Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
arkadaslar fortel testi kullandım adetim gecıktıkten 2 gün sonra negatıf cıktı ama hala adet olmadım bır hafta gectı 3 gundur test yapmıyorum yarın yapıcam 1 hafta gecınce ıdrarda cıkıyormus![]()
talincim normal idrar testindemi çıkıyor reglin 2 gün geçince.Anlamadığım nokta bu fortel çok hassas çıkarmıyo da normal ucuz idrar testlerimi çıkartıyor
canım ya çok saolasın var ya cevabına çok ihtiyacım vardı.Günümden 2 gün geçti ve bugün fortel aldım görünmeyecek kadar silik iki çizgi gördüm çok inceledim bilmiyorum banamı öyle geldi.var ya bütün belirtileri yaşıyorum çıkmayınca şaşırdım.Reglim erken olur geç olmazdı.Bende senin dediğin şu testten alayım bir kaç gün sonra deneyeyim en iyisi.Hamileysem herkese dicem fortel almayın insanlara para tuzağı resmen.
ben forteli adetime 6 gün kala yaptım. negatif çıktı. ama hamişmişim. en güzeli kan tahlili
bende fortel aldım dün reglime 4 gün vardı. negatif çıktı oysaki o kadar çok belirti vardıki. tabi hayalkırıklığı. reglime 3 günüm var şimdi. umarım test yanlıştır:)