merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
Aksini iddia eden bi durum soz konusu degil zaten..[/QUOTE
Allah kolay dogumlar nasip etsin herkese. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
Folidoce 400mcg Folik asit+2mcg B12 vit. 28 tablet olucak birşey olmuyor ben de 2 ay önceden başlamıştım iştemerhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
Folik asit yemeklerden önce alınmalıdır ben oyle kullanıyordum doktorum söylediği icinkızlar folik asidi aç karna mı içiyosunuz yoksa farketmiyormu
Canim bu arada folik asit direkt kullan diyoruz ama herhangi bir rahatsızlığın varsa doktoruna bunları bildir o şekilde başla..mesela ülser için bir ilaç kullanıyorsan bu ilacı ondan 3 saat sonra çimen gerekli...onun dışında herhangi bir antibiyotik kullanıyorsan doktoruna bildir..merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
Zaten 14. Haftada gittiğimde de doktor folik asiti birak dedi multivitamine başladık (decavit) bir de demir (oligofer)merhabalar arkadaslar hamile oldgumu gecen hfta ogrendim daha doktora gidemedik bayram donusu doye dusunduk fakat folik asit alinmasi gerekiyormus planli hamile kalmadigim icin kullanmiyordum doktorada daha gitmedim 1 hafta var daha eczaneden folik asit kullanmame gerek var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok arvinriim4)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?