Olmaz denmez hic bir zaman. 0.01 ile bile ha.ile kalan var.31 yaşındayım ilk bebeğim hemen oldu fsh im 3,57 Amh 0.85 herkes Amh düşük bebek olmaz yazmış kafam karıştı
ben de 34 yaşımdayken amh 0.68 ile 6 ay sonrasında klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. yas onemli bir de diğer degerler normalse neden olmasın31 yaşındayım ilk bebeğim hemen oldu fsh im 3,57 Amh 0.85 herkes Amh düşük bebek olmaz yazmış kafam karıştı
0.85 çok düşük değil diyorlar ama Bilemiurumben de 34 yaşımdayken amh 0.68 ile 6 ay sonrasında klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. yas onemli bir de diğer degerler normalse neden olmasın
Bir arkadasimda 0.5 amh la bu yöntemle hamile kaldı hemde bir kaç gün içerisinde oldu bu, bana neden bu tedaviyi hiç onermediler tup bebek dediler direk bende bunu sorguluyorum.ben de 34 yaşımdayken amh 0.68 ile 6 ay sonrasında klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. yas onemli bir de diğer degerler normalse neden olmasın
Cok düşük değil, eger yumurtalarinizda amh ile uyumlu ise size 1 sene deneyin diyebilirler, ama genede doktor kontrolunde olmakta fayda var sınırda bi amh ama fsh iniz çok iyi.0.85 çok düşük değil diyorlar ama Bilemiurum
Bana da tüp bebek demişlerdi ozaman, doktor degistirmistim önce hsg çektirdi sonraki ay klomen catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım. Şuan aynı doktora gidiyorum 38 yasindayim ve amh olcturmedi, fsh i düşürdük bu ay tekrar klomenle deneyeceğimBir arkadasimda 0.5 amh la bu yöntemle hamile kaldı hemde bir kaç gün içerisinde oldu bu, bana neden bu tedaviyi hiç onermediler tup bebek dediler direk bende bunu sorguluyorum.
Ben de bu ay adetimi bekliyorum başka iki doktora daha gideceğim , gittiğim doktor hacettepede doc olduğu için o en uzmanı diye düşünmüştüm , hatta özele bu yüzden gitmedim ama tüp bebek kesin çözüm diye mi düşünüyorlar bilmiyorum, yada yumurtalarim cok kötü ben anlamıyorum tek çözüm tüp bebek belki.insallah doğru kararlar veririz.SagolunBana da tüp bebek demişlerdi ozaman, doktor degistirmistim önce hsg çektirdi sonraki ay klomen catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım. Şuan aynı doktora gidiyorum 38 yasindayim ve amh olcturmedi, fsh i düşürdük bu ay tekrar klomenle deneyeceğim
Hacettepede hangi doktora gidiyorsunuz acaba yasemin hanımBen de bu ay adetimi bekliyorum başka iki doktora daha gideceğim , gittiğim doktor hacettepede doc olduğu için o en uzmanı diye düşünmüştüm , hatta özele bu yüzden gitmedim ama tüp bebek kesin çözüm diye mi düşünüyorlar bilmiyorum, yada yumurtalarim cok kötü ben anlamıyorum tek çözüm tüp bebek belki.insallah doğru kararlar veririz.Sagolun
Sezcan Mümüsoglu 'na gitmistimHacettepede hangi doktora gidiyorsunuz acaba yasemin hanım
Teşekkür ederimSezcan Mümüsoglu 'na gitmistim
Ben yeni bir doktora gittim , oda direk tüp bebek dedi ,catlatma aşılama neden onermiyorsunuz dedim, tip yumurta rezervi az olanlarda bunu öneriyor, tutanların ki şans onlarla dedi , direk önümüzdeki ay gel tup bebek yapalım dedi,sizin doktorunuz kimdi ? Belki gidebileceğim bir yerdedirBana da tüp bebek demişlerdi ozaman, doktor degistirmistim önce hsg çektirdi sonraki ay klomen catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım. Şuan aynı doktora gidiyorum 38 yasindayim ve amh olcturmedi, fsh i düşürdük bu ay tekrar klomenle deneyeceğim
Siz Ankara dasiniz sanirim, ben ist.dayim size çok zor olur. Mutlaka tüp bebekten önce başka yöntemleri deneyen bir doktor bulursunuz şehrinizde. Allah yardımcımız olsunBen yeni bir doktora gittim , oda direk tüp bebek dedi ,catlatma aşılama neden onermiyorsunuz dedim, tip yumurta rezervi az olanlarda bunu öneriyor, tutanların ki şans onlarla dedi , direk önümüzdeki ay gel tup bebek yapalım dedi,sizin doktorunuz kimdi ? Belki gidebileceğim bir yerdedir
Ekstra bişey yaptınız mıÇok gereksiz korkutmuş. Bence istediğiniz ana kadar ertrleyebilirsiniz. Gerçek düşük amhlı biri olarak yorum yapıyorum.
Ben 2. Tüp bebeğe hazırlanıyodum histereskopi sonrası doğak hamile kaldım. Prowomen kullanıyotdum aylardırEkstra bişey yaptınız mı
Doktor mu vermişti bana böyle bir takviye verilmediBen 2. Tüp bebeğe hazırlanıyodum histereskopi sonrası doğak hamile kaldım. Prowomen kullanıyotdum aylardır
Evet doktor verdi. Siz de danışın isterseniz. Buna muaddil bir sey de mi vermedi?Doktor mu vermişti bana böyle bir takviye verilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?