gerek yok yani 7 8 katini almaya
Banada ilk devlette dr vermişti devlet sadece folbiolu karşıladigi icin yaziyo dr lar dozun fazla oldugunu ogrenince özeldeki dr uma sordum fazla dedi yarim icersin maden kullanyosun dedi.sonrada folic iod la degiştirdm folbiolu..Aaa bunu bilmiyodum sağol ben onu 5-6 aydır kullanıyorum doktor kullan dedi diye e bu doktorlar niye bunu söylemiyolarki o zaman haftada 2-3 defa kullansak yeter heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?