hadi bakalım hayırlısı... Sonucu merak ettim ben de:)
şimdi aklıma geldi. çizgilerin silik ya da koyu renkli olması , sonucu etkilemiyormuş... Fortel'in içindeki kullanma talimatında öyle yazıyordu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testinde beta hcg 21,33 çıktışimdi aklıma geldi. çizgilerin silik ya da koyu renkli olması , sonucu etkilemiyormuş... Fortel'in içindeki kullanma talimatında öyle yazıyordu...
canım benim 5 gün kala yaptım silik ikinci çizgi çıktı ardından kan verdim dün kan da 21,33 çıktı sanırım hamileyim yarın tekrar yapıcam...Pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
Dün regl olmayınca eczaneden 2 tl ye aldığım bir testi yaptım, pozitif
Eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.
Kısacası, bu testin sıradan gebelik testlerinden hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum, erken test yapıp negatifi görüp boşa üzülmeyin.
pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.
Kısacası, bu testin sıradan gebelik testlerinden hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum, erken test yapıp negatifi görüp boşa üzülmeyin.
gözün aydın canım... Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başıma :)
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
Pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
Eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.
kızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?
kızlar dün hamile olduğumu öğrendim ve beklemenin ne kadar zor oldğunu bildiğim için sizlerle belirtilerimi paylaşayım dedim ilk belirtim bacağımda bir ağrı oluştu hamlamış gibi diz kapak üstünde sonra göğüslerim çok hassaslaştı tıpkı aDET OLACAKMIŞ GİBİ KARNIMDA HEP Bİ ŞİŞKİNLİK OLDU KABIZLIK YAŞADIM SONRA GÖĞÜSLERİMİN KAHVERENGİ OLAN YERLERİ KOYULAŞTI SOL GÖĞSÜMDE KÜÇÜK KÜÇÜK 3.4 TANE BEZELER OLUŞTU SÜT BEZELERİ GİBİ BİDE MİDE KAZINTISI OLDU İNŞ HERKES KISA ZAMANDA HAMİLE OLURSUNUZ...
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
kızlar dün hamile olduğumu öğrendim ve beklemenin ne kadar zor oldğunu bildiğim için sizlerle belirtilerimi paylaşayım dedim ilk belirtim bacağımda bir ağrı oluştu hamlamış gibi diz kapak üstünde sonra göğüslerim çok hassaslaştı tıpkı aDET OLACAKMIŞ GİBİ KARNIMDA HEP Bİ ŞİŞKİNLİK OLDU KABIZLIK YAŞADIM SONRA GÖĞÜSLERİMİN KAHVERENGİ OLAN YERLERİ KOYULAŞTI SOL GÖĞSÜMDE KÜÇÜK KÜÇÜK 3.4 TANE BEZELER OLUŞTU SÜT BEZELERİ GİBİ BİDE MİDE KAZINTISI OLDU İNŞ HERKES KISA ZAMANDA HAMİLE OLURSUNUZ...
Merhaba, ben fortel'i üç aydır kullanıyorum. Şimdi reglime 3 gün kala yaptım negatif, bakalım reglim gecikecek mi ne olacak.
4 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı, regli düzenim çok düzgündür. geçen ay 4 gün önce bu ay 4 gün sonraBugün regli gecikmemin 2. günü, sabah yine fortest yaptım negatif. gecikme devam ederse kan testi yaptıracağım
Kızılay Kan merkezinde nasıl öğrendin canım? Şu an carsidayim kimliğim yok yanımda kimlik gerekir miBen Kızılay Tıp Merkezinde sadece 10 milyon ödeyerek adet günümde ve kan verdikten 2 saat sonra öğrendim hamileliğimi..
Bu da güzel bir testmiş ama.
Kim bulduysa ellerine sağlık,haberi verene de tabii:içelim: