Sivilceli Ciltler Fondoten kullanmak yerine bunu deneyin arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

akrep89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
27
1
36
Denizli
kızlarr sürekli fondoten kullanmak zorunda olan insanlardan biriydim.şimdiyse fondotene tövbe ettim inanın cildimize yapabiliceğimiz en büyük kötülük.bi arkadaşımın tavsiyesiyle arap kızı kremi kullanmaya karar verdim.fondoten görevi görüyo hem de cildimi pırıl pırıl yapıyo kokusu da harika..sadece onu sürüp dışarı çıkabilirsiniz.aktarda satılıyo üstelik 2.5 tl..yüzyıllardır kullanılıyomuş.eskiden zaten kadınlar fondoten olarak kullanıyolarmış.belki bilenler vardır ama ben daha yeni öğrendim paylaşmak istedim inşallah fondoten kullanmanızı önleyebilirim:(

bende hiç duymamıştım.paylaşım için çok teşekkürler arkadasım.denemek gerek.

Arap kızı kremi, daha önce duymamıştım. Günümüz fondotennlerinin içeriğinde kullanılıyor olabilir mi acaba ? Denemek lazım. Teşekkürler

çok yağlı bi krem canım ben de tereddüt ettim zaten cildim yağlı die ama hiç olumsuz bişiy yaşamadım 2 kutu bitti zaten çok az kullanıcaksın nokta nokta sürüp yedirmen yeterli oluyo

şimdi internette baktım.cildi beyazlatıyormuş dogrumu acaba?bende hamilelikten ötürü çene etrafımda bir koyulaşma oldu geçirir mi acaba daha sonra kullansam?

evet cildi beyzlatıyo kırmızı noktacıklar var ya onları yok ediyo umarım geçirir kullanmakta fayda var.benim arkadaşımın annesi kullanıdı 45 yaşlarında onun eskiden kalma tüm lekelerini yok etti:)

evet cildi beyzlatıyo kırmızı noktacıklar var ya onları yok ediyo umarım geçirir kullanmakta fayda var.benim arkadaşımın annesi kullanıdı 45 yaşlarında onun eskiden kalma tüm lekelerini yok etti:)

teşekkürler:))))

özellikle gece yatarken sürmenizi tavsiye ederim sabah uyandığınızda farkı görüyosunuz.bi de mavisi ve pembesi var arasındaki farkı bilmiyorum aktar da bilemedi arapça çünkü yazılar ama ben pembesini tercih ettim rengi ve kokusu daha hoş:)

arkadaşlar ben kullanmadım ama 2 çeşidi var görmüştüm aktarda; bahsettiğiniz gibi mavi ve pembe. biri gündüz kremi biri gece. ayrıca bildiğim kadarıyla gece kremini gündüz güneşe çıkarken kullanmamak gerekiyor lekelenme yapabilir. o yüzden gündüz kullanacaksanız doğru seçim yapın derim.

Back
X