- 30 Temmuz 2016
- 143
- 177
- 53
- Konu Sahibi Aylini1981
-
Ben ilk ayda hamile kaldım cnm günde 3 defa içiyordum her hangi uyulması gereken bişe yok işallah sende de işe yararFolikasid kullanmak işe yaradımı.Bunu kullanırken incir kürü de yapılırmı.Faydasını gören varmı? 6 aydır deniyoruz yok.Folikaside başlıcam içerken uyulması gereken ve önemli detayları nelerdir bilen varmı.
Folikasid kullanmak işe yaradımı.Bunu kullanırken incir kürü de yapılırmı.Faydasını gören varmı? 6 aydır deniyoruz yok.Folikaside başlıcam içerken uyulması gereken ve önemli detayları nelerdir bilen varmı.
Ben 1 senedir kullanıyorum zararı var mı bilmiyorum. Bir kürtaj geçti başımdan ve doktor çocuk düşünüyorsan tekrar folikasiti bırakma devam et dedi. Zararı olsa biraz ara ver derdi herhalde diye düşünüyorummerhaba...
bende 5 aydır bebek deniyorum folşk asit kullanıyorum 5 aydır... dr bırakma dedı ama heryerde de 3 ay kullan bırak diyor... acaba zararı varmıdır ? yardımcı olurmusunuz lutfen
Ben 1 senedir kullanıyorum zararı var mı bilmiyorum. Bir kürtaj geçti başımdan ve doktor çocuk düşünüyorsan tekrar folikasiti bırakma devam et dedi. Zararı olsa biraz ara ver derdi herhalde diye düşünüyorum
Bende korkuyorum ama bi taraftan da iyi düşünmeye çalışıyorum. Çünkü mayısta hamile olduğumu öğrendiğimde hep kalp atışını duyamamaktan korkuyordum ve çok dillendirdim bunu. Korktuğum başıma geldi duyamadım malesef. O yüzden artık kötü düşünmek istemiyorum. Artık iyi düşün iyi olsun prensibinde ilerlemeye çalışıyorumvalla arkadaşım bende bir dış gebelik gecırdım tam 1 sene önce... korkuyorum açıkcası cok zor donemlerdenn gectım ... ıkız bebek istiyorum ama istemek yetmiyo işte
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı olan zamandavalla arkadaşım bende bir dış gebelik gecırdım tam 1 sene önce... korkuyorum açıkcası cok zor donemlerdenn gectım ... ıkız bebek istiyorum ama istemek yetmiyo işte
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı olan zamanda
Bi tane mi aldın kaç mg çok sağolBna folidoce dediler prof arkadasima tavsiye etmis bnm doktorumda cok iyi dedi
Canım bence doktora git o sana hangisi iyiyse onu verir. Bana folic-1 verdi ama bi arkadaşımınki farklıydı şimdi tam ismini hatırlamıyorum. Niye farklı acaba diye doktora sordum bi arkadaşım bunu kullanıyor o daha mı iyi onu mu kullansam demiştim doktor bana onun bi eksikliği vardır takviye amaçlı verilmiştir. Sana folic-1 yeterli demiştiArkadaşlar lütfen en iyisi hangisi bana mesaj atar mısınız
Canım ben 2 aydır kullanıyorum folik asit kilo aldırmadı banaKızlar peki vitamin ya kilo yapıyor mu bu folikasidayrıca bende dört ayı geride bıraktık iki güne adet günüm olurum gibi tek belirtim yok ki aramıyorum da ama içim ferah benim allahım verecek bana da bi bebiş inşallah
Evwt gunde 1 tane iciliyor cnmBi tane mi aldın kaç mg çok sağol
Canım doktor bana verirken ben sordum 3 ay mı kullancam diye 3 5 6 12 ay istediğin kadar kullan bi zararı olmaz dedi.tabi doktor gözetimi altında kullanmalisinKızlar bende üçüncü kutudayım sizce zararlı olurmu bıraksammı
Ay sağol valla bunu duyduğuma sevindim. Burda fazla kullanmak zararlı diyr okudum sanki doktora da hiç öyle bişey sormamıştım. İçime su serpildi şu an. 1 senedir kullanıyorum neredeyseCanım doktor bana verirken ben sordum 3 ay mı kullancam diye 3 5 6 12 ay istediğin kadar kullan bi zararı olmaz dedi.tabi doktor gözetimi altında kullanmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?