folikül Olmamasi ne demek?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Arkadaslar yurtdisinda yasiyorum biraz dil yetersizligi ile doktorumu tam anlayamadim hormon tesi yaptim adetime suan 3 gun var 5 gun kala yapmistim bi hormonum yuksekti korktum gidip sordum hayir normal dedi suan folikül yok o yuzden yukseldi dedi iste yumurtlama donemi foliküller olusunca iniyor dedi ama asla bisey anlamadim herkeste mi boyle

"Folikül, tek bir yumurta hücresini sarmalayan ve onu besleyip koruyan yapıdır. Her yumurtlama döneminde bir folikül olgunlaşarak yumurta hücresini serbest bırakır. Folikül aynı zamanda da östrojen salgılar."
Saglik sorunu olmayan duzenli adeti olan herkeste aynı. Hormonlar bir regl doneminin farklı.asamalarina göre dalgalanma gösterir. Doktorunuz size normal dediyse normaldir.

"Folikül, tek bir yumurta hücresini sarmalayan ve onu besleyip koruyan yapıdır. Her yumurtlama döneminde bir folikül olgunlaşarak yumurta hücresini serbest bırakır. Folikül aynı zamanda da östrojen salgılar."
Saglik sorunu olmayan duzenli adeti olan herkeste aynı. Hormonlar bir regl doneminin farklı.asamalarina göre dalgalanma gösterir. Doktorunuz size normal dediyse normaldir.
Evet iste dilden dolayi tam anlayamadim o zaman hamilelikte kesin yok mu adetime 3 var test yaptim negatif ama östrojen hormonum cok yuksek cikmis

Back
X