Formasyon

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
İyi aksamlar arkadaşlar.Formasyon almak istiyorum.Sorun şu ki okula giden bir kızım var ve ikinciye hamileyim dersler başladığında muhtemelen yeni doğum yapmış olacağım.Sizce bu fikri kafamdan silmelimiyim?Eşim şuan şehir merkezinde gorev yapıyor tayini çıkarsa birdaha böyle bir fırsatım olmayabilir.İmkansızımı istiyorum? Lütfen yol haritası çizmemde bana yardımcı olun.Şimdiden hepinize teşekkürler...

Bir arkadaşım 14 günlük bebeği varken formasyona başlamıştı. Annesi akşamları bebeğe bakıyordu. Senin de etrafında bebişlere bakabilecek biri varsa yaparsın; ki eşin de destek olur. Rahat bir şekilde halledersin formasyonu :)

Kendine inanıyorsan ve bu süreci programlarsan sorun olacağını düşünemem . Fakat sorumluluklarınız artacaktır stresli dönemleriniz şimdiden açık veriyor . Birinin veya birilerinin desteği şart

Formasyon dersleri bildiğim kadarıyla haftada bir gün oluyor . Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

Bende aldim formasyon ilk 3 ay uzaktan eğitim yani bilgisayardan oluyordu dersler 3 ayda gidip egitim aliyorsun staj yapiyorsun

Bende aldim formasyon ilk 3 ay uzaktan eğitim yani bilgisayardan oluyordu dersler 3 ayda gidip egitim aliyorsun staj yapiyorsun
Uzaktan eğitim aldığınızı söylemişsiniz buraya yakın bir ilde uzaktan eğitim veren bir üniversiteden almak istiyorum.Staji da o ilde mi yapmak zorundayım bulunduğum ilde yapamazmıyım bilginiz var mı?

Uzaktan eğitim aldığınızı söylemişsiniz buraya yakın bir ilde uzaktan eğitim veren bir üniversiteden almak istiyorum.Staji da o ilde mi yapmak zorundayım bulunduğum ilde yapamazmıyım bilginiz var mı?
Orda yapman gerekiyor sanirim egitim aldigin yerden kontrole geliyor bazen hocalar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…