fortel gebelik testi

erguvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
79
4
86
İstanbul
kızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?

bende senden duydum canım ama artık test yapmaktan sıkıldım :(( her ay test muhakkak yapıoyorum 9 ay oldu bayb yok :( neysem yaff hade öpüyoru seni

kızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?

1 hafta oncemı ılk kez duydum valla
gebelık testlerınde adet grcmeden cıkması cok zor anca kan testı ama yenı cıktıysa bılmıyorum sen gordunmu varmı bole bısey

onun yerine 20 ytl verip kanda baktırır kesin sonuca baktırırım.18 ytl idrar testi bide çok pahalı

Muhteşem bir test:))
arkadaşım kullandı, hemen sonuç aldı...kan testi gibi bir gebelik testi fortel..
hamilelik şüphesi olan bir cinsel ilişkiden 5 gün sonra bile hamile olup olunmadığı anlaşılıyor:)) müthişşş

az once burada bahsedildigi için erken gebelik testi diye google da arama yaptım.

fortel erken gebelik testi 19 ytl civarı internette satılıyor diger testlerden %50 daha erken zamanda sonuç veriyormus yani bir hafta kala falan adet e.

onun dısında oncomed hızlı gebelik testi adet gecikmesinden evel sonuç verir diyor 1,5 ytl civarı

birde clearblue diye bir marka ile ilgil iyazı okudum bu da erken gebelik testi diyor. bunun fiyatını goremedim sadece tanıtım yazısını buldum.

sizlerde arastırabilirsiniz benim simdiye kadar gittgim eczanelerde yoktu ama bu aksam bakacagım en azından bunlardan birini bulmaya calısacagım.

Ben Kullandim Fortel Gebelik Testi..regl Günüme 1 Hafta Kala Pozitif Sonucu Gördüm..müthiş Bir Test..gerçi Ben Düşük Yaptim Ama Olsun..test Hakkinda Sölenenler Doğrudur Yani..hassas Bir Test ..

Ben Kızılay Tıp Merkezinde sadece 10 milyon ödeyerek adet günümde ve kan verdikten 2 saat sonra öğrendim hamileliğimi..
Bu da güzel bir testmiş ama.
Kim bulduysa ellerine sağlık,haberi verene de tabii
:içelim:

bende kullandım bu testi halada kullanmaya devam edıyorum bekleyıp sıkıntı yapacagıma 1 hafta kala adetıme yapıyorum testı ve sonucu goruyorum bu testi cıkaranın elıne saglık.

ben boyle bı test duymustum ama fortelmı bılmıyorum bırkeresınde almış eşim 16 mılyondu eger oysa gercektende ıyı sonuç verıyor........

slm ez-zel yalnışlıkla teşekkürü yolladım yeni üye oldum malum acemilik

Arkadaşlar,
bu fortel gebelik testini istanbul kadıköy veya kartal da nerede bulabilirim acaba? bilgisi olan?

bir test için çok pahalı değilmi kan testi yaptır hem kesin sonuç ve eminimki daha ucuzdur
tabii bilmiyorum eğer kullanan arkadaşlar varsa onlardan almak gerek bilgileri

arkadaşlar bahsettiğiniz testi eczanelere sipariş verip getirtebiliosunuz 14.5 ytl ürünün satış fiatı orda.bilginiz olsunnn

bir test için çok pahalı değilmi kan testi yaptır hem kesin sonuç ve eminimki daha ucuzdur
tabii bilmiyorum eğer kullanan arkadaşlar varsa onlardan almak gerek bilgileri
Seni bilmem ama benım bulundugum bolgede en dusuk kan testı 30ytl ye tapılıyor.kaldıkı benı kan tutar.Kan aldırma,sıra bekleme,Sonuc bekleme derken 2-3 saat suren bı ugras.Hemde adetim geciktikten sonra bunlarla ugrasıcam.Forteli adetten 1hafta once,kendi evimde,hemde 5 dak. içinde yapıcam.Bide fiyatıda 19ytl olucak.Artık hangisi daha mantıklı diye bi soru sorarsam abes olur galiba:utangac:

Back
X