folikasit kullanımı nasıl yardım lutfen

zeynepmuratselo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
460
535
53
38
merhaba hanımlar folıkasit önerdı doktora gıttım fakat nasıl kullanmam gerektıgını soylemedı bende unuttum kagıdında yemekten önce gunde bir tablet dıyor dogrumu sız nasıl aldınız

Merhabalar
Ben vücudumu gebeliğe hazırlamak için bu ay başladım Folidays kullanıyorum.
İştah açtığı için gece atıp uyuyorum. Hamile isen gün içinde tok karna alman lazım senin

O zaman yiyip kilo almamak için gece kullanmanızı öneririm. Bende aşırı iştah açıyor sürekli açlık hissi yaratıyor diye 2 haftadır gece atıp uyuyorum. Tabi sabah yine açsın o ayrı konu
CANIM YA BENDEDE İNSULIN DIRENCI VAR DEDİĞİN GİBİ AKSAMDAN ATARIM SABAH ZATEN KAHVALTI YAPMADN ISE GİDİYORUM ÖĞLENE YIYORUM KILOMU KORURUM INSALLAH

CANIM YA BENDEDE İNSULIN DIRENCI VAR DEDİĞİN GİBİ AKSAMDAN ATARIM SABAH ZATEN KAHVALTI YAPMADN ISE GİDİYORUM ÖĞLENE YIYORUM KILOMU KORURUM INSALLAH
Benimde aynı atıştırıp işe koyuluyorum öğlen yemeği + akşam yemeği fazla kaçıyor biraz. Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…