Sivilceli Ciltler Fondoten kullanmak yerine bunu deneyin arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben ne fondoten nede krem hiçbişey kullanmıyorm cildime sadece sık sık yıkarım suyla ve herkeste çok beğenir cildimi çünkü kremlerdede fondotenlerdede cilde zarar vericek maddeler var tabi herkesin kendi tercihi ve makyaj yapsam bile fondotensiz yapıyorum öyle şeyler sürünce rahat edemiyorum sanki yüzümebişey yapışıyomuş gibi oluyo ve terlediğinizde iğrenç oluyo :25::25:

ben ne fondoten nede krem hiçbişey kullanmıyorm cildime sadece sık sık yıkarım suyla ve herkeste çok beğenir cildimi çünkü kremlerdede fondotenlerdede cilde zarar vericek maddeler var tabi herkesin kendi tercihi ve makyaj yapsam bile fondotensiz yapıyorum öyle şeyler sürünce rahat edemiyorum sanki yüzümebişey yapışıyomuş gibi oluyo ve terlediğinizde iğrenç oluyo :25::25:

haklısın canım en güzeli...

Eskiden kullanılıyormus diye bir yorum okudum ama bilemiyorum;hani eskide kalmıs bu krem,gün bugündür diyelim.
3 TL lik bir ürün ayrıca :82:
Tamam lise yıllarında arko nem kullanırdım su an fiyatı 1,5 TL olsun ama o bile değişmişti sonradan içerik olarak.

Ben kullanmaktayım ama çok yağlı bi görüntü oluşturuyo o yüzden bence fondoten görevi görmez ayrıca fazla kapattığını söyleyemem. ben sadece gece yatmadan önce sürüyorum, gerçekten sivilcelerime ve izlere büyük etkisi oldu ama sürüp dışarı çıkmak saçma bence. Aşırı yağlı bi görüntüsü var :S

kızlar bu kremin beyazı yada pembesi varmış dış görüntüsümü yani kutusumu pembe yada beyaz olmalı yoksa kremin kendisimi ya..benim aldığım kremiin kendisi penbe ..beyaz ne işe yarıo pembe ne işe yarıo kızlar....bide ben bunu sırf beyazlamak için aldım ama bunu gece yatarken sürüyoruz sabah yıkıyoruz e yıkadığımzda bu beyazlık etkisi geçmiyormu? yoksa kullandıkça deriye etki edip beyazlatıyormu...bide çok yağlı ya dışarı çıkılmaz dimi bayağa yapış yapış yani ya..ama beyazlatması süper gerçekten de bu şekilde dışarı çıkılmazki:37:

kızlar bu kremin beyazı yada pembesi varmış dış görüntüsümü yani kutusumu pembe yada beyaz olmalı yoksa kremin kendisimi ya..benim aldığım kremiin kendisi penbe ..beyaz ne işe yarıo pembe ne işe yarıo kızlar....bide ben bunu sırf beyazlamak için aldım ama bunu gece yatarken sürüyoruz sabah yıkıyoruz e yıkadığımzda bu beyazlık etkisi geçmiyormu? yoksa kullandıkça deriye etki edip beyazlatıyormu...bide çok yağlı ya dışarı çıkılmaz dimi bayağa yapış yapış yani ya..ama beyazlatması süper gerçekten de bu şekilde dışarı çıkılmazki:37:

zaten cnm kullanma talımatında dedıgı gıbı gece surup sabahleyın yıkıycaz. gunduz gezilmez dışrda o kremle. kremin rengi pembe kutusu beyaz.

ben fondoteni yüzüme renk vermesi icin kullaniyorum
arap kizi beyazlatiyorsa ne anlami kaldi ki?:23:

Ben de sizlere katılıyorum. Genelleme yapmıyoruz aslında. NAdir olarak ürünün yaradığını duyduğumuz insanlar çıkıyor. Cilt tipimizi bilmeden burada önerilen maskelere pirim vermiyorum. Önerisi olanlar hangi cilt tipine iyi geldiğini de yazarlarsa sanırım daha faydalı olur.

kızlar bu kremi yıkayınca beyazlık geçiyor kremi sür yıka sür yıka yaptıkça bu beyazlık kalıcılaşıyormu yahu biri bişey desin

ben bu kremden kullanmıştım ama ilk kullanımda bıraktım feci yağlı bi krem bu...yağlı ciltler ya da problemli ciltler için hiç tavsiye etmiyorum...

kızlar bu kremi yıkayınca beyazlık geçiyor kremi sür yıka sür yıka yaptıkça bu beyazlık kalıcılaşıyormu yahu biri bişey desin

Hayır bence kullanma. En azından daha bilinen markaları kullan ve ilk önce mutlaka cilt tipini öğren. Bak Srawwberry diye kaliteli ir site var oradan problemin ile ilgili bir çok ürün blabilirsin...

Canim peki sivilce lekelerini tamamen kapatiyo mu birde vazelin gibi gorunuyor ciltte yagli gibi duruyormu ??

Back
X