fortel gebelik testi

Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmalıyım :(
Son iki reglimin tarihi 10 temmuz ve 5 ağustos, şu dakika itibariyle ise ben hala regl olmadım. Hamile kalmış olmaktan korkuyorum çünkü evleneli 4 ay oldu ve ben hala okuyorum, her yönden çok erken benim için.
Eşimle geri çekilme yöntemini uygulayarak birlikte oluyoruz, bu ay bir birleşmenin sonunda çarşafta kahverengimsi leke gördüm, sonraki 4-5 gun bu kahverengimsi akıntı devam etti. Şimdi hamilelik şüphem olunca ondan bile korkmaya başladım. Dün certain isimli gebelik testini uyguladım negatif çıktı. Yarın sabah bir daha uygulayacağım, son reglimden itibaren 35. günde yani. Bu tarihte yaptığım testin sonucuna güvenebilir miyim?
Bu arada son 3 gündür göğüslerim büyüdü ve sızlıyor, ara sıra da regl olacakmısım gibi kasıklarım agrıyor ama tık yok. Bunun dışında herhangi bir hamilelik belirtim de yok.
yarın 35. gün bir test daha yapacağım tecrübelerinize göre test sonucuna ne kdr güvenebilirim sizce kızlar?
Yardımlarınızı bekliyorum stresten öldüm kaç gündür :(

benim hastalanmama 4 gün kaldı. bir umutla bugün test yaptım (t) noktasında hiç renk çıkmadı. Geçen ay hastalığım bittikten sonra hemen yapmıştık aslında .Bütün moralimiz bozuldu. Biraz daha mı beklesem test için , yoksa çalışmalaramı başlasak.

mrb bende yeni katıldım 6 aydır korunmuyoruz bu ay adetim gecikmeden hızlı testle tahlil yaptım pozitif çıktı güvenemedim kan testi yaptım 22-90 çıktı anlayan varmı gebemiyim acaba

kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin

a.s.

fortelin yanıldığını daha önce kimse yazmamıştı arkadaşım.reglime 1 hafta kala ben de yaptın ve negatif çıktı.umarım siz haklı çıkarsınız da test yanılmıştır :((

kızlar bişi sorucam ayın 11 ve ayın 16 test yaptım 2 kere negatif çıktı certain adlı bir test bu ay pempe bir kanamam oldu şüphelen dim de sizce 2 kere negatife rağmen hala hamile olabilir miyi m adet günüm ayın 5 idi son ilişkim de 30 unda idisenağlamasenağlama

mrh arkadaslar ben bugun test yaptım aksam bişeyler hisetmeme ragmen negatif cıktı bu testin sabah yapılması sartmı yanı yanlıs sonuc vermıs olabilir mi?

Hitay'cım doğru sonucu vermemiş olabilir yaptığın test markası neydi? Ben test manyağı olmuştum. Eğer gerçekten hamilelik varsa yumurtlamadan sonraki 7.gün mutlaka 2. çok silik bir çizgide olsa mutlaka çıkar. Laboquick markayı şiddetle tavsiye ederim. 2.5 lira hemde. Diğerlerini boşver. Bulursan bu dediğim markayı al. Gerçekten en erken sonucu veriyor. Ben 6. günü yapmıştım yumurtlamamdan sonra. ıkinci çizgi ertesi gün bile olsa belirdi testte. Testlerin üzerinde hep yazar ya 20 dkdan sonra oluşacak çizgileri dikkate almayın ! Bence alın

Hitay'cım doğru sonucu vermemiş olabilir yaptığın test markası neydi? Ben test manyağı olmuştum. Eğer gerçekten hamilelik varsa yumurtlamadan sonraki 7.gün mutlaka 2. çok silik bir çizgide olsa mutlaka çıkar. Laboquick markayı şiddetle tavsiye ederim. 2.5 lira hemde. Diğerlerini boşver. Bulursan bu dediğim markayı al. Gerçekten en erken sonucu veriyor. Ben 6. günü yapmıştım yumurtlamamdan sonra. ıkinci çizgi ertesi gün bile olsa belirdi testte. Testlerin üzerinde hep yazar ya 20 dkdan sonra oluşacak çizgileri dikkate almayın ! Bence alın

Merhaba genelde gebelik testlerinde sabah ki idardan yapılması onerilir Laboquick markalı test te de bu gecerlimi gün içerisinde yapmış olsam doğru sonuç vermez mi ?

Siz bu testi nereden almıştınız bende ıstanbuldayım fakat hiç bir eczanede bulamadım.

Son düzenleme:
mrb bende yeni katıldım 6 aydır korunmuyoruz bu ay adetim gecikmeden hızlı testle tahlil yaptım pozitif çıktı güvenemedim kan testi yaptım 22-90 çıktı anlayan varmı gebemiyim acaba

Merhaba Sibel, ben yeni gördüm bu başlığı, çok zaman geçmiş ama değerin hamile değeri :ecrin_bebek:
İnşallah güzece devam ediyordur hamileliğin ve hayırlısıyla kucağına alırsın... :emir_bebek:

oncomed 'i ben kullandım eczaneden 3 tl ye almıştım... diğer testlere göre çok daha hassas. çatlatma iğnesinden 14 gün sonra hala algılıyor ve çift çizgi çıkartıyordu çok ümitlenmiştim ama adet oldum.ama oncomed'i de tavsiye ediyorum.Fortel'i daha önce duymuştum ama AŞK arkadaşımın da dediği gibi ona 18 lira verene kadar 20 lira verir kanda baktırırım daha kesin ve net olur.

kızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?
mrhaba ben aranıza yeni katıldım persembe gunu bu fortel testinden spariş verdim geldi ama galiba erken yaptım teste ilişkiden 7 gun sonra dyor ama ben 4 yada 5 gun yaptım acaba sonucu önemsemelimiyim ,ilaç kullanıyodum progestan dye adet gunu 25 inşallah olmam da

Arkadaşlar merhaba ben sadece kan testinin yüzde yüz doğruluğuna inanıyorum..
Tüm sağlık ocakları bedava kan testi yapıyor... 2 dk ayırın derim... ben bir hafta sonra evliliğimin 2 ayını dolduracağım.. yaş 34 olduğu için hemen çocuk istiyoruz bakalım inşallah bu ay bu haberi alabiliriz.....

selam bız de bugun tam 2 ayı doldurduk evlılıgımız de benım de yasım 30 hazırandan berı denıyoruz ama olmuyor reglıme 8 gun var beklıyorum:(

slm arkadaşlar bişi soracaktım benim adetime 11 gün kala erken gebelik testi die bişi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama daha adetime 11 gün var ve ben bu ay tedavi oldum sonra ikinci kez tekrar aldım tes aynı gün içinde birini sabah birini öğleden sora yaptım ilk silik cıktı diğeri daha siliti kan testi yaptım dr cıkmaya bilir kanda dedi daha cok erken dedi kan degerim 2,86 çıktı ben her ay yaptırıorm kan hiç böle cıkmazdı hep 0,01 cıkardı sizceeeee????????????

kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin

a.s.

bende 11 gun kala yaptım ve negatif cıktı. ama muhtemel cınsel ılıskıden 7 gun gectı. dogruluk payı ne olabılır acaba?

Back
X