- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
Arkadaşlar eşimin telefonunda şifre var çocuğa verdiği sırada wattsap a girdim ve form Facebook yazdı aşağıda bu ne demek bende cıkmıyor ikimizde Facebook kullanmıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır istemiyor aşagıda from Facebook yazıyorŞifre istiyo mu girdiğinde
Facebook var anlamına gelmiyor muFacebook un sahibi whatsap ve instayı satın aldı. O yüzden güncellemeler geliyor
Siz de de yazıyor muWhatsapp ın ismi degismis..yeni özellikler de eklenmiş
Bende güncelleme gelmedi ama arkadaşların dedig7 gibi güncelleme gelmişti ondan oyledirHayır istemiyor aşagıda from Facebook yazıyor
Ben de de yok güncelleme de gözükmüyor ikimizin ki de iPhone 7Bende güncelleme gelmedi ama arkadaşların dedig7 gibi güncelleme gelmişti ondan oyledir
Gelen son güncellem ile WhatsApp'ın adı, 'WhatsApp from Facebook' oldu.Ben de de yok güncelleme de gözükmüyor ikimizin ki de iPhone 7
Anladım teşekkürler sağolunGelen son güncellem ile WhatsApp'ın adı, 'WhatsApp from Facebook' oldu.
Googleda yaziyo
Teşekkürler sağolunBen de facebook tan whatsapp yaziyor :)
Hayır adı bu artık isimlerine eklendi.Facebook var anlamına gelmiyor mu
Yeni güncelleme geldi. Face whatsapp ve instayı satın aldı. Hatta bi yerde okumuştum ismi değiştirecek diye. Facebook hesabım kapalı onunla bi ilgisi yok.Arkadaşlar eşimin telefonunda şifre var çocuğa verdiği sırada wattsap a girdim ve form Facebook yazdı aşağıda bu ne demek bende cıkmıyor ikimizde Facebook kullanmıyoruz