fortel gebelik testi

slm arkadaşlar bişi soracaktım benim adetime 11 gün kala erken gebelik testi die bişi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama daha adetime 11 gün var ve ben bu ay tedavi oldum sonra ikinci kez tekrar aldım tes aynı gün içinde birini sabah birini öğleden sora yaptım ilk silik cıktı diğeri daha siliti kan testi yaptım dr cıkmaya bilir kanda dedi daha cok erken dedi kan degerim 2,86 çıktı ben her ay yaptırıorm kan hiç böle cıkmazdı hep 0,01 cıkardı sizceeeee????????????

bende senın gıbı ogleden sonra yaptım testı yanı 2.idrarımla. test ıslak ıken bellı belırsız cok sılık bır 2. cızgı gordum. aynen adetıme 11 gun var. acaba hamıle olma sansım nedır cok merak edıyorum. test bekledıkten sonra sılık cızgıden eser kalmadı tabıkı.

merhaba benim reglime bir hafta var biliyorum takıp düsünmemem lazım ama ister istemez hep aklıma geliyor başım ağrıyor belki bebek vardır diye ilaç içemiyorum vs..
fortel i mi denesem oncomed i mi bilemedim
ya da normal beklemek en güzeli
Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre en sağlıklısından nasip etsin

arkadaşlar ben 22 gündür adet olmadım adetimden bir gün sonra kan testi yaptım çıkmadı geçen hafta idrar yaptık çıkmadı yaşlı kadınlarda bebek yer arıyo falan diyolar ben bebegimin olmasını çok istiyorum.hcg hormonu olmadan bebek kesin olmaz demi bana yardımcı olun bilgilendirirseniz sevinirim...:18:

slm arkadaslar benimde adetime 2 gun fln var ve bende fortel aldim bugun yaptim ve pozitif cikti cok sukur:nazar:bence guvenilir bi test

hanımlar adetime 3 gün var . ama birleşmemiz tam ovulasyon zamanlarında oldu. bugün MİRATECH gebelik testi yaptım sonuç negatif. testte gebelik oluşumundan 6 ile 15 gün arası doğru sonuç verir diyor. zaten hamile kalmak istemiyorum. sizce bu sonuca güvenebilir miyim

Merhaba arkadaşlar, benim reglime 6 gün var. Ama ben genelde 31 günde bir regl oluyorum. En son regl tarihim 28 Şubat. Bugün dayanamadığıma karar verdim. Şimdi çıkıp ya fortel alıcam ya da kan testi yaptırıcam. Ya da 2sini birden:1: Size sonucu bildiririm. İnşallah pozitif çıkar.

Merhaba arkadaşlar, benim reglime 6 gün var. Ama ben genelde 31 günde bir regl oluyorum. En son regl tarihim 28 Şubat. Bugün dayanamadığıma karar verdim. Şimdi çıkıp ya fortel alıcam ya da kan testi yaptırıcam. Ya da 2sini birden:1: Size sonucu bildiririm. İnşallah pozitif çıkar.

Fortel bulamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif :59:

Kızlar kan tahlilini ne zaman yaptırırsam, kesin sonuç alabilirim?
Geçen hafta yaptırdım ama sanırım çok erken davrandım. (adetime daha 5 gün var)
beklerken meraktan ölücem :)

bende bugün adananın altını üstüne getirdim,girilmedik eczane bırakmadım.certain marka erken gebelik testi bulabildim ancak.eve geldim,testi yaptım,tek çizgi çıktı:14:bu arada adetime ya 7 ya da 9-10 gün var.ben mi çok erken yaptım testi,test mi yanlış sonuç verdi,hiç bilemiyorum,ama umudum kırıldı yine:43:

.......................................................................................

Son düzenleme:
adetime 4-5 gün var forteli denedim ve sonuç negatif :14: ama önce tek çizgiydi sonra 3-4 dk sonra çok ama çok silik yarım çizgi oluştu 3-4 sn öyle kaldı ve o silik yarım çizgi kayboldu..anlamadım..

fortel için internetten sipariş verdim, bekliyorum bakalım...bu kargo gelip de forteli deneyene kadar da meraktan ölücem :37:
adetime 5 gün var, bundan 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım negatif çıkmıştı, çok acele ettim sanırım... şimdi tekrar yaptırsam mı acaba?

Kızlar dolaşmadığım eczane kalmamıştı, fortel'i internetten sipariş vermiştim, az önce elime ulaştı... Offf ölücem heyecandan :) yahu benim adetime 4 gün kaldı, testi yarın sabahtan yapsam mı acaba?

Kızlar dolaşmadığım eczane kalmamıştı, fortel'i internetten sipariş vermiştim, az önce elime ulaştı... Offf ölücem heyecandan :) yahu benim adetime 4 gün kaldı, testi yarın sabahtan yapsam mı acaba?
merhaba testi yaptın mı sonuc nedir...? bende bugun sipariş verdim yarın elime ulaşır beklenen adet tarihim 15-16 mayıs yani bir hafta daha var acaba yarın sabah yepsam çok mu erken olur...?

merhaba testi yaptın mı sonuc nedir...? bende bugun sipariş verdim yarın elime ulaşır beklenen adet tarihim 15-16 mayıs yani bir hafta daha var acaba yarın sabah yepsam çok mu erken olur...?

ben yaptım canım sonuç negatif çıktı, zaten testten 1 saat sonra da adet gördüm:( bebiş yok yani... bu ay benim de 19 mayıs gibi adet görmem gerekiyor, artık o tarihe endeksledim kendimi... herşeyin hayırlısı... bence garantiye al, adet tarihinden eminsen ayın 12 si gibi yap testi... umarım hepimizin gönlünce olur herşey...

ben yaptım canım sonuç negatif çıktı, zaten testten 1 saat sonra da adet gördüm:( bebiş yok yani... bu ay benim de 19 mayıs gibi adet görmem gerekiyor, artık o tarihe endeksledim kendimi... herşeyin hayırlısı... bence garantiye al, adet tarihinden eminsen ayın 12 si gibi yap testi... umarım hepimizin gönlünce olur herşey...

bende bugun yaptım çok silik ikinci çizgi kan verdim şimdi de onun sonucunu bekliyorum....:26:

Back
X