Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni üyelerdenim.senin adına çok sevindim allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah.bende bugun test yaptım reglime 4 gün var ve negatif çıktı.açıkçası üzüldüm.çünkü bazı belirtilerim vardı,biraz ümitliydim sanırım:)ama yazdıklarını okuyunca acaba benimkide yanlış olabilirmi diye aklımdan geçirdim.inşallah benimkide yanlıştır:))senin adına çok mutlu oldum
bende fortel aldım dün reglime 4 gün vardı. negatif çıktı oysaki o kadar çok belirti vardıki. tabi hayalkırıklığı. reglime 3 günüm var şimdi. umarım test yanlıştır:)
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.[ senin adına çok sevindim inan...bende bugun fortel le test yaptım malesef negatif çıktı,baya da belirtilerim vardı oysa ki.testi yapmadan önce daha iyiydim,biraz üzüldüm sanırım:)yazdıklarınıda okuyunca bende mutlu oldum,inşallah benim sonuçta yanlıştırseni çok tebrik ediyorum:CüvCüv:
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.[ senin adına çok sevindim inan...bende bugun fortel le test yaptım malesef negatif çıktı,baya da belirtilerim vardı oysa ki.testi yapmadan önce daha iyiydim,biraz üzüldüm sanırım:)yazdıklarınıda okuyunca bende mutlu oldum,inşallah benim sonuçta yanlıştırseni çok tebrik ediyorum:CüvCüv:
sağol canım
gerçi ben düşük yaptım maalesef kısmet değilmiş ama bu teste olan güvenim tamamen yok oldu.sıradan normal ucuz testler bile daha doğru sonuç veriyo bence
değmez kızlar
alın 4 liralık bir test onu yapın.paranıza yazıka.s.
canım öncelikle ümitlendirmek istemem seni ama en kesin netice biliyosun kanda gebelik aramak ben adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı sonuç çok üzülmüştüm netice oğlum şuan kucağımda meğer hamileymişim
onun için bekle ve tekrar yap ben adet olacağım gün kendim test yapmıştım çok silik bir çizgi belirmişti. allah gönlüne göre versin ve isteyen herkese versin
sağol canım
gerçi ben düşük yaptım maalesef kısmet değilmiş ama bu teste olan güvenim tamamen yok oldu.sıradan normal ucuz testler bile daha doğru sonuç veriyo bence
değmez kızlar
alın 4 liralık bir test onu yapın.paranıza yazıka.s.[/QUOT
dogru diyorsun kısmet olmıyanca olmuyor,bu hepimiz için gerçerli,umarım en yakın zamanda hepimizin dilekleri ve istekleri gerçek olur...
selam kızlar, bende bu aralar gebelik beklediğim için bu sayfalara bakar oldum. fortel'i duyunca acaba bu sitede kullanan varmı diye bir bakayım dedim. ben fortel henüz kullanmadım adetime 1 hafta var ve 4 liralık testten yaptım bu sabah negatif çıktı. henüz umudumu kaybetmiş değilim ama geçen ay'da gebe kalmadığım için olmayabilir de bilemiyorum.
benim bir arkadaşım geçen sene adeti gecikince ucuz testlerden yapmıştı, negatif çıkmıştı, yine adet olmayınca ermeni hastanesine (oranın iyi olduğunu bildiğimiz için) gittik kan testi yaptırmaya. o testtede negatif çıkınca bu sefer doktora gittik çünkü birtürlü adet olmuyordu. bebekten vazgeçtik muayneye gittik bu sefer s. şakir doğumevine. (bu arada adeti 20 gün falan gecikmişti.) ultrasona soktu doktor, bebek yok dedi. adet söktürücü verdi. arkadaşım onuda kullandı yine adet olmayınca, gitti bi test daha aldı. test sonucu bu sefer pozitif çıktı ama tabi sevinemedik bile ilk başta. içtiği adet söktürücünün bebeğe zarar vermiş olmasından korktu haliyle. Ama şimdi fısstık gibi bir kız bebişimiz var.
Sonuç olarak: eğer kendini gösteresi yoksa göstermiyor heralde. yada her bünye farklı tepkiler veriyor. Hiçbişeyden emin olamıyoruz..
iyi sohbetler arkadaşlar, bakalım ben yine bekliyorum merakla. eninde sonunda iyi bi haber alıcaz diye umuyorum:))