fortel gebelik testi

tatlım fortel erken gebelik testi diye geçiyor evet
fortelle ilgili bilgim yok ama diğerleri bazen adet 10 gün geçmeden sonuç vermeyebiliyormuş bilgin olsun

arkadaslar konuyla alakasız ama nereye yazacagımı bılemedım bu dogum takıp cızlegesı nasıl yapıluıyor bılen var mı ama burdakı kalasıklarıden ıstemıyorum bazı arkadaslarınkı cok fraklı cok hosuma gıdıyor vede altına nasıl yazı yazılıyor?yardımcı olursanız cok sevınırım.

slmlar kızlar bene kulanmadım ama uvolasyon testini kullandım medi smartın ve işe yaramıştı hamile kalmıştım yumurtlama gününü belirleyebiliyosun çok rahat düşük yaşadım ama 3ay oldu şimdi yeniden almayı düşünüyom benim kullandıgım markanında erken gebelik testi vardı benim bildigim ilşkiden 7 gün sonra ögreniyosun hamileoldugunu ama hangi hastaneymiş oo 20 yty gebelik testi yaptırdım bikere bi hastanede kolum mosmor oldu ve şişti çok fenaydı benn 54 milyona doganda üç ay önce yaptırmıştımm bir nokta oldu ne morarma ne şişme olmadı kolumda ben biraz korkagım bu igne konusundada kanda gebelik testini bide bu gübi erken gebelik yumurtalama gününü belirleyici testleri genelde lüks ezzaneler satıyo ben istan bulda yaşıyorum oturdugum yerde nulamadım bakırköye gittim orda vardı yani biraz zor bulnuyo soruyosuratına bakıyolar oney diye:):) ALLAH CÜMLEMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN

Bende clear blue erken gebelik testini almıştım ama üstünü okudum en güvenilir sonucu adete 1 gün kala %99 verir yazıyodu 20 ytl verip almıştım o yüzden dedim bekliyim dişimi sıkıp beklemiştim.Adetimi 2 gün gecince yapmıştım Çünkü o ay aslında çokta beklemiyodum gebe olacağımı çünkü ondan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım .Olursa diye almıştım evde duruyodu pahalı testi arkadaşlardan duymuştum çok koyu net bir şekilde anında hiç beklemeden ( + )çıkmıştı .hemen kan testi yaptırdım ertesi gün sonuç pozitifi.

Ama adetine 3 kala bu testi kullanan arkadaşlarımda net sonuçlar aldılar.Onuda söyleyebilirim ..Gerçekten doğru sonuçlar veriyor.

kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin

a.s.

• Beğen
Reactions: iiz
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
çok şükür hamileyim

a.s.

talincimmm gözün aydınnnnnn :teytey:

oysa tamamen yanlışmış
çok şükür hamileyim

a.s.

hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:Hayırlıı olsunn gözünaydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaslar fortel testi kullandım adetim gecıktıkten 2 gün sonra negatıf cıktı ama hala adet olmadım bır hafta gectı 3 gundur test yapmıyorum yarın yapıcam 1 hafta gecınce ıdrarda cıkıyormus :utangac:

arkadaslar fortel testi kullandım adetim gecıktıkten 2 gün sonra negatıf cıktı ama hala adet olmadım bır hafta gectı 3 gundur test yapmıyorum yarın yapıcam 1 hafta gecınce ıdrarda cıkıyormus :utangac:

dediğim gibi bende de çıkmamıştı canım.o kadar üzülmüştüm ben de
meğerse hamileymişim
reglin 1 hafta geçmiş hemen yap bence başka bir test
ben reglime 5 gün kala fortel yapmıştım çıkmamıştı.ama reglim geçtikten 2 gün sonra başka bir test yaptım hemen çıktı
bence bekleme canım hemen al bi test yap.inşallah hamilesindira.s.

valla arkadaşlar tüp bebek bölümündeki arkadaşlardan duydum bayağı zaman oldu ama hiç denemedim çünkü günüm geçmiyorrrrrrrr o duyguyu bile yaşayamıyorummmmmm

talincim normal idrar testindemi çıkıyor reglin 2 gün geçince.Anlamadığım nokta bu fortel çok hassas çıkarmıyo da normal ucuz idrar testlerimi çıkartıyor

evet canım benim reglim 2 gün geçtiğinde oncomed isimli sadece 4 lira olan testi alıp yaptım ve pozitif sonnucu gördüm
oysa 20 liralık fortel testini alıp yaptığımda negatif çıkmıştı sonuç.bi de sözde regle 5-7 gün kala yapabılırsınız yazıyor içinde
hepsi uydurmaca

canım ya çok saolasın var ya cevabına çok ihtiyacım vardı.Günümden 2 gün geçti ve bugün fortel aldım görünmeyecek kadar silik iki çizgi gördüm çok inceledim bilmiyorum banamı öyle geldi.var ya bütün belirtileri yaşıyorum çıkmayınca şaşırdım.Reglim erken olur geç olmazdı.Bende senin dediğin şu testten alayım bir kaç gün sonra deneyeyim en iyisi.Hamileysem herkese dicem fortel almayın insanlara para tuzağı resmen.

Gözün aydın diyelim inşallah yarın o zaman... Haber bekliyoruz...hihoyyyt

herkese merhaba .adetim 4 gün gecikti , dün sabah fortel yaptım sonuc negatif çıktı ve zor da olsa tamam bu ay da olmadı diye kendimi inandırdım.Şimdi Talin isimli arkadaşı okuyunca içimde yeniden bi ümit belirdi, yarın başka test te yapıcam ,size bildiririm durumu.

Öncelikle isteyen herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum. Fortel ile ilgili konuyu görünce ben de tecrübemi yazayım dedim. Fortel'i ilk olarak geçen ay aldım, adetime 1 hafta kala yaptım sonuç negatifti, emin olamadım (belirtiler var gibiydi) 4 gün bekleyip gene yaptım, gene negatif. Beklenen günde de adet gördüm zaten.
Bu ay ovulasyon testi kullandım, yani yumurtlama günümden emindim. Şüpheli ilişkinin gününden de emindim, eşim sonra iş seyahatine gitti çünkü. Testin kullanım klavuzunda "şüpheli ilişkiden 7 gün sonra, beklenen adetten 5-7 gün önce %99 doğru sonuç verir" yazıyordu. Ben adetimi 9 Eylülde bekliyordum, testi 4 Eylül günü yaptım. Yani beklenen adete 5 gün kala, şüpheli ilişkiden 8 gün sonra. Sonuç negatifti. Tarihlerden çok emin olduğum için teste güvendim. Yani geç yumurtlama, o ilişki değil de sonraki mi gibi şüpheler yoktu bende. Gene de duramadım (ilaç kullanacağım için) 2 gün sonra 6 Eylül'de testi yineledim. Bu sefer pozitifti! Yani beklenen adete 3 gün kala, ilişkiden 10 gün sonra pozitif vermişti. 8 Eylül günü bir daha (Fortel)test yaptım, gene pozitif.
Sonuç olarak bu test gerçekten de diğerlerinden daha hassas ancak iddia ettikleri gibi 1 hafta kala sonuç vermiyor. Adetleriniz çok düzenliyse 2-3 gün kala yapmak oldukça güvenilir sonuç verir. Düzensizse hiç güvenmeyin derim.

ben forteli adetime 6 gün kala yaptım. negatif çıktı. ama hamişmişim. en güzeli kan tahlili

bende fortel aldım dün reglime 4 gün vardı. negatif çıktı oysaki o kadar çok belirti vardıki. tabi hayalkırıklığı. reglime 3 günüm var şimdi. umarım test yanlıştır:)

bende fortel aldım dün reglime 4 gün vardı. negatif çıktı oysaki o kadar çok belirti vardıki. tabi hayalkırıklığı. reglime 3 günüm var şimdi. umarım test yanlıştır:)

adetime 4 gün kla kan testi ayptırdım ve olumlu sonucu almıştım. bence kan tahlili yaptırın. daha garanti

MERHABA KIZLAR BENBE HEMİLELİK BELİRİTLERİ VAR AMA REGLİMEDE 1 HAFTA VAR FORTEL ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM AMA BURDAKİ YORUMLARDAN SONRA VAZGEÇTİM GİBİ BİRŞEY YANİ:çok üzgünüm:DİĞER TESTLERDEN ALSAMDA SONUÇ SAĞLIKLI OLMAZ SANIRIM DİMİfisfisfis

kizlar fortel degilde diger gebelik testlerinden alip adet gunu veya bir gun gecikmeyle yapip negatif ve sonraki gunlerde yine yapip pozitif sonuc alan varmi???

Benım adetım duzensız kızlar bende denemek istiyorum fortelı ama ne zman yapıcam bi bilgi verin bana ya :(

Back
X