fortel gebelik testi

Pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
Dün regl olmayınca eczaneden 2 tl ye aldığım bir testi yaptım, pozitif
Eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.
Kısacası, bu testin sıradan gebelik testlerinden hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum, erken test yapıp negatifi görüp boşa üzülmeyin.

hadi bakalım hayırlısı... Sonucu merak ettim ben de:)

şimdi aklıma geldi. çizgilerin silik ya da koyu renkli olması , sonucu etkilemiyormuş... Fortel'in içindeki kullanma talimatında öyle yazıyordu...
kan testinde beta hcg 21,33 çıktı
Pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
Eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.
Kısacası, bu testin sıradan gebelik testlerinden hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum, erken test yapıp negatifi görüp boşa üzülmeyin.
canım benim 5 gün kala yaptım silik ikinci çizgi çıktı ardından kan verdim dün kan da 21,33 çıktı sanırım hamileyim yarın tekrar yapıcam...

pazar günü, yani beklenen reglime 2 gün kala fortel kullandım, sonuç tamamen negatif, en ufak bir pembelik bile yoktu test çizgisinde, bembeyaz yani...
eşimi yollayıp 3 test daha aldırdım hepsi pozitif, bu sabah da predictor le test yaptım yine pozitif, yani hamileyim.

gözün aydın canım... Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başıma :)

gözün aydın canım... Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başıma :)

Amin canım, darısı isteyen herkesin başına.

Ben yeni başlamıştım çocuk düşünmeye hatta yaz sonuna doğru hamile kalsam baharsa doğar, hem yaza kilo da veriri gebeliğe zinde girerim diyordum ama bu işler hiç plana göre gitmiyormuş, korunmasız tek ilişki ve ilk ayda hamile kaldım. Bir taraftan da içimde hep bir his vardı bu ay hamile kalacağıma dair, o yüzden anneler gününde forteli aldım, anneme süpriz yapacaktım, baktım negatif, silik falan değil, hatta çizgi yeri bile belli olmuyor, bir de içten içe bu teste öyle güvenmişim ki, teyit etmek için dün 5 tane daha test yaptım hepsi çift çizgi :16:

Keske bende alabilsem bu testlerden ben isvecte yasiyorum ve burada hamilelik testi 30 TL cok pahali ama ben dayanamadim salak gibi 3 kere yaptim sonuc hala negatif adetimi 14 mayista gormem lazim ama benim zaten duzensiz bu yuzden gecikse bile umutlanamicam... Ne yazikki ve gicik ki isvecte kan testi yapmiyorlar gebelik icin, aramadigim hastane sormadigim doktor kalmadi halbuki gebelik kan da daha hizli gorulur ve daha kesin sonuctur... Isvecte hayat boyle iste doktora gidiosun onlarda idrar testi yapiolar ( ki zaten hastaliginin ne oldugunu google bulmaya calisan doktorlar varken kan testi yapmalari sacma olurdu ) beklemekten baska care yok elim kolum bagli cok zordayim... :59::59::59:

kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin

a.s.

canım benimde adetime 1 hafta falan var dün sabah 5 te folter test yaptım negatif cıktı cok üzüldüm

reglime 2 gün kalaa forteli kullandımmm..tek çizgii çıktı ...kesin hamile değilmiyim yaniii...inanmalıyım şimdiii aksi çıkan ark olmuşş,amaaa doğru çıkanlardaaaa olmuşşş....:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

Ya ama ben adetime 4 kala ve bu gün yine yaptım yani perşembe adet olmam gerek ve 5 tane yapmama rağmen negatiffff YANİ YOK YOK YOK :50::5: delircem yaa ne olur allahım negatiflerde bi yanılma olsun die dua ediyorum sol koltuk altımda küçük beze çıktı kaç gündür acıyo ayrıca dünde göğsümde acılar başladı acaba adet belirtisimi böle olmamıştı ama ya ne yapıyım bi fikir verin bana ltfnnnn YARDIMMM

kızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?

kızlar dün hamile olduğumu öğrendim ve beklemenin ne kadar zor oldğunu bildiğim için sizlerle belirtilerimi paylaşayım dedim ilk belirtim bacağımda bir ağrı oluştu hamlamış gibi diz kapak üstünde sonra göğüslerim çok hassaslaştı tıpkı aDET OLACAKMIŞ GİBİ KARNIMDA HEP Bİ ŞİŞKİNLİK OLDU KABIZLIK YAŞADIM SONRA GÖĞÜSLERİMİN KAHVERENGİ OLAN YERLERİ KOYULAŞTI SOL GÖĞSÜMDE KÜÇÜK KÜÇÜK 3.4 TANE BEZELER OLUŞTU SÜT BEZELERİ GİBİ BİDE MİDE KAZINTISI OLDU İNŞ HERKES KISA ZAMANDA HAMİLE OLURSUNUZ...

kızlar dün hamile olduğumu öğrendim ve beklemenin ne kadar zor oldğunu bildiğim için sizlerle belirtilerimi paylaşayım dedim ilk belirtim bacağımda bir ağrı oluştu hamlamış gibi diz kapak üstünde sonra göğüslerim çok hassaslaştı tıpkı aDET OLACAKMIŞ GİBİ KARNIMDA HEP Bİ ŞİŞKİNLİK OLDU KABIZLIK YAŞADIM SONRA GÖĞÜSLERİMİN KAHVERENGİ OLAN YERLERİ KOYULAŞTI SOL GÖĞSÜMDE KÜÇÜK KÜÇÜK 3.4 TANE BEZELER OLUŞTU SÜT BEZELERİ GİBİ BİDE MİDE KAZINTISI OLDU İNŞ HERKES KISA ZAMANDA HAMİLE OLURSUNUZ...

çok güzel inan çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin inşlh. bende son gebeliğimde yaşamıştım senin yaşadıklarını adetime 4 kalasol göğsümde minik minik bezeler çıkmıştı ve çok canım yanıyodu inşlh tekrar bu ayda hamile kalmış olurum ve tüp bebeğe ihtiyacım kalmaz :43:

arkadaşlar aranızda confort marka erken gebelik testi kullanan vvar mı
burda herkes fortel kullanmış.
bende reglime 6 gun kala yaptım negatif çıktı
inşallah test yanılmıştır

kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin

a.s.

bende reglime 5-6 gün kalam yaptım ama silik çıktı coretest marka testti testi aldığım yeri aradım 2.çizgi silik çıktı die diğer adert gecikince yapılan testlerdeki gibi değil dedi bu testin çalışma sistemi dedi varsa 2.çizgi belirgin bi şekilde çıkmalı dedi

bu belirtiler ne zaman ortaya çıktı.adet gecikmesinden sonra mı

bayanlar ben 1 haziranda adet oldum.8 - 20 haziran arası gün aşırı ilişkiye girdik.adetim 29-30 haziran dolayları.fortel erken gebelik testi aldım.bunu ne zaman yapmalıyım.adetten bir hafta önce mi.en son 20 haziranda ilişkiye girdik.25-26 haziran gibi mi

Merhaba, ben fortel'i üç aydır kullanıyorum. Şimdi reglime 3 gün kala yaptım negatif, bakalım reglim gecikecek mi ne olacak.

Ben Kızılay Tıp Merkezinde sadece 10 milyon ödeyerek adet günümde ve kan verdikten 2 saat sonra öğrendim hamileliğimi..
Bu da güzel bir testmiş ama.
Kim bulduysa ellerine sağlık,haberi verene de tabii
:içelim:
Kızılay Kan merkezinde nasıl öğrendin canım? Şu an carsidayim kimliğim yok yanımda kimlik gerekir mi

Back
X