• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Aslında saymakla bitmez aklıma geldikçe yazacağım A amberin ilk ismide güzeldi ama bu ismini ben ayrı bir sevdim gizemli gibi geliyor bana ve bdvde yaptığı yorumlarla bazen güldürüyor beni..:KK19:

Aslında saymakla bitmez aklıma geldikçe yazacağım A amberin ilk ismide güzeldi ama bu ismini ben ayrı bir sevdim gizemli gibi geliyor bana ve bdvde yaptığı yorumlarla bazen güldürüyor beni..:KK19:
Akillanmiycam heralde devam ediyorum aynı yorumlara geyikten girdim yeni ciktim hapisten

Bide hamile @miskamber vardi ne oldu dogurdumu acep :anneadayı::KK46:o_Osenin sunnette oyneycekti :KK73::KK73:

ben bir liste yapmışım çok önceden zaten ona ek

office office espirili akıllı mı akıllı çizgisinden hiç bir zaman kaymayan:KK200:

Dionee Dionee çok şeker canayakın çokta güzel:KK200:

@Norwegian o bir afet:KK200:

@bibibellaaçık sözlü aklındaki diline de taşıyan :KK200:

@minnakmimarcanayakın olaylara farklı pencerelerden bakan zeki:KK200:

canmailem canmailem çok sıcak sevecen kibar:KK200:

@gulay-gulay güzel siyasi yorumları var:KK19:

@chessne oldu bitti anında chessden öğren ılımlı, paylaşımcı:KK19::KK200:

@DepresifPolyannabeğeniyorum kendisini:KK200:

@HayyaLyorumlarını beğeniyorum ve çoğuna katılıyorum:KK200:

ve tabi ki @Mune :KK200:ablanın yorumlarını beğeniyorum dikkatimi çekiyorlar

unuttuğum varsa sonra yine yazarım affola
Sağol canim benim duygularimiz karsilikli <3

Elimden geldiğince bdv'ya girmemeye çalışıyorum. :KK70:
Çünkü tartışmayı sevmiyorum:KK45: O yüzden dikkatimi çeken üyeler çoğunlukla başka forumlardan...

@marilyn monroe bdv'deki yorumları olsun,sıcaklığı,samimiliği buraya ilk geldiğimden beri hep dikkatimi çekmiştir:KK60:.
@simsims biricik,dostum,canım arkadaşım,her zaman pozitif ve olaylara iyi tarafından bakmayı bilen,samimi biri olması en başından beri onu özel kıldı:oops:.
@2KediAnnesi genelde beğendiğim,enerjik,ahanda benim tam benim demek istediğimi yazmış helaal dediğim bir üye :KK15:
EnHarbiKiz EnHarbiKiz sevimli,tatlı,yağuşuhhlu çok sevdiğim bir üye,içimden ay keşke tanışsak dediğimde,hissetti galiba :KK70: mesaj atıp tanıştığım çok sevdiğim bir üye :KK68:
tatlibikiz tatlibikiz çok beğendiğim bir üye :KK66:
@Mune tırstığım,aynı zamanda çok sevdiğim müdüreem :KK36:
Efser Efser kendini pek tanımıyorum ama dikkatimi çekiyor :KK37:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben aranızdan yüzümü tek gören üye :KK70: çok sevimli aynı zamanda hemşooom :KK19:
@Margarikotin her zaman dikkatimi çeken bir üye:KK200:
Acizane kul Acizane kul ikizim der susarım :KK70:
Teşekkur ederim canmm:)) çok tatlisin

Back
X